Arrival date
Departure date
From -
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Kings Canyon
8.5
7 Reviews
reviews Kings Canyon

Would you like to know what other people thought of their holiday in Kings Canyon? Then take look on this page at the reviews written by other travelers. Did you spend your holiday in Kings Canyon? Then you can add your review here.
Kings Canyon scores a 8.5 out of 10, based on 7 reviews
Are you curious about what other people thought of their holiday in Kings Canyon? Have a look at the reviews of other travellers about Kings Canyon on this page. Were you on a holiday in Kings Canyon yourself? Make sure to add you review here. - - - -
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews have been added regarding destination Kings Canyon. You can post a review regarding destination Kings Canyon if you like.

Did you visit this destination?

Font size: A A A

There are 7 reviews of Kings Canyon

8.5
7 Reviews
Appreciation
8.5
Nightlife
1.0
Culture
5.8
Surroundings
8.7
Atmosphere
5.0
Show score and reviews from:
reviews in language: 
With partner, November 2011
"Zal best mooi zijn, maar niet in de regen!"translate
Peter
Appreciation
8.0
Nightlife
1.0
Culture
7.0
Surroundings
8.0
Atmosphere
5.0

03/06/2012 Kings Canyon is qua natuur erg mooi, zelfs als het regent. Je kunt er mooie wandelingen maken, zoals de Kathleen Springs Walk en de Kings Creek Walk.
Hier start ook de Meerenie loop naar Glen Helen, ruim 200 km onverharde gravel road. Door de vele regen was de weg onbegaanbaar.

With partner, November 2011
"Prachtig ruig gebied"translate
Jan
Appreciation
9.0
Surroundings
9.0

12/12/2011 prima wandelmogelijkheden, mooie kloven en goed afgebakende paden
tip: zorg voor voldoende water mee te nemen, zeer warm. ga niet te laat op pad, de hitte overmeestert je anders op het heetst van de dag (50 graden in de kloof)

Group trip, December 2006
Jeroen
Appreciation
9.0
Culture
7.0
Surroundings
10.0

01/26/2007 Ik vond het bezoek aan Kings Canyon mooier dan het bezoek aan Uluru. Het is een schitterende wandeling door de canyon. Het is een uniek stukje woestijn, wat je niet mag overslaan. Zorg dat je er vroeg (rond 6 uur) bent, zodat je echt van de wandeling kunt genieten. Er is geen uitgaansleven en er zijn geen stranden... Maar, daarvoor kom je natuurlijk ook niet naar Kings Canyon!!!

Group trip, October 2005
Wiel
Appreciation
9.0
Culture
9.0
Surroundings
10.0

01/27/2007 King's Canyon voor de sunrise viewing
(zonsopkomst). Was prachtig maar omdat de wind door de canyon blies en de zon er nog niet was, was het er ook behoorlijk fris in het hemdje en de
korte broek. Het was een korte maar geweldige wandeling.

Mandy
Appreciation
7.0
Nightlife
1.0
Culture
1.0
Surroundings
8.0

09/22/2005 Wij hebben hier een heleboel kilometer voor omgereden en vonden het geen van beiden de moeite waard. Wij waren er in de zomer (februari) en het barstte er werkelijk van de vliegen die de hele tijd op je gingen zitten (dus zwaaien met takjes maar) en het was ook veel te warm om door de kloof te lopen. De omgeving was best mooi, maar we zijn er maar heel een geweest.

Jan-Joost de Weijer
Appreciation
9.0
Nightlife
1.0
Culture
1.0
Surroundings
9.0

07/06/2005 Zeker een omweg waard, vooral als je in staat bent door te rijden over de Namatjira Road, genoemd naar de aboriginal schilder Albert Namatjira, die uit de MacDonnell Ranges kwam. Langs die weg onder andere de Glen Helen Gorge, met een niks bijzonderse camping en de Ocre Pits, waar de aboriginees hun kleurstoffen haalden.

Group trip, November 1997
"Prachtig gebied"translate
Conny
Appreciation
8.0
Surroundings
8.0

05/07/2012 Kings Canyon is eeen prachtig wandelgebied met roodbruine rotsen. Wij zijn er met zonsopgang op pad gegaan ten eerste natuurlijk voor de zonsopkomst te zien en ten tweede om de ergste hitte voor te zijn. Zo kun je ook nog wat wildlife ontdekken, tijdens de hitte van de dag zitten de dieren meestal verstopt in de schaduw. Absoluut de moeite waard om hiet te wandelen!


Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

What do you think of in-flight food?