Hotel Familien Hotel Platzer*** Reviews. Vacation reviews Hotel Familien Hotel Platzer*** in Gmünd | Zoover

Reviews Hotel Familien Hotel Platzer***

Hotel Familien Hotel Platzer*** Gmünd
23 Reviews

Reviews Hotel Familien Hotel Platzer***

Untere Vorstadt 26, 9853, Gmünd
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Familien Hotel Platzer***? Then have a look at the reviews of Hotel Familien Hotel Platzer*** in Gmünd, written by other travelers.
Hotel Familien Hotel Platzer scores a 7.9 out of 10, based on 23 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Familien Hotel Platzer***? Have a look at the reviews of Hotel Familien Hotel Platzer*** in Gmünd, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 24 Holiday pictures of Hotel Familien Hotel Platzer*** on Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Austria. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Carinthia. Vergelijk Hotel Familien Hotel Platzer*** met andere accommodaties in Gmünd.
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews from USA exist for Familien Hotel Platzer*** Gmünd. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 next

23 reviews about Familien Hotel Platzer***

23 Reviews
7.7
7.9
Show score and reviews from:
Friends, Febuary 2012
"Hotel dla narciarzy"
Simon
9.0
02/16/2012 miły hotel z dobrą obsługą i doskonałym jedzeniem (rewelacja - gorąca zupa zaraz po powrocie ze stoków), idealna baza wypadowa na narty w ośrodkach Katchberg i Innerkrems (darmowy skibus z przed hotelu). położenie blisko centrum miasta dla lubiących wieczorne spacery - ładna starówka

Family with young children, August 2011
"Gewoon goed"
Ellen
9.0
08/31/2011 Wij hebben een erg fijne vakantie gehad in het hotel Platzer.We komen al jaren in Oostenrijk en dit jaar waren we voor het eerst in Karintie.
Wij konden van alles krijgen het personeel was erg vriendelijk en van sapjes met water verdund hebben wij niets gemerkt. Voor het avond eten kon je kiezen uit 3 menu's. Wij vonden het eten goed.En zelfs bij de kindermeu's was er genoeg keuze.
Er komen inderdaad veel mensen voor een nachtje. Maar dat is voor ons geen probleem. Wij vinden Hotel Platzer een aanrader

Family with older children, July 2011
"NOOIT MEER!!"
Bax
5.0
2.0
08/04/2011 Het hotel was geboekt op basis van all-inclusive. Op de dag van aankomst mocht je daarvan pas gebruik maken vanaf het avondeten. Wat natuurlijk merkwaardig is omdat dan minder krijgt als je boekt. De sapjes die je kreeg werden aangelengd met water. 1liter sap, 1 liter water. Alles wat verdund kon worden, werd verdund. Het drinken voor de kinderen was niet lekker. Smaak noch kraak. Degene die aan de straatzijde lag kon vanaf 06.00 uur 's ochtends niet meer slapen. Het was een komen en gaan van bestelbusjes van de post. Het zwembad, evenals de tennisbanen lagen buiten het dorp. Minimaal 10 minuten of langer lopen. Het is een buitenbad. De pingpongtafel staat buiten, dat betekent dat zodra er maar een zuchtje wind staat het balletje wegwaait. De sauna is op aanvraag, in de avonduren open. Het eten is redelijk. Kaaspl. kun je doorheen kijken. In het restaurant, a la cart, ziet het er veel beter uit. Het is een doorgangshotel. Mensen komen en gaan op weg naar het zuiden. Voor ons nooit meer

Find more information about Hotel Familien Hotel Platzer*** at:

Family with young children, July 2011
"DIT is pas echt genieten!!!!!!!!"
pia98
9.0
08/03/2011 Fantastisch!!!!!!!!! Geweldig hotel. Ligging is goed, in de buurt van A10, achter hotel heerlijk kabbelend riviertje, dicht bij centrum van Gmünd. Als je iets wilt, hoef je het alleen te vragen en het wordt geregeld. Wij kwamen rond 8 uur 's ochtends aan en we konden direct na ontbijt onze kamer in terwijl dit eigenlijk vanaf 11.00u mogelijk is. Goede prijs/kwaliteit echt waar voor je geld! Het eten is formidabel, vooral de pizza's echt om te smullen. Kamers groot genoeg om te slapen, netjes verzorgd. Hotel zéér kindvriendelijk, hebben een aparte speelkamer en een tuin met tafeltennistafel, zandbak, echt geweldig. Dit hotel verdient geen 3 maar 5 sterren!!!! Voor iedereen een aanrader!!!!!

Travelling alone, June 2011
"Meer moet dat niet zijn"
swa
10.0
06/19/2011 zeer vriendelijke eigenaars en personeel , zeer behulpzaam als je wat vraagt
wat het postmagazijn betreft , geen problemen mee gehad van het lawaai s'nachts , ik lag zelf aan de straat zijde , het eten was degelijk maar toch een min puntje daarvoor ,omdat het eten van hun resteraunt er stukken beter uit zag , kamer was groot genoeg voor mij , maar met 2 ? ? ?
vind het hotel goed gelegen als uitval basis om te toeren met de motor , motor mocht geplaats worden aan de achteringang en overdekt , ook opgemerkt dat dit een zeer kindvriendelijk hotel is

Family with young children, August 2010
"Fijne centrale bestemming in Karinthië"
s sampers
8.0
08/29/2010 Hotel Platzer is een prima hotel. De service is echter minimaal, niet wat wij van karinthië gewend zijn. (zijn er al meerdere keren geweest). Eten is redelijk, maar hun a la carte gerechten zien er stukken beter uit. Het lunchpakket is erg minimaal. 1 boterham met 1 pakje drinken en een snoepje erbij. De bediening zag onze kinderen vaak gewoon niet staan als ze wat te drinken wilden halen. Dit merkten wij zelf ook af en toe. Net of het hotel zelf niet achter de all incl. formule staat, terwijl ze het zelf aanbieden. Ook de kinder-menukaart is erg mager, vaak frites. waarop ik als antwoord kreeg dat Hollandse kinderen toch altijd graag friet eten??? De prijs/kwaliteit klopt wel, maar ik zou naar dit hotel niet meer teruggaan.

Family with young children, August 2010
"Echte aanrader"
Fam van deRijt
8.0
08/24/2010 Hotel Platzer is een echt familie hotel goede kamers lekker eten goede all in formule . licht niet ver van het centrum in omgeving is van alles te doen echt een leuke plek met een goede uitvalsbasis voor de omgeving

With partner, August 2010
"Redelijke prijs/kwaliteit"
Yvette
6.0
09/02/2010 Het hotel ligt centraal in karinthie en kan goed als uitvalsbasis gebruikt worden. De ligging is wat minder, aan redelijk drukke straat met er tegenover een verdeelcentrum van de Oostenrijkse post. Hierdoor staan er al vroeg vrachtauto's en bestelbussen voor de deur. De goedkopere kamers zijn erg klein en liggen aan de straatzijde. De kamer die wij hadden was formaat schoendoos met 2 1-persoonsbedden die niet bij elkaar konden. Na discussie met eigenaresse volgende dag tegen betaling duurdere kamer aan de rivierzijde genomen. Deze kamers zijn ruimer en netter.
Het eten is naar prijs/kwaliteitsverhouding redelijk tot goed. Keuze uit 3 hoofdgerechten (1 vegetarisch). Desserts waren matig, bij barbequeavond kregen we als dessert een koude oliebol met appelmoes. Lunchpakket is al belegde boterham (zelf aangegeven geen kaas, werd wel rekening meegehouden) en pakje drinken p.p. na 2 dagen waren de chocolaatjes die we erbij kregen alweer op.
Voor de prijs is het allemaal wel redelijk.

With partner, May 2010
"Fantastisch goed hotel"
MMB van Uden
8.0
06/01/2010 Hotel Platzer is in een woord heel goed, mooie kamers, vriendelijke en goede bediening. Eten is prima. Omgeving is mooi om te wandelen, maar ook voor korte tripjes met de auto is er veel te zien. Kortom een echte aanrader.

With partner, May 2010
"Een aanrader!"
Johan
8.0
05/14/2010 Een mooi hotel met een goede all-inclusive service! Het eten is verrukkelijk en met veel zorg bereid. De eigenaresse is erg vriendelijk en behulpzaam.. Het hotel ligt aan een rustig riviertje op 50 meter lopen van de stadspoort van Gmund. Een leuk klein en rustig dorpje. In de omgeving is veel te beleven... Een aanrader met groot herhalingsgevaar !! Ook voor kinderen erg geschikt.

1 2 3 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

In which European country are the citizens the most welcoming/friendliest?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options.For more information, click here