De omgeving is werkelijk prachtig. Echter zijn de meeste restaurants gesloten ivm dat deze omgeving meer op wintersport gericht is. Dit vonden we wel jammer. Zelfs de skilift (Kreishberg) was maar 2 a 3 x per week open. Het was er redelijk rustig in het hoogseizoen. Voor mensen welke rust zoeken is dit een ideale omgeving.
Het park was netjes aangelegd. Een simpel binnenzwembad en een speeltuintje voor de allerkleinsten.
De restaurant-eigenaar van het park vonden we niet klant-vriendelijk.
Ook de prijzen van de losse verkoop ijs "schoten erg door".
Er waren redelijk veel Nederlanders (>50%). Ook veel gezinnen met een hond, leek soms een hondenpark.
De huisjes waren erg basic (huisje Troadkasten). Dit viel ons erg tegen. Geen sofa waar men even op kon relaxen. Er was alleen een houten eethoek in de woonkamer. Ook een tv beneden misten we op de wisselvallige dagen. (stond een oude tv boven op de slaapkamer). Ze waren een beetje smoezilig. Haarballen onder het bed, stof op de balken. In de eerste dagen heb ik veel last gehad van de aanwezige hondenharen (ben nl allergisch hiervoor, heb hiervoor gelukkig medicijnen voor ivm benauwdheid. Na enkele dagen gelucht te hebben ging het weer. In ieder geval niet aan te raden voor allergische mensen. Er is geen waterkoker aanwezig (gelukkig een Action in Murau). Ook slechte pannen.
In verhouding veel geld voor weinig comfort!