Choose an international website
7.8
Weather
14 °C
23 May 2013
Weather forecast and climate...
8 Reviews
Reviews Pensione Kaisermann***
23 Dorf, A-6352, Ellmau / Itter / Scheffau / Söll
Would you like to know what to expect on your vacation in Pensione Kaisermann***? Then have a look at the reviews of Pensione Kaisermann*** in Ellmau / Itter / Scheffau / Söll, written by other travelers.
Pensione Kaisermann
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Pensione Kaisermann***? Have a look at the reviews of Pensione Kaisermann*** in Ellmau / Itter / Scheffau / Söll, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 5
Holiday pictures
Tips (0)
Weather
Pension info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Kaisermann*** Ellmau / Itter / Scheffau / Söll. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
8.8
8.3
8.4
7.8
Show score and reviews from:
Show all
ES(0)
FR(0)
ALL
Friends, March 2013
"Prima pension voor een wintersport in Ellmau"
Nicolien
03/25/2013
Pension ligt midden in het centrum, Het is een koffiehuis/konditorei. Ontbijt is zoals het hoort. heerlijk verse broodje, uitgebreide keus in beleg, maar ook zuivelproducten. Wij hadden kamers op de eerste verdieping die net zijn vernieuwd. Mooie vloerbedekking, flatscreen, nieuwe badkamer met goede douche. Skibus stopt voor de deur en skies en skischoenen worden aan de overkant van de weg gestald
Friends, January 2013
"Eenvoudig maar prima"
Maikel
6.0
04/02/2013
De accommodatie is eenvoudig ingericht en enigszins gedateerd wellicht maar de bedden waren prima. Direct voor de deur stopt de skibus die u vervolgens in ongeveer 5 minuten naar de lift brengt.
Het is wel midden in het centrum.
Het ontbijt was prima en er was voldoende aanbod.
De apres-ski is voornamelijk gesitueerd bij de lift (Fabels) maar de kroeg bied een gratis shuttle-bus aan om je na 19:00 uur thuis af te zetten.
With partner, July 2012
"Einfach Klasse"
Fam Hanssen
08/09/2012
Met echtgenote hier in juli een paar dagen verbleven.Het ligt in het centrum van Ellmau. Beneden is een lunchroom, waar ook ontbijt geserveerd wordt. Ontbijt is uitgebreid en zelfs een zacht gekookt eitje wordt voor je gemaakt. Wij hadden een gerenoveerde kamer, die gewoon hotelwaardig te noemen is. De rest van de kamers worden begin 2013 gerenoveerd. Er is geen lift, dus voor moeilijk ter been zijnde mensen niet geschikt. En voor de prijs van € 29,= p.p.p.n. inclusief ontbijt kunnen wij iedereen dit pension aanbevelen. Half pension raden wij niet aan. Er zijn meerdere goede restaurantjes in de directe omgeving. Tegenover Kaisermann ligt bijvoorbeeld Löbewein waar je zeer goed en voordelig kunt eten.
Al met al is Kaisermann een echte aanrader.
With partner, August 2011
"Gewoon goed."
J & N
09/16/2011
Dit jaar op weg naar Italië, voor één nacht een ruime 2-persoonskamer geboekt, met grote badkamer en lekker ruim balkon. Ontbijt was meer dan voldoende, zéér uitgebreid en lekker!
OK, het is een eindje van de snelweg, maar voor ons meer dan de moeite waard.
Mocht iemand besluiten ons voorbeeld te volgen, dan moet ie ook zeker eens proven van de huisgemaakte taarten.
With partner, Febuary 2011
"Gastvriendelijk, netjes, prima accomodatie"
Manuela
View photos
02/18/2011
Wij hebben hier 4 nachten geslapen. Prima pension voor de wintersport. Kamers zijn netjes, personeel erg vriendelijk en ontbijt eenvoudig maar lekker.
Pension ligt in het centrum van Ellmau met alles op loopafstand. Piste is ongeveer 10 minuten lopen. Skibus stopt voor de deur. Diner is niet mogelijk in het pension zelf, maar er zijn meer dan genoeg restaurants in de buurt. Parkeren is geen probleem, kan voor de deur of aan de overkant. Prijs kwaliteitverhouding klopt. Als we weer naar Ellmau gaan boeken we zeker nog een keer dit pension.
Friends, January 2011
"Prima pension"
Mirjam
6.0
01/23/2011
Het Pension ligt op een gunstige plek, de skibus stopt voor de deur. Je skies kun je mooi opbergen. Het ontbijt is heerlijk, lekker uitgebreid.
Ik vind de bediening niet allemaal even vriendelijk, er zijn er een paar die uitstralen dat ze het niet met plezier doen, dat was jammer.
Verder een heerlijk ligbad op de kamer, heerlijk voor na de skiën!
With partner, June 2009
"Bijzonder vriendelijk pension"
J Hunnekens
06/23/2009
Afgelopen vijf dagen verbleven in dit pension. Zeer mooie gerenoveerde kamers met balkon en prachtig uitzicht. Ontbijtbuffet meer dan voldoende en lekker. Midden in het centrum van Ellmau, dus je zit overal bovenop. Ons zie je er zeker terug.
Eeen dikke 10 voor de Fam. Hochfilzer en hun team.
saskia
01/08/2006
Deze week(wk1 2006) was ik in pension Kaisermann samen met een vriendin. We hadden halfpension geboekt. Het eten krijg je in hotel alte post. Wat meestal goed was maar niet altijd. We hadden bijv een mediterrannee buffet. maar toen wij aan de beurt waren om wat lekkers te halen waren sommige lekkernijen al op en kwamen er niet meer bij. Dat was een erg slechte zaak. Ook mevrouw des huizes is niet erg vriendelijk en kan heel goed gemaakt lachen. Maar de serveerster was erg aardig en de receptioniste ook.
De kamers waren erg goed. De skibus stopt voor de deur en dat is echt super. Je skispullen kun je in het hotel kwijt en dat is erg handig. Ik heb er een fijne vakantie gehad (alhoewel ik het uitgaan er een beetje minder vond).
Actions for Kaisermann***
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Ellmau / Itter / Scheffau / Söll
Weather Ellmau / Itter / Scheffau / Söll
Map Ellmau / Itter / Scheffau / Söll
Photos Ellmau / Itter / Scheffau / Söll
Videos Ellmau / Itter / Scheffau / Söll
Question and Answer Ellmau / Itter / Scheffau / Söll
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Turkish
Scandinavians
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information