Choose an international website
6.8
Weather
32 °C
19 June 2013
Weather forecast and climate...
37 Reviews
Reviews Hotel Bon Alpina***
Hilberstrasse 8, 6080, Igls
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Bon Alpina***? Then have a look at the reviews of Hotel Bon Alpina*** in Igls, written by other travelers.
Hotel Bon Alpina
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Bon Alpina***? Have a look at the reviews of Hotel Bon Alpina*** in Igls, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 33
Holiday pictures
Tips (0)
Weather
Hotel info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Bon Alpina*** Igls. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
7.5
6.9
7.3
6.8
Show score and reviews from:
Show all
"Zeer goede prijskwaliteit!"
Geraldine
10.0
04/07/2013
Net terug van de 2e keer een weekje BonAlpina. Prijskwaliteit kan je niet beter hebben....ong 700 euro in HP voor 2volw en 2kids tem 12j. Kamers zijn wat verouderd maar ze zijn volop aan het renoveren. Eten is goed. Voldoende keuze bij het ontbijt en s'avonds steeds 2 soepen, saladbar, keuze uit hoofdgerecht en dessert. 2x/week is er buffet - Italiaans en trioler. Je krijgt een kan water op tafel en deze kan je bijvullen met plat of bruiswater aan het tapkraantje. Ze komen steeds vragen of je nog iets anders moet drinken maar als je dit niet wil geen probleem. Dranken zijn niet duur, bv 2,40 euro vr cola van 33cl
Family with young children, Febuary 2013
"Hier zien ze ons niet meer terug"
lotte
4.0
4.0
02/13/2013
Niks te beleven in dorp met paar huizen
Eten ondermaats en steeds hetzelfde
Piste patscherkofel alleen voor beginners
Hotel heeft zeer slechte ligging, veel te weinig parkeerplaatsen
Kamers muf oud en vies
Alle kamers vast tapijt dat stinkt
Voor kinderen weinig te beleven
Fitnessruimte vies met vast tapijt in een verloren keldrr met zicht op niks
Duur hotel voor wat je maar krijgt, we zijn al in vele hotels geweest maar dit hotel voldoet echt niet aan wat er in reisboeken staat. 9 euro voor een kamerjas.
Ontbijt niks afwisseling, avondeten soms buffet soms van de kaart beiden is ondermaats en erg weinig. Sauna en zwembad ok en proper, zonnebankruimte ouderwets met gordijntje. Drank is ook duur.We hebben echt spijt dat we hier onze skivakantie in krokusvakantie hebben doorgebracht,als je goed kan skien verdoe je hier je tijd. Wifi werkt niet op kamers.
Family with young children, August 2012
"Laat je niet ontmoedigen"
ellen
08/29/2012
Een beetje sceptisch na het lezen van enkele negatieve beoordelingen vertrokken we op reis.
Gelukkig was alles uitermate verzorgd, het personeel heeft onze dochter van vijfde verjaardag van haar leven bezorgd, het eten was lekker, de service en gastvrijheid uiterst vriendelijk.
De mindere puntjes die we kunnen bedenken zijn geen minibar op de kamer en het uitzoeken van bergtochten op middelmatig tot moeilijk niveau zonder groep wordt niet meteen aangemoedigd. (Ook niet in het VVV kantoor)
De All-in service is tot 21u, maar een litertje wijn word je bij wijze van spreken met de glimlach om 20u55 bezorgd . Zelfs als je daarna nog wil doorzakken in het hotel zijn de prijzen meer dan aanvaardbaar.
Vroeg onder de wol na een zware bergtocht was geen uitzonderding in het hotel.
Ik durf dit hotel zonder blozen aanraden!
Find more information about Hotel Bon Alpina*** at:
Family with young children, July 2012
"Goed 3-sterren hotel"
DUW
07/15/2012
Betreft een goed 3-sterrenhotel. All-Inn is wel te kort ( tot 21u). Zwembad meer dan OK, sauna en stoombad ok, fitness is klein maar zeer professioneel materiaal, kinderruimte is voorzien.
Bar is gezellig, buitenterras aanwezig.
Het eten is heel gewoon maar goed. Indien je iets bijvraagt (bv frietjes ipv aardappelen) ---> geen enkel probleem
Family with older children, 2012
"Schandalig slecht"
anoniem
2.0
2.0
03/02/2012
zeer slecht eten,kregen niet de kamer die we geboekt hadden,oude vermufte kamer en op de koop toe hadden we nog vlooienbeten!we zijn daar weggegaan!
With partner, September 2011
"Viel tegen"
leny frijns
09/26/2011
Onze aanbieding was 7=5 dus dan is prijs kwaliteit beter dan dat je het volle pond moet betalen. Wij hadden grote kamer besteld en betaald maar kregen toch een kleine. Inderdaad de klok luidt elk kwartier en wij zaten aan de kerk kant. Bij de receptie zijn ze heel vriendelijk en wisten ook na 2 dagen welk kamernummer je had. Overig personeel is ook vriendelijk behalve 1 barman. Ik vond het eten niet denderend zeker het boerenbuffet vond ik slecht. Ze ruimden al om 8 uur op terwijl je tot 9 uur mocht dineren. Toch kun je als er een aanbieding is best naar dit hotel.
Family with young children, August 2011
"Onvriendelijk - geen Oostenrijkse sfeer"
ageuens
08/30/2011
We werden niet echt vriendelijk onthaald.
Positieve elementen: dichtbij Innsbruck, begeleide wandelingen en vegetarisch eten was nog het beste.
Negatief: onvriendelijk personeel, lauw bier en witte wijn. 1 persoon achter de bar tijdens piekuren. Inderdaad zoals hier al beschreven wordt: die oude dame is er nog steeds en vrij ruw en onvriendelijk!
Bloedheet was het in de lunchruimte!
Balkon is toegangelijk voor iedereen op dezelfde verdieping. Amper terrasstoelen aanwezig!
Beneden het terras bestaat uit welgeteld 6 tafels met elk 4 stoelen. De rest is volzet met auto's van gasten.
Om 22.00 moet je van het terras af en mag je op een bank in de omgeving gaan zitten.
De kerkklok slaat inderdaad je al om 6.15 wakker. Dus altijd vroeg uit de veren!
All in is af te raden! Enkel cola, limo, bier en water is gratis. Voor cola light mag je betalen. Bij elke drankbestelling moet je ook een bon aftekenen.
With partner, July 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Ilse Raemdonck
10.0
07/28/2011
Wij waren aangenaam verrast. Mooie kamers, goed eten , heel vriendelijk personeel.
Wandelingen zeer goed georganiseerd
Friends, September 2010
"Boven verwachting!!"
Geeri
09/18/2010
Een hotel waar je je 'gast' kan voelen. Een prima hotel om dagtochten te maken naar Innsbruck, Seefeld en Rattenberg. Bij mooi weer kan men ook heerlijk wandelen of met de bergbaan omhoog. Er is een ruim terras met een windscherm. Na een aantal negatieve beoordelingen te hebben gelezen gingen wij min of meer gereserveerd op vakantie. Wat viel dat mee! Het personeel was zeer gastvrij en behulpzaam. De kamers typisch Oostenrijks. Dagelijks arriveerden grote groepen. Daar merkte je als individuele gast niets van. Greep je mis bij het ontbijt, dan werd er meteen aangevuld. 's Middags was er lunch in het hotel of je kreeg een pakketje. 's Avonds was er elke dag een 2 keuze menu en 2 maal per week een buffet. Echt voor elk wat wils. Na het diner zocht menig gast een plaatsje in een van de gezellige hoekjes. Er zijn veel 'plekjes' om te genieten van een drankje. Wie van baden houdt geniet in de sauna of in het zwemmen. Kortom prima!
Family with young children, August 2010
"Nooit meer!!!!!!!"
Monica Gerding-Groe...
08/21/2010
1e beoordeling is niet over gekomen schijnbaar.. Als je van drukte houd prima hier.
Positief: Eten. Zwembad met sauna. Omgeving; (vooral Stubaidal!).
Negatief:
-Naar fooi bedelend personeel (1 oudere dame, die net ons tafeltje had..) ondanks All Inn (na afruimen overduidelijk met open beurs voor onze neus langs!)
- Kerk(klok) naast hotel. Van 6-21 uur om kwart over 1 slag, om half 2 slagen, om kwart voor 3 slagen en het hele uur 4 slagen+de uurslagen.. Op zondag en maandagochtend extra feestelijk; 3x 20 slagen om 7 uur...
- Geregeld vieze borden/glazen/schaaltjes. Plakkerige vloer bij buffet.
- Wegwerkzaamheden achter hotel gaven veel lawaai. Asfalt is binnen een maand overal weer nieuw in Igls.
- Kleine kamer; raam dicht 's nachts, dan dreven we ons bed uit vd warmte (met 2 volw en 2 kids op 1 kmr), raam open, vroeg wakker door klok en/of wegwrkzheden.
- Heel veel mensen!! Doorreishotel? Daar leek het wel op.
- Weinig parkeerplaatsen voor en achter hotel
- Kakkerlak in bad
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover widget options
Information about Igls
Weather Igls
Map Igls
Photos Igls
Videos Igls
Question and Answer Igls
Poll
Which European tourist is the best dressed?
Dutch
Scandinavian
Spanish
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information