9.0
01/05/2011
Komen hier ook al sinds 1976 bij diverse gastverblijven, allemaal even vriendelijk en gastvrij. Deze keer logeerden een aantal personen in Hotel Tauferberg en een aantal gezinnen rondom Tauferberg in appartementen. De tijd lijkt bijna stil te staan in Niederthai, weinig uitbreiding van het dorp. Helaas worden de horecafaciliteiten steeds minder. Voor jongelui is er absoluut niets te beleven. Voor meer ski-mogelijkheden en uitgaan zijn Oetz, Solden en Obergurgl aan te raden, maar je hebt daarvoor wel een auto nodig. Een klein, knus familiedorp voor iedereen die op een eenvoudige en niet te kostbare manier op wintersport wil zonder hectiek.
10.0
05/06/2010
Wij zijn jl winter voor ongeveer de 50e keer in Niederthai geweest. Bij Jakob in Haus Romantik. Vanaf 1978 komen we hier al en skiën de "groten"van ons skiën dan in Hochotz, Sölden of Obergurgl en heel af en toe op de grote Hang in Niederthai. Na afloop altijd in de Bierstadl van Rudi. Het is voor ons het Paradijs. Rust, gezelligheid, vrienden gemaakt (komen ook naar Nederland af en toe).
Skiles voor kinderen is perfect. Voor ons was het vroeger ook prima. Het beste restaurant is Falknerhof. Dat heeft net even meer als de anderen. En we zullen de 100 keer wel halen.
10.0
12/27/2009
Prachtig dorp, skie-mogelijkheden super voor beginners en kleinere kinderen. Voor skie-les voor gevorderden moet je echt naar een groter gebied, Niederthai is daarvoor te beperkt. Jammer genoeg kregen we daarover van de skieschool onjuiste info.. Volgens hen was het zeker prima voor onze kinderen (3de jaar skieend) om er de hele week te lessen. Dus voor hele week betaald. Er is maar 1 groep gevorderden en na 3 dagen en 30x dezelfde helling op te laag skie-niveau was de uitdaging weg en zijn we toch naar Oetz gegaan. Zonde van de les en skiepaskosten..