Home > Europe > Austria > Tirol > Schmirn > Guest house Jenewein

9.1
9.5
7.7
Add testimonial

Would you like to know what to expect on your holiday in Guest house Jenewein? Have a look at the reviews of Guest house Jenewein in Schmirn, placed by other travellers.
  • Weather
  • Guest house info
  • Reviews (0)
  • Map
  • Photos (28)
  • Videos (0)
  • Advices (0)
Unfortunately no reviews from USA exist for Jenewein Schmirn. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A   A   A

FR (0)

supergezellig
fam meijer fam meijer
10.0
08/30/2010 We hebben met ons gezin op doorreis naar de adriatische kust hier een nachtje geslapen.
het is ons zeer goed bevallen en we hebben heerlijk geslapen.
we hebben zelfs nog de beamer aangehad 's-avonds met vooral mooi waark-muziek!
kids hebben zich hier ook super vermaakt en willen graag nog eens terug hier voor liefst een paar nachtjes. groetjes fam meijer uit valthermond
Tirol Karin en Richard Snijder, 08/31/2010
Owner sais:  Kinderen hebben altijd gelijk. mvg. Karin en Richard Snijder vanuit Schmirn waar het op dit moment Sneeuwt.

GEWOON TOPPIE!!!!
Stegeman Stegeman
10.0
08/20/2010 Wij zijn er een nacht geweest op doorreis naar Italië!! Super ontvangen, heerlijk gegeten, kids erg goed vermaakt, heerlijk geslapen en een prachtig uitzicht!!!
Ons zie je mits het Italië word zeker weer volgend jaar incl. de belofte!
Groetjes uit ommen!!!
Tirol Richard Snijder, 08/21/2010
Owner sais:  Bedankt voor jullie berichtje en de Groeten terug vanuit Schmirn.

With partner, July 2010
Vriendelijk en goed adres
RoyV RoyV
8.0
08/18/2010 Het pension ligt in het Schmirntal op ca. 30 min. van de Brennersnelweg. In dit dal is voor vakantiegangers niet veel te beleven; wel in het dichtbij gelegen Stubaital, ca. 45 min.

Voor mensen die op doorreis zijn naar Italië en die bereid zijn een half uurtje van de snelweg af te gaan, ligt het pension redelijk gunstig. De aantrekkingskracht voor de meeste mensen zal liggen in het feit dat de eigenaren Nederlanders zijn, waardoor communiceren makkelijker wordt. Aangezien ook vrijwel alle gasten Nederlanders zijn/waren, is dit pension minder geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie in een Oostenrijkse omgeving.

De kamers zijn gerieflijk, redelijk groot en met een zitje. Er is wel behoorlijk wat achterstallig onderhoud in de kamers, de (donkere) gangen en de eetruimte, maar de prijs is dan ook zeer laag.

Het eten is heerlijk en elke dag anders; een blaadje sla zo af en toe zou het helemaal perfect maken. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en gastvrij.
Tirol Karin en Richard Snijder., 08/20/2010
Owner sais:  Goedendag, Even een reactie van onze kant nog; Jullie hadden een oudere kamer die op de lijst staat om gerenoveerd te worden,en vanaf de parralelweg aan de Autobahn (de oude Brennerstraat )zijn we binnen 10 minuten aan te rijden. mvg. Richard Snijder

Super!
Fam. Hipir Fam. Hipir
08/11/2010 Wij hebben hier op doorreis naar Cervia (adriatische kust) overnacht.
Ontzettende gastvrije mensen, lekker eten en veel gezelligheid.
De kinderen hebben heerlijk gespeeld met de 2 zonen van de eigenaars en ook met alle andere kinderen die in het hotel verbleven.
Het hotel ligt op een fantastische plek....wat een uitzicht!
Bij vertrek werden we uitgezwaaid door het hele gezin....geweldig!!
Wij komen hier zeker terug!
Tirol Karin en Richard Snijder., 08/12/2010
Owner sais:  Een gezellige gast is nooit tot Last ,we zien jullie dan ook graag terug komen.

Family with older children, July 2010
"Terugkomplek"
Familie Dekker Familie Dekker
8.0
08/10/2010 Wij voelen ons hier echt helemaal thuis.........na een lange reis is dit echt thuiskomen. We hopen hier nog vaak te kunnen logeren!
Tirol Karin en Richard Snijder., 08/12/2010
Owner sais:  Het was gezellig met jullie als Gasten en het was dan ook leuk voor ons om aan jullie Vakantiegevoel mee te mogen werken.

Family with young children, August 2010
super hotel ook voor meerdere overnachtingen
familie lambers familie lambers
08/08/2010 wij zijn hier 6 nachten geweest en vonden het super
de familie is zeer gastvrij en geeft je de nodige tips om uitstapjes te ondernemen
ook het eten was super 6 avonden warm eten gehad en elke avond iets weer iets anders
ook het ontbijt was netjes verzorgt
onze kinderen trokken veel op met de kinderen van de familie en andere kinderen die in het hotel verbleven
wij gaan volgend jaar zeker overnachten als we naar italie gaan en we kunnen iedereen aanraden om dit ook te doen
karin en richard bedankt namens ons allemaal
groetjes diana rob julian en nicole
Tirol Karin ,Richard en de Kinderen., 08/09/2010
Owner sais:  We zijn blij dat jullie hier een Vakantie hebben gehad zoals jullie voor ogen hadden ,en dat wij daar aan mee mochten werken. mvg. Karin ,Richard en de Kinderen.

Family with young children, July 2010
goed overnachtings adres voor italie
gertjan ooink op den dijk gertjan ooink op den dijk
10.0
07/29/2010 goed over nachting adres voor italie prima eten en ontbijt heeeeeeeeeeeeel vriendelijk onthaal en vertrek.
En lekerrrrrrrrrrrrr bier natuurlijk uuuuuuuutt enschede natuurlijk.

kort om voor herhaling vatbaar
Tirol Karin en Richard Snijder., 07/31/2010
Owner sais:  Het doet ons plezier om te vernemen dat jullie het gezellig vonden en dat het jullie hier goed bevallen is,mischien tot ziens . Karin en Richard Snijder.

With partner, April 2010
SUPER ADRES!
marjo en kristiaan marjo en kristiaan
7.0
04/05/2010 Werkelijk een superadres wij hebben bij Jenewein 4agen doorgebracht en dit gasthof is een verademing!

Verwacht geen culinaire liflafjes waar je met honger van tafel gaat ,nee dit was top .

De vrouw des huizes is de kokkin en werkelijk onovertroffen wat wij vier dagen lang zowel aan het ontbijt als s,avonds bij het diner voorgeschoteld kregen.

Alles vers bereid ,ruim voldoende en bijzonder goed van smaak ( niets komt eruit een potje)

Ook de ruime kamers zijn dik in orde kortom een aanrader en wij komen zeker weer!

Family with older children, August 2009
handig op doorreis
margje margje
6.0
8.0
08/27/2009 Ons gezin heeft hier op doorreis naar het gardameer overnacht.
De volgende dag hoefden wij nog maar 2 uur te rijden om op plaats van bestemming te komen.
Vondt vooral de gastvrouw erg sympatiek, de kamers waren netjes en ruim.
Het hotel op zich heeft wel enige renovatie nodig, vondt het er muf en ouderwets op de gangen.
Groot nadeel vonden wij dat er pas tegen 8 uur ontbijt werd geserveerd, zouden dit toch graag wat vroeger zien, ook het avondeten vonden we niet echt geweldig.
Het kan aan ons liggen maar wij vonden de snitzels niet lekker, er zat geen smaak aan.

Family with young children, June 2009
Helemaal top!!!
ronald-annette ronald-annette
10.0
08/22/2009 Wij waren hier voor èèn nachtje op doorreis naar Toscane, Italie. Bij nader inzien hadden we hier wel langer willen verblijven! Prachtige omgeving, heerlijk eten, zalige bedden, ruime kamers en een zeer gastvrije familie. Onze zoon van 5 heeft zich erg vermaakt met de 2 zonen en 2 honden van de familie:). Bij vertrek stond de hele familie ons uit te zwaaien, zo leuk:D!!!
Kortom: in èèn woord: GEWELDIG!!!

25 Reviews
9.1
9.5
7.7

Show score and testimonials from :
  Show all (25)
With partner (6)
Family (5)
Family with older children (3)
Family with young children (7)
Group trip (2)

Mail a friend
Add acco information
Print reviews

Zoover Game

Zoover link on your website Copy the link below

Click here for all Zoover gadget options
Poll

Which European country has the most beautiful islands?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options. For more information, click here