Reviews Hotel Theresa****

6.5
Weather

33  °C

20 June 2013

Unfortunately no photos available Add the first photo
5 Reviews
Reviews Hotel Theresa****
Bahnhofstraße 15, A-6280, Zell am Ziller
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Theresa****? Then have a look at the reviews of Hotel Theresa**** in Zell am Ziller, written by other travelers.
Hotel Theresa scores a 9.5 out of 10, based on 5 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Theresa****? Have a look at the reviews of Hotel Theresa**** in Zell am Ziller, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 1 Holiday picture of Hotel Theresa**** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Theresa**** Zell am Ziller. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 5 reviews of Theresa****

5 Reviews
9.2
9.3
8.6
6.5
Show score and reviews from:
With partner, August 2012
"Uitstekend hotel"
Peter
8.0
6.0
09/06/2012 Fijne ontvangst, fijn verblijf, aardige mensen, lekker eten, fantastische wellness, kortom uitstekende kwaliteit.

With partner, August 2010
"Beter hotel is er niet in het zillertal"
d kromhout
10.0
09/05/2010 geen nee te koop, niet goedkoop, maar voor gasten die vooral rondom de zwembaden en in in de tuin verblijven en van de overige faciliteiten ( zoals het inbegrepen middagbuffet ) aan te bevelen.

Family with older children
"SUPER!!!"
Fam. van Straaten
7.0
02/21/2010 In februari zijn wij hier een week geweest. Spa & wellness echt geweldig. Eten van hoog niveau. Ongelooflijk hoe de familie Egger hun best doet om het iedereen naar de zin te maken. Ze hollen echt voor je. Buiten in de 'hot tub' tussen de besneeuwde bergen is toch wel erg leuk. Kortom: veel genieten. Enige nadeel is dat je echt met de auto naar de Zillertal Arena lift moet gaan. (Kan ook met de skibus die voor de deur stopt, maar dat hebben wij niet gedaan...).

Find more information about Hotel Theresa**** at:

Monique
7.0
01/22/2006 Werkelijk uitstekend hotel, familievriendelijk en geleid door het bijzonder hartelijke echtpaar Egger en hun talentvolle kinderen. Het is bepaald niet goedkoop maar de verwachtingen worden volledig waargemaakt. Een bijzonder goede keuken met elke avond een keuze uit diverse menus. "Alles inklusive" formule. Veel aandacht voor Wellness en gezondheid. Ook op sportief gebied kun je je uitleven. In de zomer prachtige wandelingen onder begeleiding en lunch n de berghut. Een unieke ervaring.

Group trip, 1973
"Zeer goed hotel!"
rob-rck
8.0
9.0
08/22/2011 Hotel Theresa is een uitstekend hotel!
Ik ben er een keer of 4 geweest en net als ik toen waren Stefan en Alban nog kinderen.
Alban staat inmiddels in de (zeer goede) keuken van het hotel. E.e.a. is niet goedkoop, maar je hebt er wel een fantastisch verblijf. Niets is teveel en je voelt je er de koning te rijk. Als je een hotel in Zell m Ziller zoekt, dat is het dit hotel.
Mijn ouders zijn er ongeveer 25 jaar lang op vakantie gegaan (op een gegeven moment zonder ons kinderen) en kregen een plaquette van Theresia en Siegfried als blijk van hun waardering dat zij zo vaak van dit hotel gebruik gemaakt hebben.
Werkelijk een zeer, zeer goed hotel. Onlangs heb ik Theresia nog telefonisch gesproken en ze wilde met alle liefde van de wereld een kamer voor ons vrijhouden zodat ik met mijn gezin langs konden komen. Service is dus 100%.

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

Which European tourist is the best dressed?

Are you the owner?