Arrival date
Departure date
From € 81
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Holiday Inn Hasselt****
7.8
65 Reviews
Reviews Hotel Holiday Inn Hasselt****
Kattegatstraat 1, B-3500, Hasselt
Official website

Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Holiday Inn Hasselt****? Then have a look at the reviews of Hotel Holiday Inn Hasselt**** in Hasselt, written by other travelers.
Hotel Holiday Inn Hasselt scores a 7.8 out of 10, based on 65 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Holiday Inn Hasselt****? Have a look at the reviews of Hotel Holiday Inn Hasselt**** in Hasselt, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 24 vacation photos of Hotel Holiday Inn Hasselt**** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Holiday Inn Hasselt**** Hasselt. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 next

There are 65 reviews of Holiday Inn Hasselt****

7.8
65 Reviews
Appreciation
7.8
Location
8.8
Service
7.8
Price / quality
7.8
Food
7.5
Rooms
7.7
Child friendly
7.9
Swimming pool
6.8
Show score and reviews from:
With partner, August 2014
"Goed hotel... maar kan beter"translate
Koenraad Verhelst
Appreciation
7.0
Location
8.0
Service
8.0
Price / quality
7.0
Food
6.0
Rooms
6.0

08/31/2014 Dit hotel is heel goed gelegen. De incheck ging heel er vlot. We kwamen er aan om 12u terwijl je pas om 14u kan inchecken. Toch kregen we onze kamer al en konden we ons installeren. De kamer zelf is echter wel toe aan renovatie. Alles doet heel erg jaren '80 aan. Wij verbleven in een King-executive room. Deze was wel ruim. Het bed was naar mijn mening wat doorlegen en het beloofde supersnel internet was zeker niet zo snel als bijvoorbeeld 4G. Ook was het zo dat je moest inloggen en dat de inlog maar 24u geldig was, daarna ging je weer over naar het "normale" free wifi en dus oertraag. Het ontbijt is goed maar in de buurt zijn er voldoende zaken te vinden waar je voor dit geld zeker evengoed of beter kan ontbijten. Al bij al is het een goed hotel, je zal niet teleurgesteld worden als je hier logeert.

With partner, March 2014
"Goed"translate
iemand
Appreciation
8.0
Location
8.0
Service
8.0
Food
7.0
Rooms
7.0

03/31/2014 Holiday Inn het blijft een goed hotel.
Geen negatieve ervaringen.

Family with older children, March 2014
"Fijn hotel voor een weekendje Hasselt"translate
Karine
Appreciation
8.0
Location
9.0
Service
9.0
Price / quality
9.0
Food
7.0
Rooms
8.0
Swimming pool
8.0

03/25/2014 Mijn dochter en ik verbleven er met een bon.
Hiermee kregen we een 1 overnachting, ontbijt, en gratis gebruik van zwembad, sauna en fitnessruimte.
De kamer was zeer netjes, had 2 grote bedden. Wat wij super vonden: elk 4 kussens, zacht en hard zodat je zelf kan kiezen. De badkamer was een beetje verouderd maar zeer proper.
Sauna, zwembad en fitness is een leuke sur-plus!
Bar: aangename plaats om even iets te drinken.
Het ontbijt krijgt van ons 8/10, er was voldoende keuze, maar de broodjes vonden we niet echt lekker.
Het personeel daarentegen verdient een dikke pluim; iedereen was zeer vriendelijk!
Wij kwamen met de trein naar Hasselt, het station ligt ongeveer een km van het hotel. Het hotel is zeer goed gelegen, je bent in enkele stappen in de winkelstraat! We hadden er een fijn weekend, en zouden het aanraden!

Find more information about Hotel Holiday Inn Hasselt**** at:

Family with young children, Febuary 2014
"Voldoet aan de verwachting, maar niet erboven."translate
Dizz
Appreciation
7.0
Location
9.0
Service
7.0
Price / quality
6.0
Food
8.0
Rooms
6.0
Child friendly
6.0

03/11/2014 2 nachten verbleven, waarvan 1 met plop arrangement. Hotel is schoon en netjes en ontbijt was smakelijk. Kan niks slechts bedenken, alles voldeet. Maar geweldig was het ook niet.

MANAGEMENT ASSISTANT Filip Caluwaert - General Manager, 03/21/2014
Owner says::  Beste gasten hartelijk dank voor uw toch wel positieve reactie via Zoover. Wij zouden het zeer fijn vinden indien u ons bij een volgend bezoek zou kunnen laten weten wat wij voor u meer kunnen doen om uw verblijf bij ons toch als geweldig te ervaren. Beste groeten

Family with older children, December 2013
"Goed verzorgd hotel voor weekeindje Hasselt"translate
natalie
Appreciation
8.0
Location
9.0
Service
8.0
Price / quality
8.0
Food
8.0
Rooms
8.0
Child friendly
8.0
Swimming pool
7.0

12/24/2013 Een goed en verzorgd hotel, kamers zijn inderdaad wat verouderd maar voldoen zeker. De kamer heeft twee grote bedden, je kan koffie of thee maken op de kamer en ook de badkamer is groot genoeg voor een weekeindje weg. Alles was heel goed gepoetst. Het ontbijt was verzorgd en er was voldoende keus voor iedereen. Het avondeten was ook goed, een volledig menu (soep, hoofdgerecht en dessert) voor 16 euro. Kortom voor ons een adresje om terug te keren.

MANAGEMENT ASSISTANT Filip Caluwaert - General Manager, 01/21/2014
Owner says::  Beste gasten hartelijk dank voor uw positieve feedback, dewelke heel belangrijk voor ons is. Ook de punten die u als minder heeft ervaren zijn voor ons van groot belang omdat zij ons helpen in het verbeteren van onze service. Hopelijk tot een volgend bezoek aan Hasselt.

Family with young children, November 2013
"Leuk Plop arragement"translate
Bulckaen Silvie
Appreciation
8.0
Location
9.0
Service
9.0
Price / quality
8.0
Food
9.0
Rooms
7.0
Child friendly
8.0
Swimming pool
4.0

11/10/2013 1 nacht met kleine kinderen (5 en 3 jaar) , super dat het bed was gedekt met ROX en K3, kamer iets verouderd maar wel netjes. Heel vriendelijk personeel!

Heel dicht bij het centrum Hasselt!

De dagmenu was prijs-kwaliteit prima, de kinderen aten gratis! Lekker ontbijtbuffet

Zwembad: extreem koud!!! waardoor we niet konden zwemmen met de kinderen

MANAGEMENT ASSISTANT Filip Caluwaert, general manager, 04/03/2014
Owner says::  hartelijk dank voor uw tijd om ons te laten weten hoe uw verblijf bij ons was. Het is altijd leuk te vernemen dat gasten met kinderen genoten hebben van het Plop arrangement bij ons. Bedankt ook om ons te laten weten wat u als minder heeft ervaren want enkel op deze wijze zijn wij in de mogelijkheid onze service daar waar nodig is te verbeteren. Wij hopen u bij een volgend bezoek aan Hasselt terug te mogen verwelkomen in één van onze hotels. Vriendelijke groeten

Family with young children, November 2013
"Goeie ligging"translate
Philip de coussemak...
Appreciation
6.0
Location
9.0
Service
5.0
Price / quality
7.0
Food
4.0
Rooms
6.0
Child friendly
6.0
Swimming pool
7.0

11/02/2013 Goed maar verouderd hotel met als pluspunten de ligging vlakbij centrum en het vriendelijk personeel. Eerste avond gingen we eten in het restaurant maar enkel voorgerecht gegeten want na 2u15 wachten was dit het enige wat we al hadden gekregen. Toen we zeiden of ze wilden kijken of ze er al aan begonnen waren en zo niet het voor ons niet meer hoefde kwamen ze terug met het antwoord dat ze niet konden volgen en ze er nog niet aan waren begonnen. Wij waren wel de eersten die om 18u30 in het restaurant aankwamen. Nog niemand die à la carte at had zijn eten al gekregen. Buffet had echt wel voorrang. Voorgerecht waren kaas en garnaalkroketten en waren nog koud binnenin. Wel lekker gegeten in the green halifax in centrum. Wat kamer betreft klein voor 4 personen en gans de nacht last ronkend geluid dat aan en af sloeg. Hasselt is voor herhaling vatbaar maar niet in dit hotel!!!

MANAGEMENT ASSISTANT Filip Caluwaert - General Manager, 01/21/2014
Owner says::  Beste gasten hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te informeren hoe uw verblijf bij ons was. Spijtig te vernemen dat uw verblijf niet over de hele lijn goed is verlopen. Wij zullen er zeker op toezien dat de punten die u als minder heeft ervaren hier intern worden besproken en dat we er ook aan zullen werken om ze in de toekomst te verbeteren. Het goede nieuws is dat renovatiewerken op het agenda staan. Bedankt om echter met een positieve noot te beginnen en te melden dat het personeel vriendelijk was. Wij hopen niet tegenstaande dat u bij een volgend bezoek aan Hasselt toch zal kiezen om bij ons te verblijven zodat we u kunnen aantonen dat het anders kan. Beste groeten

Family with young children, 2013
"Tegenvaller"translate
Fam. Rozenbrand
Appreciation
6.0
Location
8.0
Service
7.0
Price / quality
6.0
Rooms
7.0
Child friendly
5.0

04/08/2013 De gastvrijheid bij aankomst is redelijk. Mensen zijn vriendelijk, maar ongeinteresseerd. De kamer is schoon, maar met 2 tweepersoonsbedden klein. De loopafstand tot het centrum is goed. De faciliteiten laten te wensen over. Zo is het water van het zwembad bijvoorbeeld ontzettend koud.

With partner, 2013
"Goed weekend"translate
Annoniempje
Appreciation
8.0
Location
9.0
Service
7.0
Price / quality
7.0
Food
8.0
Rooms
8.0
Swimming pool
8.0

03/18/2014 Hebben een goede indruk alles was proper en verzorgd het eten was goed . Ligging goed vlak aan winkelstraat en vlak aan discotheek daar hadden we wat schrik voor maar hebben hier niets last van gehad.

With partner, January 2012
"Voor herhaling vatbaar!"translate
Domien en Sally
Location
10.0
Service
9.0
Price / quality
8.0
Food
9.0
Rooms
7.0

02/03/2012 Het hotel zelf is niet zo recent, maar toch heel erg gezellig en goed onderhouden! Wij hadden een reisje voor twee geboekt en kregen een kamer met twee dubbele bedden, zalig! Er was ook keuze uit verschillende hoofdkussens. 's Nachts hebben wij wel wat last gehad van lawaaioverlast door enkele jongeren buiten.
Het ontbijt vonden wij super, veel keuze en erg lekker! Enkel het appelsiensap was duidelijk aangelengd, in ieder geval niet vers.

Wij waren 's avonds een ijsje gaan eten in het hotel en dit was eigenlijk wat tegengevallen. De bediening in het restaurant liet te wensen over: zagen ons pas na 20 minuten zitten, lang wachten op onze ijsjes, vergeten onderleggers te leggen, een mes en vork geven voor een ijsje!
Ik zag dit ook bij andere mensen gebeuren die daar een hele maaltijd namen, daarbij vergaten ze bijvoorbeeld hun drank te brengen of bestek te leggen... Duidelijk geen professionele bediening!
Wij hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad en de sauna wegens te klein.

1 2 3 4 5 6 7 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

You’ll find the friendliest people in:

Are you the owner?

Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant. Click here for more information