Reviews Holiday park Narvik HomeParc Mooi Zutendaal*****

Narvik HomeParc Mooi Zutendaal*****
386 Reviews
Reviews Holiday park Narvik HomeParc Mooi Zutendaal*****
Gijzenveldstraat 75, B-3690, Zutendaal
Would you like to know what to expect on your vacation in Holiday park Narvik HomeParc Mooi Zutendaal*****? Then have a look at the reviews of Holiday park Narvik HomeParc Mooi Zutendaal***** in Zutendaal, written by other travelers.
Holiday park Narvik HomeParc Mooi Zutendaal scores a 7.7 out of 10, based on 386 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Holiday park Narvik HomeParc Mooi Zutendaal*****? Have a look at the reviews of Holiday park Narvik HomeParc Mooi Zutendaal***** in Zutendaal, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 170 Holiday pictures of Holiday park Narvik HomeParc Mooi Zutendaal***** on Zoover. You can take a look at 2 videos of Holiday park Narvik HomeParc Mooi Zutendaal*****. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Narvik HomeParc Mooi Zutendaal***** Zutendaal. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

7.6
7.5
8.5
7.2
Show score and reviews from:
With partner, 2013
"Restaurant Mooi Parkzicht rampzalig"
JT
1.0
1.0
05/13/2013 Zijn hier alleen geweest om te eten met een aantal mensen die op het park zaten. Bediening restaurant is dramatisch. Nadat we eerst twee keer om een bestelling werden gevraagd, kregen we flesjes drinken die ruim over de datum waren. In plaats van meteen nieuwe flesjes te brengen kwam de hoofdober hoogstpersoonlijk uitleggen dat het volledig normaal was om flesjes tot 3 maanden na de datum te serveren. Iets met voedingsindustrie en dat het niet hun schuld was omdat de brouwer ze zo leverde. Te gek voor woorden. Uiteindelijk moesten we ander drinken bestellen.
Prijzen ook zeer ver boven normaal. Soep, hoofdgerecht en een kopje koffie voor twee personen was ruim 75 EUR !!
Marketing medewerker Vera Jans, marketingmedewerker Narvik HomeParcs, 05/16/2013
Owner says::  Geachte, We vinden het zeer jammer dat uw bezoek aan ons parkrestaurant niet is verlopen zoals verwacht. De punten die u aangeeft mogen niet voorkomen en wij bieden u dan ook onze oprechte excuses aan. Met al onze collega’s zetten we ons dagelijks voor 100% in om uw bezoek tot een fijne beleving te maken. Uw ervaring draagt daar zeker niet aan bij. Wij verzoeken u dan ook om contact met ons op te nemen, zodat wij een geschikte oplossing kunnen vinden.

Family with young children, May 2013
"Geweldig mooi park in een groene omgeving"
Braeckmans Frank
8.0
05/16/2013 We werden met ons gezin van 5 zeer goed ontvangen aan de receptie, zeer mooie villa met alles erop en eraan. Genoten van de gezelligheid in en rond onze villa zowel van de natuur als van de mensen. Ideaal voor de kids met grote speeltuin , binnen en buiten zwembad. Prachtig om fietstochten te doen voor groot en klein.

Family with young children, 2013
"FANTASTISCH PARK!!!!!!!!!!"
tanja janssens
9.0
05/07/2013 Een mooi, groen, kindvriendelijk park en een perfecte uitvalsbasis om
vanalles te bezichtigen of te doen ;
blotenvoetenpad, ponyritten of paarden, fietstochten, musea te véél om op te noemen voor ieder wat wils!!

Find more information about Holiday park Narvik HomeParc Mooi Zutendaa...

Group trip, 2013
"Zeker de moeite waard!"
Vincent
8.0
05/03/2013 De deluxe villas waar ik in verbleef waren super gezellig en mooi/warm ingericht. De bedden en het meubilair waren ook heel comfortabel (heb hier super geslapen :)) Aan de receptie konden ze me steeds snel helpen als ik vragen had of informatie over uitstapjes wou bekomen. Ook het animatieteam was top, geen kind dat zich verveelde op het park. Het grootste pluspunt was natuurlijk ook de ligging, het park ligt in een prachtige natuurrijke regio, perfect om er op uit te trekken in de bossen of je lekker te ontspannen.
Hier kom ik zeker nog eens terug!

Family with young children, April 2013
"Wauw"
Johan Wagter
10.0
05/09/2013 Ik heb nog nooit in zo'n goed vakantiehuis gezeten, echt kwaliteit.
Aan de rand van het bos, in het groen.
Nationaal Park Hoge Kempen, prachtig.
Personeel zeer vriendelijk, beetje Amerikaans.
Niet eens duur voor zulke kwaliteit.
Restaurant echt top, aanrader.
Huizen, kamers gewoon zeer goede kwaliteit. Alles strak schoon.
Prima voor kinderen want zeer veel ruimte.

With partner, 2013
"Geweldig vakantiepark"
harmonie
8.0
04/21/2013 Leuk verblijf gehad samen met mijn partner in een Villa Comfort A. Rustig gelegen rond het Nationaal Park Hoge Kempen met leuke wandel en fietsroutes. Ook het animatie team leek ons geweldig voor kleine kinderen. Aanbod van activiteiten was voldoende. Zéér leuk was het boogschieten en het mountainbiken rondom het park.

"Mooi vakantiepark"
hhorevoorts
9.0
04/29/2013 Mooi vakantiepark en een fijn verblijf gehad met partner in een Villa Comfort A. De villa was (naar begrippen van Vakantieparken) eenvoudig maar wel schoon. Prima fietsweer en leuke tochten gemaakt rond het Nationaal Park de Hoge Kempen en in de Haspengouw met zijn prachtige bloesemtooi. De omgeving van het park is geweldig. We hebben genoten van het fraaie fietsweer en hebben heerlijk gegeten in het restaurant van het park.

"Leuke plek"
hilda_vanalphen
8.0
04/21/2013 Chalet geboekt via veiling voor 6pers. Daar toegekomen kregen we de keuze mits opleg van 75 euro in een villa te verblijven.Zijn toch eerst even gaan kijken naar de chalet en deze zijn zeker niet meer aanvaardbaar(versleten doorgezakte bedden enz) Bij de receptie hadden ze gezegd dat we waarschijnlijk wel zouden bij betalen gezien de toestand van de chalets.Hebben een paar maal moeten gaan vragen voor de laken pakketten en moeten bellen(na 18 uur)Als je dus in een houten chalet of villa verblijft is dit zeker aan te bevelen,aan de receptie in de winkel zeer vriendelijk.Mooi gebied voor te fietsen en te wandelen.Zwembad binnen en buiten zeker ok ook een leuke speeltuin en voldoende plaats voor kinderen om te spelen

Family with young children, 2013
"Super vakantie!!!"
Hans_Dekoning
9.0
04/15/2013 Wauw dit had ik niet verwacht maar heb het hier echt geweldig naar mijn zin gehad! Samen met mijn vrouw en kinderen verbleven we in een Narvik villa aan de Noordkant van het park. We lagen midden in de natuur omringd door dennenbomen. De Villa was geweldig! Helemaal afgewerkt in hout en stijlvol ingericht EN voorzien van een sauna. Voor de kids was er wel iedere dag iets te doen,het animatie team organiseerde iedere dag leuke activiteiten. We hebben ook ontzettend genoten van het goede weer in het weekend en zijn met zen allen gaan fietsen en hebben heerlijk gegeten in het restaurant van het park. Het enigste minpuntje was dat ons verblijf te kort was!

"Zeker nog eens terug"
Sanchez Lysak
9.0
04/18/2013 Wij hebben 4 dagen doorgebracht in een chalet en het was voor ons zeer goed meegevallen.
Wat meteen opvalt is hoe proper het complex en de accomodaties zijn.
Het enige nadeel was dat de bedden tamelijk smal zijn, schat zo'n 60 cm breed. Wij hadden goede matrassen die zeker niet doorgelegen waren.
Het restaurant was zeer goed met een uitgebreide kaart die goed van prijs was.
Wij hebben er echt genoten van de rust en werden iedere morgen wakker met het gefluit van de vogeltjes.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?