Choose an international website
Persons
Rooms
From
$ 113
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
895 Reviews
Reviews Holiday park Sunparks Ardennen (f. Vielsalm)***
Rue de la Grotte 12, B-6690, Vielsalm
Would you like to know what to expect on your vacation in Holiday park Sunparks Ardennen (f. Vielsalm)***? Then have a look at the reviews of Holiday park Sunparks Ardennen (f. Vielsalm)*** in Vielsalm, written by other travelers.
Holiday park Sunparks Ardennen (f. Vielsalm)
scores a
out of
, based on
895
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Holiday park Sunparks Ardennen (f. Vielsalm)***? Have a look at the reviews of Holiday park Sunparks Ardennen (f. Vielsalm)*** in Vielsalm, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 513
Holiday pictures
of Holiday park Sunparks Ardennen (f. Vielsalm)*** on Zoover. You can take a look at 1
video
Tips (0)
Weather
Holiday park info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Sunparks Ardennen (f. Vielsalm)*** Vielsalm. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
6.3
6.6
6.2
5.7
Show score and reviews from:
Show all
"Voor herhaling vatbaar"
Westerhof
View photos
05/14/2013
Sunparc Ardennen in Vielsalm is een prima park om een vakantie door te brengen. We hadden twee 6 pers.basic, maar zeer ruime bungalows. Helaas zonder afwasmachine. Nadelen waren: slechte schoonmaak van o.a. de deuren, kruimels in kastjes en haren in de badkamer. Ook in beide huisjes last van mieren. En in een van de huisjes stonk het toilet vreselijk. Minpunt is ook dat de w.c.'s niet goed doorspoelen. Het duurt erg lang voor het reservoir weer gevuld is. De ene bungalow had redelijk veel ruimte om buiten te zitten, de andere bijna niet. Voor ons was dit geen probleem, omdat we bij elkaar zaten. Het park op zich is prima, het zwembad ook, met lekker warm water. De ruimten waar de restaurants zich bevinden is veel te warm en ontzettend ongezellig. Dit zou anders kunnen en moeten. Zowel de kinderen als de volwassenen hebben zich prima vermaakt. Prima personeel. Kortom, de pluspunten maken de minpuntjes goed.
"Verouderde huisjes"
Markjan
05/17/2013
Locatie is erg mooi, maar ik denk dat de onderhoud van het park moet meer aandacht geven, het huisjes is wat verouderd, Zitbanken zit niet echt lekker, electrische kookplaat slaat ieder keer af als ik moest gaan koken?? De restaurant en receptie is goede service. Maar de zwembad viel het wel tegen, want alle whirpools, haarfohn etc zijn kapot en er wordt niet meteen gerepareerd??? Mijn beoordeling van de park is voldoende, maar voor een korte vakantie zou het wel leuk zijn, maar het is niet geschikt voor twee weken of zo.
"Park is verouderd"
kim1987
05/13/2013
de accommodatie was vies en vuil .slecht onderhouden.puur versleten.
ook al ben ik nu 3 keer naar dit park geweest het verslechterd met de jaren.ook al in 2011 was dit al zo.
het uitzicht was mooi.je kan in de buurt wel wat zien.het personeel receptie waren het vriendelijkst bij buffet en cafe waren ze niet vriendelijk we hadden frietjes gevraagt bij buffet 30minuten nog geen frietjes gehad dus nog is gevraagt na een uur wachten nooit frietjes gehad. bij de cafe wou een magnum heb 10minuten moeten wachten en ook daar vol au vent gaan eten je kreeg bijna niks vroeger kreeg je meer.ook 30-35minuten moeten wachten.de meisjes wisten zelfs niet meer wie wat besteld had.we hebben veel te veel betaald 300euro voor weekend en standard bungalow veel te duur voor wat je krijgt en alles puur versleten is.(kastjes vol stof zowel badkamer en slaapkamer in de keuken tafels plekken op.)overal spinnenwebben en stof nooit gekuist.
Ga er zelfs niet meer terug .een dikke 4 op 10
Find more information about Holiday park Sunparks Ardennen (f. Vielsal...
Collapse
Hotel deals
Booking.com
More suppliers
Family with older children, May 2013
"Helemaal goed"
Evelyn
05/11/2013
Na een aantal slechte reviews te hebben gelezen, zijn we het zelf gaan beleven. Het viel ons 100% mee. Enig minpuntje waren de hoofdkussens in het huisje, want die waren aan vervanging toe en dit hebben we ook gemeld in het enquête formulier van Sunparks zelf. Ik weet niet of de mensen die een slecht review hebben gegeven, dit park hebben vergeleken met een park van andere keten, want dan zijn er inderdaad verschillen maar dit merk je ook aan de prijs die je betaald. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zwembad was erg leuk en beviel prima, lekker warm ook binnen. Prima park, niets mis mee, zou het zeker aanbevelen aan andere mensen. Zeer mooie omgeving. Ons reisgezelschap bestond uit 5 personen waarvan 2 volwassenen, 2 tieners en een 8-jarige.
With partner, May 2013
"Mooie ligging, belabberd personeel"
Michael Smits
1.0
1.0
05/17/2013
Ik dat het park in een mooie omgeving lag en en had hoge verwachtingen. Helaas zijn deze niet waargemaakt en dan vooral niet door het personeel. Algemeen beeld van het personeel is onverschillig en zeer klantonvriendelijk
"Helemaal goed!"
Michel
05/11/2013
Voor de zoveelste keer op dit heerlijke park geweest. Omgeving helemaal top, huisjes top, centrum helemaal in orde en we hebben er wederom een heerlijke vakantie gehad. We komen hier niet voor niets zo vaak. Lekker tot rust komen, de echte Ardennen opsnuiven en gewoon genieten, zo eenvoudig is het hier, niet meer en niet minder. In de herfst zeker weer terug!
With partner, May 2013
"Kwaliteit in verhouding tot de lage prijs"
Pascal la Lau
2.0
05/11/2013
Voor deze prijs dien je niet te veel te verwachten. Echter slapen is voor mij wel belangrijk, dus de veren voelen was geen aangename verassing. Ook werd er pas actie ondernomen als je er zelf wat van zegt. WC-papier hoort niet in de tuin te hangen, maar werd wel direct weggehaald toen het gemeld werd. Dit terwijl de schoonmaakster zelf in de tuin vraagt of alles schoon is.
Er loopt personeel rond in de restaurants/café, maar hebben nog nooit een horeca programma gezien van Herman. 3 kwartier zonder drinken bij het diner en anderhalf uur geen contact maken was schijnbaar normaal.
"Zeer teleurgesteld"
Keller
05/11/2013
Ik ging naar dit park met alle positieve beoordelingen op Zoover in mijn achterhoofd en werd erg teleurgesteld door de kwaliteit van dit park. Op het zwembad na was er helaas niets positiefs te vinden. In de centrale gelegenheid was de lift buiten werking en moesten we overal trappen op en af met een grote kinderwagen. Het was ook nog eens ontzettend heet binnen, onverdragelijk.
Het huisje (Select, 6 personen) was super klein (50m2 echt niet meer). Bovendien een slaapkamer van de 3 is een mezzanine, dus 2 kids die niet konden slapen zodra hun kleine zusje wakker werd om 6.30 uur. Dit was nergens vermeld. De huisjes zijn oud. Vol met schimmel. Kapotte verwarming. Ramen die niet goed dicht konden. Super vochtig (geen afzuiging). Vieze dekbedden. Kapotte bedden. Kussens op de banken met rafels die eraan hingen. Alles was vet in de keuken. Er zat bloed op het douchegordijn en de deur van het toilet. Het toilet was zo klein dat ik er scheef op moest zitten. Kortom, kies een ander park!
Family with young children, May 2013
"Leuk park, voor de prijs"
M Lares
05/04/2013
Hier op zoover gekeken en hield me hart vast voor wat ik aan ging treffen. 100 procent meegevallen, wij hadden huisje 442 en daar mankeerde niets aan, goede bedden leuk huisje. Mooie omgeving leuk zwembad en speelmogelijheden.
Family with older children, May 2013
"Dit nooit meer"
Ellis
05/10/2013
Schitterende omgeving, huisje was bagger de la bagger, schimmel, veel stuk, rijp voor de sloop, lekkage, incomplete inventaris. Voor een lang weekend tussen de 300 en 400 euro betaald. Wij zijn in 2012 ook een weekend geweest voor minder geld en hadden toen wel een super goede villa. Dat hadden we nu ook verwacht. Helaas het vetrouwen is geschaad. De eindcontrole was blijkbaar met een blinddoek. Accepteer geen selectvilla met nummer 226. Wij zijn van ellende eerder naar huis gegaan.
Actions for Sunparks Ardennen (f. Vielsalm)***
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Vielsalm
Weather Vielsalm
Map Vielsalm
Photos Vielsalm
Videos Vielsalm
Question and Answer Vielsalm
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Turkish
Scandinavians
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information