Reviews Hotel Tigh Na Mara Seaside Spa Resort***

Tigh Na Mara Seaside Spa Resort***
3 Reviews
Reviews Hotel Tigh Na Mara Seaside Spa Resort***
1155 Resort Drive Parksville , Briti, V9P 2E5, Parksville
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Tigh Na Mara Seaside Spa Resort***? Then have a look at the reviews of Hotel Tigh Na Mara Seaside Spa Resort*** in Parksville, written by other travelers.
Hotel Tigh Na Mara Seaside Spa Resort scores a 9.2 out of 10, based on 3 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Tigh Na Mara Seaside Spa Resort***? Have a look at the reviews of Hotel Tigh Na Mara Seaside Spa Resort*** in Parksville, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 6 Holiday pictures of Hotel Tigh Na Mara Seaside Spa Resort*** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Tigh Na Mara Seaside Spa Resort*** Parksville. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 3 reviews of Tigh Na Mara Seaside Spa Resort***

3 Reviews
9.5
7.8
8.8
9.4
10.0
Show score and reviews from:
Friends, June 2013
"Super"
verkeersleidet
7.0
9.0
06/03/2013 Een nacht geslapen. Kamer met uitzicht op zee. Adelaar lande voor kamer. Super kamer en uitzicht. Leuk zwembad en alles is ruim opgezet

With partner, May 2009
"Geweldige kamer aan zee!"
Dennis
10.0
04/25/2010 We hadden een Oceanview Suite voor 1 nacht, geweldig! Kamer met jacuzzi, bed, flatscreen, open haard, zithoek en balkon met uitzicht over zee!

With partner, September 2008
"Vancouver Island op zijn mooist"
Micha Peute
10.0
02/22/2011 We hebben hier een week doorgebracht tijdens onze huwelijksreis in 2008. Parksville ligt op de eerste plaats erg centraal om het eiland goed te kunnen verkennen. We hadden een kamer naar de Baai toe, waar we iedere avond begroet werden door 2 otters en soms door dolfijnen. Mooie zonsondergangen, prachtige natuur. Alleen maar lof, we gaan dit jaar weer terug.

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

Which European tourist is the best dressed?

Are you the owner?