Hotel Tsa-Kwa-Luten Lodge**** Reviews. Vacation reviews Hotel Tsa-Kwa-Luten Lodge**** in Quathiaski Cove (Quadra Island) | Zoover
Arrival date
Departure date
Persons
From $ 116
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Hotel Tsa-Kwa-Luten Lodge**** Quathiaski Cove (Quadra Island)
10 Reviews

Reviews Hotel Tsa-Kwa-Luten Lodge****

1 LIGHTHOUSE ROAD P.O. BOX 460, V0P 1N0, Quathiaski Cove (Quadra Island)
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Tsa-Kwa-Luten Lodge****? Then have a look at the reviews of Hotel Tsa-Kwa-Luten Lodge**** in Quathiaski Cove (Quadra Island), written by other travelers.
Hotel Tsa-Kwa-Luten Lodge scores a 8.9 out of 10, based on 10 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Tsa-Kwa-Luten Lodge****? Have a look at the reviews of Hotel Tsa-Kwa-Luten Lodge**** in Quathiaski Cove (Quadra Island), placed by other travellers. Besides that you will be able to find 6 Holiday pictures of Hotel Tsa-Kwa-Luten Lodge**** on Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Canada. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in British Columbia. Vergelijk Hotel Tsa-Kwa-Luten Lodge**** met andere accommodaties in Quathiaski Cove (Quadra Island).
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews from USA exist for Tsa-Kwa-Luten Lodge**** Quathiaski Cove (Quadra Island). You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A A A

8.6
8.8
8.6
9.0
Show score and reviews from:
With partner, June 2011
"Schitterend gelegen"
RZ
8.0
07/23/2011 Van de 'spirituele atmosfeer' die de reisorganisatie had beloofd, hebben we weinig gemerkt maar op het hotel zelf valt helemaal niets aan te merken. Mooi gebouw, schitterend gelegen met een prachtig uitzicht, omgringd door ongerept natuurschoon en voorzien van een uitstekend restaurant. Quadra Island is bovendien een waar wandelparadijs.

With partner, 2011
"Een van de heerlijkste oorden waar we ooit geweest"
Anneke en Frits de ...
10.0
05/29/2011 De lodge ligt op een prachtige plek, is schitterende gebouwd, het uitzicht is onvergelijkelijk mooi. Er hangt een sfeer van ontspanning en rust, die je helemaal door trekt. Je eet er ook nog eens uitstekend.Kortom: ga er naartoe en ondervindt een unieke ervaring.

With partner, September 2010
"Fantastische lodge op een fantastische plek"
EdwinV
9.0
12/09/2010 Ik ben hier in 2010 4 dagen gebleven op mijn 3,5 weekse reis door BC. De lodge ligt op de zuidpunt van Quadra Island en is in eigendom van een groep natives wat je terug ziet in de bouwstyle en ornamenten. De kamers hebben allemaal uitzicht op de baai, zijn ruim opgezet en zijn voorzien van een balkon. Alleen een airco ontbreekt. Het restaurant serveert goede gerechten met bijpassende wijnen. Deze heerlijkheden kunnen vanaf het buiten terras genoten worden terwijl je de zon ziet ondergaan in de baai. De lodge heeft verder een fitness zaaltje en een gratis jacuzzi.

In de avond liepen er herten rond de lodge en met wat geluk kan je nog groter wildlife spotten. Boek je Orca/Whale watch tours gewoon in de lodge zoals wij gedaan hebben. Een volle dag tour vanaf quadra bracht ons orca's (13 stuks), zeehonden, zeeleeuwen, dolfijnen en zwarte beren (2 stuks).

De lodge brengt value for money en is een dikke aanrader.

Find more information about Hotel Tsa-Kwa-Luten Lodge**** at:

With partner
"Erg genoten"
Marjolijn
07/24/2010 Prachtige lodge.
We voelden ons er erg relaxed, het restaurant is erg goed.
Probeer de locale wijnen (fruit).
tip: marine wildlife tour abouriginal journeys!

With partner, May 2010
"Mooi hotel op een geweldige locatie"
Frans en Elvira
8.0
06/11/2010 Tijdens onze rondreis door West-Canada verbleven wij 2 nachten in het Tsa-Kwa-luten lodge. Het hotel is gelegen op een schitterende, rustige locatie met uitzicht op de Inside Passage. De omgeving leent zich voor mooie wandelingen. De kamers zijn ruim met zelfs 2 etages. Nadeel is dat het hotel geen gordijnen heeft, maar doorschijnende screens waardoor het erg vroeg licht is in de kamer wanneer de zon opkomt. Wij hebben ook 2 avonden gegeten in het restaurant en het eten was erg goed.

With partner, May 2009
"Prachtige ligging op Quadra Island"
Dennis
7.0
04/25/2010 Een hotel onderhouden door "Natives", dus een goed initiatief. Locatie is geweldig, middenin de natuur. We hebben bij de lodge wel 40 tot 50 zee-arenden gespot. Daarnaast ook andere wildlife.

Family with older children, July 2008
"A room with a view"
leon.barendregt
9.0
11/01/2009 De tocht naar Tsa Kwa Lute Lodge is al een genot, op het pontje de korte oversteek en dan op het eiland langs stille weggetjes met dichte bossen vol varens en mossen en dan ineens de Lodge. Een prachtig gelegen hotel met een haast serene rust. Buitengewoon vriendelijk personeel een schitterende hal en restaurant met uitzicht op de Discovery Passage waar je enorme cruise schepen langs ziet komen. Ook de kamers hebben dit fantastische uitzicht met balkon. Het eten is er heerlijk, prachtige wandelingen te maken bij het hotel, boogschieten, mountain bikes alles is voorradig. Een aanrader is met de kayak met gids de zee op, geweldige ervaring. Wij waren er nu voor de tweede keer en dromen al weer van een volgend verblijf.

Johan en jenny
9.0
08/09/2006 Een schitterend hotel jammer dat het maar voor 1 nacht was wij waren op door
reis alleen al de natuur op het eiland schitterend.Ook het restaurant was heel goed.

Koeman
9.0
07/25/2006 Mooi resort. Ruime kamer met balkon of terras. Prachtig uitzicht. Met schemer komen de herten voor je kamer (begane grond). Restaurant is erg goed.Een hotel om heerlijk uit te rusten.

gertie
9.0
07/20/2006 Wat een heerlijk oord. Je gaat van Campbell River met de pont naar Quadra eiland. Aan het water ligt de lodge Tsa Kwa Luten, elke kamer heeft uitzicht op het water, met een beetje geluk zie je de orka's voorbij zwemmen.Het eiland is niet zo groot zodat 2 tot 3 nachten voldoende zijn. Prima restaurant en mooie kamers.Boek daar een natuurtocht met de boot helemaal fantastisch wij hebben b.v. 50 zeearenden in een keer gezien.

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

In which European country are the citizens the most welcoming/friendliest?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options.For more information, click here