Arrival date
Departure date
Persons
Rooms
From -
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Yangshou
34 Reviews
reviews Yangshou
Would you like to know what other people thought of their holiday in Yangshou? Then take look on this page at the reviews written by other travelers. Did you spend your holiday in Yangshou? Then you can add your review here.
Yangshou scores a 8.3 out of 10, based on 34 reviews
Are you curious about what other people thought of their holiday in Yangshou? Have a look at the reviews of other travellers about Yangshou on this page. Were you on a holiday in Yangshou yourself? Make sure to add you review here. - - - - -
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews have been added regarding destination Yangshou. You can post a review regarding destination Yangshou if you like.

Did you visit this destination?

Font size: A A A

1 2 3 4 next

There are 34 reviews of Yangshou

34 Reviews
7.8
9.2
8.8
Show score and reviews from:
Family with young children, May 2013
"Yangshuo"
strootman
6.0
8.0
05/08/2013 Een drukke toeristische plaats, er is genoeg aanbod van winkels en restaurants.

With partner, October 2012
"Sprookje"
paul
8.0
11/07/2012 Een erg mooie omgeving. Heerlijk om in te vertoeven. Vriendelijke mensen, lekker eten en prachtige natuur. Plus: een goed klimaat. Top locatie

Group trip, July 2012
"Leuk en gezellig stadje aan de rivier."
ingrid
9.0
08/02/2012 schitterende show op het water met het karst gebergte als natuurlijk decor, als je kan ga het zien!!

Group trip, June 2012
"Ongelooflijk heerlijk hier"
Maaike
10.0
08/03/2012 je hebt alles...je kunt kruipen naar hotel als je wilt (in de straat tegenover friendship zit een kroegje van jongedame, lekker eten en cocktails twee voor de prijs van een hihi), aan linkerkant.
omgeving is bizar mooi met dat gebergte, water en rijstvelden, fietsen een must.

With partner, April 2012
"Een soort Zandvoort China Style."
van Deudekom
8.0
04/23/2012 Plan een bezoek aan de vroege of late Sanjui Liu show in de openlucht. Entree en vertrek te midden van toeschouwers is al een belevenis!
Vertrek met minibussen na afloop is een efficiënte georganiseerde chaos.

With partner, April 2012
"Aardig toeristenplaatsje"
Rob
7.0
05/03/2012 Als je naar Yangshuo gaat, kom je eigenlijk voor de prachtige omgeving. Tussen de karstbergen langs de rivier liggen de rijstvelden. Mooie fietstochten te maken. Ga 's avonds naar de lichtshow van Sanji Liu, een aanrader. Maak een tochtrje op een bamboevlot en ga naar Moonhill voor een schitterend uitzicht ( wel 888 trappen omhoog)

With partner, 2011
"Fantastische plek"
jessicaromein
9.0
11/19/2011 Ik dacht dat het een rustiek dorpje was. Nou dat is het niet, maar in vergelijking met bv beijing en shanghai een verademing. Prachtige omgeving. Helaas waren we er maar kort. De liu sanjie show is een aanrader, maar neem muggenspray mee! De show is wel erg toeristisch, maar een bijzondere ervaring!

With partner, September 2011
"Levendig dorp in een prachtige omgeving"
Samantha
8.0
12/27/2011 We zijn vanuit Guilin met de boot hier neergestreken in dit gezellige plaatsje. Het dorp Yangshuo is ontzettend gezellig! Leuke winkels, iedere dag markt en 's avonds een druk nachtleven (tot ongeveer 24.00 uur). We hebben een bijzondere show gezien: The Liu Sanjie show. Echt geweldig! Huur zeker een fiets en trek een dagje de rijstvelden in. Deze liggen tussen het Karstgebergte en maak een toch over de Li-rivier. Zonder twijfel was dit voor ons het leukste dorp wat we hebben aangedaan tijdens onze reis!

With partner, June 2011
"Schitterende natuur!"
Bastiaan en Lieneke
10.0
07/14/2011 Yangshuo stad kon ons persoonlijk niet erg boeien, een soort Valkenburg met veel toeristentroep, maar het was wel leuk om er eventjes rondgewandeld te hebben. Ook dat moet je gezien hebben. De omgeving leent zich echter bij uitstek voor outdoor activities zoals fietsen, berg beklimmen, wandelen, kayakken, bambooraften etc. Ook is er een heel bijzonder spektakel op het water: Liu Sanjie lightshow en het aalscholver vissen bekijken vonden wij ook erg interessant. Een bezoek aan Dr. Lily was in Yangshuo een hoogtepunt. Zij is uitmuntend thuis in de Traditionele Chinese Medicatie. Ze heeft ons geweldig geholpen!!!

Group trip, 2011
"Uitstekend stadje"
koi1206
10.0
01/02/2011 zeer gezellig stadje met zeer veel restaurantjes, café's en winkeltjes, de omgeving met de karstinformaties zijn ongeloofelijk mooi

1 2 3 4 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

Which European tourist is the best dressed?