Reviews Villa Mirakul****

Mirakul****
46 Reviews
Reviews Villa Mirakul****
Koludroviceva 4, 21.216, Kastel Novi
Would you like to know what to expect on your vacation in Villa Mirakul****? Then have a look at the reviews of Villa Mirakul**** in Kastel Novi, written by other travelers.
Villa Mirakul scores a 9.8 out of 10, based on 46 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Villa Mirakul****? Have a look at the reviews of Villa Mirakul**** in Kastel Novi, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 43 Holiday pictures of Villa Mirakul**** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Mirakul**** Kastel Novi. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 next

There are 46 reviews of Mirakul****

46 Reviews
9.6
9.5
Show score and reviews from:
Friends, May 2013
"Prachtige vakantie"
Agnes Vrebos
8.0
05/16/2013 Villa Mirakul is prachtig gelegen vlak bij de kust in Kastel Novi, we kregen er een hartelijk ontvangst van de gastvrouw en de gastheer.
Het appartement met groot terras is een echte aanrader voor wie 's morgens buiten wil ontbijten, gewoon zalig !!
De gastvrouw is dan ook altijd in de weer om de je het vakantiegevoel te geven.
Ook om in de streek op verkenning te gaan geven ze tal van tips en kan je ook hun auto huren, een echte luxe.
Een echte aanrader voor wie het niet te druk wil, daar gaan we zeker naar terug.

With partner, October 2012
"Uitstekend verblijf"
schelkens tom
7.0
8.0
10/14/2012 prima verblijf,alsook de kamer,ligging...vlak aan de zee,alsook voor uitstappen.
eigenaars zijn super vriendelijk,behulpzaam en altijd paraat voor info.
eigenaar komt je persoonlijk afhalen,wat toch wel een extra makkelijke service is.
ontbijt is ook dik in orde.
het aantal verblijfsdagen is vrij te kiezen
begin oktober zelfs nog 28 graden en meer gehad.

Family with older children, July 2012
"Topie"
Danny
9.0
07/31/2012 Onze tweede maal hier en dit bewijst dat het goed is.
Nog steeds enkel lof over de eigenaars Tina en David ontvangen je zo hartelijk,je voelt je hier dadelijk thuis. Ze proberen hun klanten dan ook niet als klant maar eerder als vrienden te behandelen.Hun deur staat steeds open,voor vragen tips en eigenlijk alles wat je reis ook maar kan verbeteren.
Ideale plaats als je weg wil van het massatoerisme en tot rust wil komen,in een bruisend haventje. Toch alles bij de hand zoals supermarkten apotheker bakker en sovenierwinkeltjes. terrasjes en restaurants net achter de hoek zijn van goede kwaliteit.
Het apartement is degelijk en groot genoeg ,voorzien van een airco wat echt wel nodig is ,een prachtig zonneterras met en glimpje zicht op zee,maken de avonden fijn. uitstappen naar trogir en split als je het zonne op het strand dat op wandelafstand is wat moe wordt. Enkel lof, een aanrader voor zowel jong als oud

Friends, June 2012
"Super vakantie"
Fort M.
10.0
07/05/2012 Al reeds verschilende keren gelogeerd in Villa Mirakul en elke keer was het een zalige vakantie.
David, kristina doen er alles aan om u in de watten te leggen met raad en daad.
Enorm bedankt voor weer een super vakantie en ik boek binnenkort terug bij jullie.

With partner, May 2012
"Geweldig"
emanuel
9.0
06/11/2012 Voor de 2de keer dezelfde kamer geboekt bij deze geweldige mensen.
Volgend jaar komen we weer terug. Absoluut geen enkel minpunt te verzinnen. DOEN!!!!

With partner, October 2011
"Doen we opnieuw!!!!"
Nathalie & Bart
10.0
11/07/2011 6 dagen van de 10 dat we hier verbleven nog super weer (dik over de 20 graden) gehad, de laatse waren net wat minder. Toch een zeer aangenaam verblijf genoten. David, Kristina, Simon en kleine Luka zijn top! Split en Trogir zijn gemakkelijk met de bus bereikbaar, ook hebben we een leuke trip gehad naar het eiland Brac op aanraden van David, ...met de auto de ferry op... de auto hiervoor kan je huren bij Villa Mirakul. Conclusie toffe vakantie.

With partner, September 2011
"Super"
Emanuel en Dorien
9.0
09/16/2011 We zijn te gast geweest van 01 tot 15 september 2011.
Als je een echte vakantie wil zonder overspoeld te worden van toeristen moet je hier naar toe.
We hebben al geboekt voor 2012, dit zegt denk ik al genoeg.

With partner, August 2011
"Onze eerste x Kroatie. Komen zeker terug!"
Daan en Patricia
8.0
08/29/2011 Wij hebben ons zeer goed vermaakt in Villa Mirakul. Wij zaten in het app op de 1e verdieping. Het is een gezellig appartement. Op de site van Villa Mirakul staat dat het een app is tot 6 pers. Wij vonden het app meer iets voor 2 en max 4, maar dat is toch wel krapjes, want er is 1 kamer en van de bank kan je een bed maken. De airco hangt in de woonkamer, dus de deur van de slaapkamer moet altijd open blijven anders komt er geen koude lucht in. En het terras buiten, deel je met de mensen die de kamer huren. (staat nergens aangegeven) Gelukkig hadden wij gezellige Belgische buren, dus voor ons was het geen probleem. Het app is van zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Kan altijd bij ze terecht. Wij hadden een scooter gehuurd om de omgeving te bekijken. Dat was goed te doen. Alleen voor verdere afstanden moet je toch een auto hebben. We wisten niet wat we konden verwachten van Kroatie, maar het is ons 200% meegevallen en komen zeker terug!

With partner, July 2011
"Echt een topper"
loos stephane
10.0
08/09/2011 hallo ,wij kunnen jullie melden dat de gastvrouw-heer super vriendelijk zijn , niets is hun te veel .Ze geven ons héél goede tips om onze vakantie zo aangenaam mogelijk te maken .Prijs kwaliteit is super.Wij hebben kunnen zien dat het ontbijt er echt mag zijn. Dus voor diegenen die bij hun op vakantie willen gaan , een goede raad doen.
Dank u tina-david-simon en niet te vergeten kleine luka

Friends, 2011
"Wat een Topper"
Bart Morren
10.0
06/27/2011 prachtige locatie, super mooi appartement, zeer gastvriendelijke mensen....
I love Croatia!!

Kristina, David, Simon & Luka bedankt voor deze prachtige vakantie en de vele tips dat we van jullie gekregen hebben ivm uistappen resto enz...

1 2 3 4 5 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?