We zyn 6 dagen met de auto geweest. Niets op aan te merken,hotel,eten, service,alles s echt super!Het enige wat me stoorde was dat er by niemand van de bediening een lach af kan.Ze worden daar precies aangeworven op basis van onvriendelykheid.1 tip: blyf proberen en blyf 'goededag','thank you',... zeggen,na enkele dagen merk je resultaat,ze zeggen het terug ;)!
- De avondanimatie was ok,niet wauw, maar juni is geen hoogseizoen dus vond ik het zeker oke!
- Het eten vond ik super!Elke dag waren er ongeveer wel dezelfde dingen, maar toch telkens nieuwe gerechtjes.Ze doen er echt hun best voor. Hier kan je niets verkeerd over zeggen!
- Omgeving is zeer mooi. Je hebt wel geen zandstrand, maar aan het zwembad is het heerlijk vertoeven. GEEN mensen die om 8u hun handdoek gaan leggen om stoelen te reserveren, heaven. Je kan met een treintje naar Umag voor 15Kuna per persoon. Zeer eens doen!
- Aanrader voor excursies: Pula bezoeken (amphitheater, ...), Brujini eilanden met bootje rondvaren, Limbaai te Rovinj. Maar iets wat je zeker gedaan moet hebben: Plitvice meren te Jezera. Echt adembenemend mooi! Let wel: je rijdt een 4 uur en 27km daarvan door haarspelt bochten door de bergen (dus als je niet graag op klein baantjes rijdt, wees voorzichtig).
- Als je graag wat foto's ziet, tips wil, info of dergelijke. Stuur me zeker een mailtje!