Campsite Chvalsiny*** Reviews. Vacation reviews Campsite Chvalsiny*** in Chvalsiny | Zoover

Reviews Campsite Chvalsiny***

Campsite Chvalsiny*** Chvalsiny
54 Reviews

Reviews Campsite Chvalsiny***

Chvalsiny 321, 38208 , Chvalsiny
Would you like to know what to expect on your vacation in Campsite Chvalsiny***? Then have a look at the reviews of Campsite Chvalsiny*** in Chvalsiny, written by other travelers.
Campsite Chvalsiny scores a 8.7 out of 10, based on 54 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite Chvalsiny***? Have a look at the reviews of Campsite Chvalsiny*** in Chvalsiny, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 36 Holiday pictures of Campsite Chvalsiny*** on Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Czech Republic. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in South Bohemia. Vergelijk Campsite Chvalsiny*** met andere accommodaties in Chvalsiny.
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews from USA exist for Chvalsiny*** Chvalsiny. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 next

54 reviews about Chvalsiny***

54 Reviews
8.6
9.0
Show score and reviews from:
Family with young children, 2012
"Topvakantie!"
Fam. Mulders
9.0
01/27/2012 Wij gaan dit jaar voor de 6e keer naar camping Chvalsiny. Dat zegt al genoeg eigenlijk...De kinderen vinden het daar echt geweldig en genieten daar met volle teugen. En als de kinderen het naar de zin hebben, dan de ouders ook! De omgeving is prachtig en er is voldoende te doen. Van lekker luieren tot lekker terrasjes pakken, slenteren, dierentuin, kastelen bezoeken, je hoeft je er niet te vervelen. Wij komen al een jaar of 10 in deze omgeving en we zijn nog niet uitgegeken!!!! Kortom: perfect voor ons en iedereen!!!

With partner, August 2011
"Een topper voor Tsjechië!"
Wim en Marion
9.0
09/19/2011 Aan alle voorgaande lovende kritieken is weinig meer toe te voegen. Dit is voor Tsjechië een supercamping. Zoals al eerder gezegd staan de eigenaars Jan en Ans voor iedereen altijd klaar (ook als de receptie eigenlijk al gesloten is). Het sanitair is nieuw en wordt perfect schoongehouden. Mooie ruime plaatsen en prachtig uitzicht. Fijn zwembad en leuke visvijver. Op 10 minuten van Cesky Krumlov - een adembenemend mooie stad! Je kunt in de omgeving heerlijke wandelingen maken of fietsen. En laat ons vooral even rechtzetten dat het gras wel degelijk gemaaid wordt, tijdens ons verblijf maar liefst 3 keer! Wij gaan volgend jaar dus zeker terug.

Family with young children, August 2011
"Einde van het seizoen"
I. Brands
9.0
08/26/2011 Mede door de goede beoordelingen van andere kampeerders besloten we naar deze camping te gaan. Het viel ons tegen. De camping is erg op nederlanders georienteerd, zelfs op de borden op de openbare weg staat dat deze camping nederlands is om vervolgens met grote nederlandse vlaggen op de camping verwelkomt te worden. De eigenaar had er duidelijk aan het eind van het seizoen niet zo een zin meer in. Hij snauwde tegen de kinderen die geen stap verkeerd mochten zetten. Vreemd was ook het waterkraantje midden in de speeltuin waar de kinderen volgens het nederlandse bordje niet aan mochen zitten, helaas kunnen mijn kinderen van 4 jaar nog niet lezen...
Zwembad is heel mooi, met biologische filtering, ziet er bijzonder uit.
Al met al komen wij hier waarschijnlijk niet meer terug.

Family with older children, August 2011
"Leuk voor het hele gezin!"
mathilde
9.0
08/14/2011 Leuke camping voor het hele gezin. Onze kinderen (9, 13 en 16) hebben zich prima vermaakt. Leuk dat er ook rekening wordt gehouden met jongeren. Die kunnen elke avond een film kijken in de recreatieruimte, een kampvuur maken of gewoon gezellig chillen. Sanitair is prima,kampeerplekken lekker ruim. Je betaalt per plek en mag zelf bepalen hoeveel en welke kampeermiddelen je er op zet.
Mooie omgeving waar je met warm en fris weer prima uit de voeten kunt.
Wij zijn enthousuast!

Family with older children, August 2011
"Genieten in een tipi-tent"
Sjoerd en Annet
9.0
08/28/2011 camping chvalsiny*** is een uitstekende camping voor het hele gezin.
Wij hadden,2 volwassene+zoon 14jr en zoon 11 jr, een van de 3 TIPI-TENTEN gehuurd die op deze terras camping staan met een ruim uitzicht op de omliggende velden en op de camping zelf. Het verblijf in zo'n TIPI tent geeft een uniek vakantie gevoel. De ruimte is groter dan verwacht met alles erin van keukenblok tot vuurschaal, 1x 2 pers.bed en 2x 1 pers.bed, tafel met 4 stoelen(ook makkelijk voor buiten) en zelfs een koelkast.De vuurschaal mag in de tent aan mits je volgens de duidelijke beschijving de bovenflappen openzet. Wij hebben ervan genoten. De gezellig sfeer, de rust en schoonheid de leuke sportieve en creatieve activiteiten op deze camping geven het optimale vakantiegevoel.

Family with young children, August 2011
"Excelente camping"
Marcelino
10.0
09/09/2011 Camping holandés en la República Checa. Excelente camping muy bien situado para visitar Cesky Krumlov. Sanitarios muy limpios, impecables, parcelas muy amplias. Bar. Lago en el camping. Animación infantil, mayoritariamente en holandés. Buen acceso. Muy amables en todo momento.

Family with young children, July 2011
"Grandioos"
Fam. van Meijl
10.0
08/16/2011 Geweldige vakantie gehad met onze kinderen van 8 en 13 jaar. Zeer goede animatie, ook als er al wat minder gasten zijn. Klasse sanitair, altijd schoon en geen wachttijden. Mooie, ruime plekken. Zeer vriendelijke eigenaren die altijd voor je klaarstaan. Er is voor alle leeftijden wat te doen. Mooi zwembad en goede visvijver. Goede prijs/kwalteit verhouding. Mooie omgeving. Kortweg: geweldige camping.

With partner, 2011
"Mooie omgeving"
metz
7.0
07/31/2011 mooie camping, vriendelijk ontvangst door eigenaren, zeer goed sanitair, schitterende omgeving.

Family with young children, July 2011
"Geweldige camping"
fam vros
9.0
08/26/2011 Wij hebben 3 weken op deze camping gestaan en hebben het fantastisch gehad.
Wij hebben 4 kinderen tussen de leeftijd van 1-7 jaar.
Zij hebben hier genoten.
De ligging is prachtig, sanitair erg schoon. Eetgelegenheden goed. Eigenaren erg vriendelijk.
Kortom een geweldige camping, wij komen zeker terug.

Family with older children, July 2011
"Mooie camping in prachtige omgeving"
Fam. v. Essen
9.0
07/28/2011 Camping waar voor iedereen wat te doen is van jong tot oud.
Knutselen en voorlezen voor de jongsten ,kampvuur,avondwandelingen voor de oudere jeugd.
Net sanitair,mooi biologisch zwembad.
Ruime kampeerplaatsen parkachtige camping.
Schitterende omgeving veel mooie steden om te bezichtigen,en goed wandelen met de routekaart van Jan op pad.
De eigenaren hebben passie voor de camping en de gasten.

1 2 3 4 5 6 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

In which European country are the citizens the most welcoming/friendliest?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options.For more information, click here