Reviews Holiday home Sudkuv Dul Park*****

Sudkuv Dul Park*****
9 Reviews
Reviews Holiday home Sudkuv Dul Park*****
Sudkuv Dul 12, 394 12, Sudkuv Dul
Would you like to know what to expect on your vacation in Holiday home Sudkuv Dul Park*****? Then have a look at the reviews of Holiday home Sudkuv Dul Park***** in Sudkuv Dul, written by other travelers.
Holiday home Sudkuv Dul Park scores a 9.4 out of 10, based on 9 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Holiday home Sudkuv Dul Park*****? Have a look at the reviews of Holiday home Sudkuv Dul Park***** in Sudkuv Dul, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 3 Holiday pictures of Holiday home Sudkuv Dul Park***** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Sudkuv Dul Park***** Sudkuv Dul. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 9 reviews of Sudkuv Dul Park*****

9 Reviews
8.8
9.2
8.4
8.7
9.6
Show score and reviews from:
Family with young children, 2010
"Een heerlijke plek om te vertoeven!"
Beijering
10.0
09/20/2010 Op het park rust, ruimte en mooie natuur. In de omgeving genoeg bezienswaardigheden.

Family with young children, July 2010
"Rust ruimte, prachtige omgeving"
S. Tjepkema
9.0
08/18/2010 Sudkuv Dul park ligt in prachtige omgeving met veel natuur en ruimte. Je kunt in de buurt wandelen, fietsen en vissen. Bij minder weer is er voldoende vermaak op het park, potje poulen of tafeltennissen. 's Avonds lekker bbq'en of bij de vuurplaats zitten. Voor uitstapjes zit je ook prima, Praag, Tabor of een bezoek aan het zwembad. Kortom veel ingredienten voor een onvergetelijke vakantie.

Family with older children, August 2009
"Eerste keer Tsjechië"
Maertens-vierstraet...
09/08/2009 Wij hadden het geluk dit park alleen te mogen betrekken. Mooi, groot,rustig,luxe.......en wat een natuur.....
Wij hadden 5 kids mee, waaronder 4 tieners en 1 kleuter. Was soms wel moeilijk om een keuze van uitstap te maken, gezien het leeftijdsverschil, maar gelukkig hebben we dat iedere keer kunnen oplossen.
Praag bezocht, en dan eens met de koets rondgetoerd alsook op de boot gevaren, zodat de kleuter er ook iets moois aan kon overhouden. In plaats van te gaan zwemmen aan het meer, kozen we voor het AQUApark ernaast...zeker een bezoek waard.
We hebben gewandeld en gefietst, en mooie dieren gezien. Zoals een paar keer 'smorgens, stond een ree te grazen in de tuin....bezoek van een wild varken tijdens het kampvuur...ect...
En dan de relaxatie niet te vergeten. Paar keer sauna, en één keer ons reuze-bad gevuld met lekker warm water en dan met z'n allen erin.
Lekker uit gaan eten voor een klein prijsje.

Family with young children, August 2009
"Te mooi voor woorden"
foeke terpstra
7.0
10.0
08/15/2009 het is een klein paradijs waar je komt. het overtrof al onze verwachtingen. Omgeving prachtig ,de mensen die daar wonwn zeer vriendelijk en behulpzaam.Het his is een pracht, met alles maar dan ook alles er op en eraan.

Family with young children, July 2009
"Dit is een topper!"
Fam. Beijering-Poel...
10.0
08/23/2009 Deze plek heeft onze verwachtingen echt overtroffen: Wát een ruimte, rust en natuur! Het 'park' is een prachtig gelegen uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Oude stadjes, burchten/kastelen, grotten, een geweldig zwembad in Tabor (want we hebben 2 weken práchtig weer gehad), leuk winkelen heerlijk uit eten, etc. etc. 's Avonds een gezellig kampvuur op de 'vuurplaats' en dan weer plannen smeden voor another lovely day. De reis gaat over prima wegen en is de moeite meer dan waard. Wij hebben nog niet alles gezien en komen hier graag terug!

Family with young children, July 2009
"Prachtige woning, rustige omgeving"
S. Tjepkema
9.0
08/09/2009 De woning is compleet en van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen in de recreatieruimte een uitkomst. De vuurplaats is 's avonds een heerlijke plaats om bijelkaar te zitten.
In de omgeving in genoeg te ondernemen.

Family, July 2008
"Super comfortabel en luxe huis"
Familie Musters
10.0
08/08/2008 Wij hebben een geweldige week gehad met 21 man In dit modern ingerichte huis. De slaapkamers waren zeer ruim en overal in huis was er genoeg ruimte om met de hele groep of in kleine groepjes te zitten. Ook de badruimtes waren ruim en luxe. De keren dat we hebben gegeten in huis waren de 2 vaatwassers geweldig en in de avond zaten we met zijn allen bij de geweldige vuurplaats op boomstammen of de bankjes. Onze hond had de week van haar leven omdat ze over de 8 hectare grond kon rennen en spelen met de kinderen en af ging koelen in de vijver naast het huis. Naast de poolbiljart in de kelder was er een tafeltennistafel en andere sportatributen en spelletjes aanwezig. Een superhuis!

Charlotte van der G...
9.0
02/11/2008 Wij boekten via de website een weekje Tsjechie. De reservering werd snel en prima behandeld. We vlogen naar Praag en gingen met een huur auto richting het vakantiepark. Daar aangekomen vonden hadden we een prachtig en ruim 2 persoonsappartement en ook erg luxe (sauna,fitness etc.) De ligging is prachtig, we zijn nog een dagje naar Wenen geweesd en wij houden erg van de natuur en dat was er volop. Iedere dag uit eten, want om het geld hoef je het echt niet te laten! Met zijn 2en aten we prima voor een 15 euro. Omdat het ons zo goed is bevallen gaan we dit jaar weer maar dan 2 weken.

With partner
Martijn
8.0
02/08/2008 Goed verzorgd vakantiepark, alles netjes nieuw en prachtige (rustige, afgelegen) ligging.

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?