Reviews Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort*****

Pickalbatros Dana Beach Resort*****
697 Reviews
Reviews Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort*****
Sahl Hashish Road, 75228, Hurghada
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort*****? Then have a look at the reviews of Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort***** in Hurghada, written by other travelers.
Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort scores a 9.1 out of 10, based on 697 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort*****? Have a look at the reviews of Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort***** in Hurghada, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 755 Holiday pictures of Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort***** on Zoover. You can take a look at 4 videos of Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort*****. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Pickalbatros Dana Beach Resort***** Hurghada. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

There are 696 reviews of Pickalbatros Dana Beach Resort*****

697 Reviews
9.3
8.9
9.1
Show score and reviews from:
With partner, May 2013
"Werkelijk mooi resort !"
ger hubbers
10.0
06/10/2013 Mijn echtgenote en ik hadden ons al 6 maanden verheugd op dit resort .
Alle verwachtingen zijn waargemaakt . Superior kamer geboekt en bij aankomst op verzoek een andere kamer gekregen dan voorzien , één met een mooier uitzicht . Al het personeel was zonder uitzondering erg vriendelijk en na een paar dagen wisten ze al goed wat onze voorkeuren waren wat betreft de drankjes .
Zeer schoon resort waar de gehele dag mensen bezig waren de boel schoon te houden .
Buiten het resort wilde iedereen zoveel mogelijk geld aftroggelen , behalve de winkel Cleopatra , recht tegenover het resort . Leuk winkelen zonder onnodig aangesproken te worden . Ook in de Sensomall op 2 km. afstand is het leuk winkelen zonder lastpakken .
14 dagen een mooie vakantie gehad .
Onze dank aan al het personeel van dit fantastische resort .
Ger en Ute .

With partner, May 2013
"Mooiste hotel in Hurghada"
Cslor
9.0
05/24/2013 Hier krijg je echt het vakantiegevoel, je wordt verwend en op je wenken bediend.Keuzes te over in alle restaurants,goede kwaliteit en super van smaak, wie zeurt er dan over 'geen snitzels in het Duitse restaurant'? Kom op zeg!De kamerjongens werken zo hard, kamers tiptop,bedden iets te hard.Mooie vernieuwingen!Zwemmen,snorkelen,geweldig hier.Animatie voor zo'n super hotel kan wel wat professioneler....om elf uur 's avonds is er echt 'rust'!

"Geweldige vakantieplek"
Linsey van Leest
9.0
05/27/2013 Wij hebben met veel plezier onze vakantie doorgebracht in dit hotel. Wij hebben er een geweldige tijd beleefd en we zijn erg tevreden. Wij komen zeker terug. Alles in het hotel wordt uitermate goed schoon gemaakt. Ook de kamer was altijd brandschoon. Niet alle medewerkers zijn altijd even vriendelijk maar daar heb ik wel begrip voor (als je je verdiept in wat die mensen verdienen per maand!) en trek ik me ook niet persoonlijk aan. Zodra je ging zitten in één van de restaurants werd er vrijwel direct gevraag wat je wilde drinken en vieze borden worden ook snel opgeruimd. Er is zelfs vers geperste sinaasappelsap zonder bijbetaling maar wel alleen in het hoofdrestaurant bij de receptie. Het overgrote deel van de gasten is Russisch of Duits maar wij hebben van werkelijk niemand overlast ervaren op welke manier dan ook. Er zijn bij de diverse zwembaden altijd ligplekken beschikbaar ook al kom je wat later op de dag zwemmen en aan het strand is helemaal veel plek. Lekkere douche in de kamer!

With partner, 2013
"Topper van hurghada"
ron47_1
10.0
05/11/2013 Dana is de beste van hurghada, gaat niets boven, alles is er top. Nu zeker als de foodcourt open gaat deze week en de ijssalon. Dana we komen er weer aan 25 juni voor 3 weken ik zeg mmmmmmmmmmmmmm heerlijk eten en drinken alles wat je wilt toppie !!

"Geweldig Resort"
Micheline Bosch
10.0
05/23/2013 Hotel Dana Beach Resort is in 1 woord geweldig!! Het Resort is prachtig onderhouden, erg netjes, groot hotel, luxe, mooi ingericht, eigenlijk heeft het alles wat je kan wensen. Dana Beach is goed onderhouden en erg netjes. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Hier wordt je niet bediend maar verwend. Personeel probeert het je echt naar de zin te maken en is erg behulpzaam. Prijs/kwaliteitverhouding is prima.
Er zijn 5 restaurants (in buffetvorm) op dit resort. Het eten is prima. Veel verschillende gerechten. Er wordt geen varkensvles geserveerd. Ik heb het echter niet gemist in die dagen. Het eten is prima en er is voldoende keus. Er worden steeds vernieuwingen aangebracht. Nu was er een nieuw onderkomen geopend voor events.. De kamers zijn niet te groot, maar worden goed onderhouden. Zijn schoon en hebben alles wat je nodig hebt. Ook de handdoekenservice (grote badlakens) zijn een uitkomst.

Family with older children, April 2013
"Nu iets anders"
petra
5.0
9.0
05/08/2013 het eten mag stukken,meer gevarieerd ,na drie dagen bijna elk restaurant het zelfde geserveerd,en laf van smaken.
mis lekkere schitzels in het duitse restaurant geen lekker roodvlees van de grill bijvoorbeeld.enzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Family with young children, April 2013
"Topresort, goede service , goed eten"
Arjan
8.0
04/22/2013 Enige minpunt: geen huisrif voor de rest niets op aan te merken! Zijn al meerdere malen naar5* hotels geweest in Egypte maar Dana beach is top.

Group trip, April 2013
"1 woord, TOP!!!"
Nans
10.0
04/12/2013 Na 20x Turkije en voor de 3de keer Egypte is dit absoluut het beste hotel waar ik ooit verbleef. We waren met een groep van 12, leeftijd tss 4j en 73j. Iedereen had het reuze naar zijn zin! Niemand wou na een week naar huis terug!
- kamers werden elke dag zeer grondig gepoetst! Minibar werd telkens aangevuld met water maar ook met frisdranken.
- elke dag verse handdoeken op de kamer voor aan het zwembad!
- eten was super. 6 restaurants waar je ruime keuze aan eten hebt. Van 10u tot 21.30u pannenkoeken en ijsjes zoveel je maar wilt. Dranken/wijn gekoeld in restaurants en bars. Je kon zelfs een fles wijn/frisdrank meekrijgen naar de kamer.
- snorkelen aan de pier van het hotel is wel al de moeite, maar idd niet te vergelijken met sharm el sheikh. Maar wel fijn!
- verwarmde zwembaden = pure verwennerij.
- spacenter is goed en verzorgd. Prijs valt mee en er valt te onderhandelen.
In de herfstvakantie gaan we zeker terug naar Dana Beach Resort!!! Absoluut een 5 sterrenhotel!!!!

Friends, March 2013
"Zeer goed resort"
gerard van kranenbu...
7.0
9.0
03/25/2013 Met vrienden 13 dagen in dit resort geweest.
Het was weer top, goede verzorging service en kwaliteit.
Kamer aan de kleine kant, maar goed schoon gehouden.Het personeel verdient een pluim.
Voor snorkelen niet zo geschikt, hiervoor kun je beter met een duiktrip meegaan.
Hurhgada geweest.
Niet duur 2 duiken met uitrusting 55 euro en snorkelaars 15 euro voor een hele dag ( excl eten en drinken dit kost 60 Egypt.ponden.
Resorst zeker voor herhaling vatbaar.

With partner, March 2013
"Fantastische plek !"
Peter Boeckx
10.0
04/18/2013 Zéér mooie omgeving op het grote domein van het resort. Het personeel is klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Absoluut de moeite waard en zeker de moeite qua prijs/kwaliteit. Er zijn meer dan voldoende eet- en drankgelegenheden. De kamers zijn niet meer splinternieuw, maar zeker voldoende. Trouwens, je brengt je vakantie toch niet door op je kamer. Schoonmaak gebeurt dagelijks. Een extraatje voor de schoonma(a)k(st)er doet wonderen. Dit hotel is absoluut kindvriendelijk, meer dan voldoende om de kids dag in dag uit te amuseren.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?