In de herfstvakantie 5 dagen in het Delmere hotel verbleven met onze 2 kinderen, we kregen een grotere kamer , beneden in de kelder, erg warm en een beetje benauwd omdat er weinig tot geen daglicht binnenkomt en het raam niet open kan.De slaap konden we niet vatten, we bleken naast de keuken te zitten en hoorden de hele nacht machine's draaien.In de nacht maar langs de receptie, de volgende ochtend kregen we een andere kamer.Daar waren problemen met de klimaatcontrole, dan bloedheet en dan weer steenkoud.De tiptoetsen werkten niet en diverse keren door de receptie opnieuw ingesteld.Dat waren dus korte nachtjes.hotel verder netjes en schoon, vriendelijk personeel.goede ligging en rustige buurt.we reizen veel en zijn misschien verwend,maar het ontbijt vonden wij jammergenoeg karig.alles afgepast en heel weinig keuze!Juist zo leuk altijd een uitgebreid ontbijtbuffet, maar daar hoef je hier niet op te rekenen.Al met al een leuke vakantie, maar met gemengde gevoelens wat betreft het klimaat / airco in het hotel, hier klopt iets niet aan.