Een Hilton hotel. Altijd goed zou je denken. Op het eerste gezicht was dat het ook. Alles netjes, de kamer ook. Kamer was ook lekker groot, badkamer wat aan de kleine kant, maar goed dat is nog wel te doen. De eerste dag vroeg naar bed, want vroeg opgestaan die dag en een lange dag voor de boeg. En dan schrik je om kwart over 10 wakker van keiharde muziek. Ach denk je nog...stopt zo wel. Niet dus! 10 Over 12 stopte de muziek.
Zaterdag komen we om 10 uur 's avonds terug in het hotel. En ja hoor...weer harde muziek, die gek genoeg alleen in de kamer te horen is. Niet buiten, niet op de gang, alleen in de kamer. Omdat er geen wc-rol was opgehangen, naar de receptie voor wc-papier en om te klagen over de muziek. Zou tot 11 uur, hooguit half 12 duren. Om kwart voor 12 nog steeds harde muziek, dus maar weer gebeld. Zou opeens nog tot 1 uur duren. Pislink ben ik geworden, voor de 2 achtereenvolgende avond niet kunnen slapen. Gelukkig stopte het toen na 10 minuten. Nog nooit meegemaakt zoiets en al helemaal niet bij een Hilton hotel. De muziek kwam uit de kelder en wij zaten op de 3e etage, dus ergens is er met bouwen iets niet goed gegaan.
Vertrekdag zondag. Ontbijt is vanaf 7 uur en om kwart voor 8 zijn alle tafeltjes al bezet en staat er een gigantische rij om te kunnen ontbijten. Blijkbaar is er geen rekening mee gehouden dat er dagen zijn dat mensen weggaan en wel eens vroeg kunnen gaan ontbijten. In allerijl worden er andere tafels klaargemaakt voor het ontbijt. Dat was wel prettig, maar zoiets heb ik ook nog nooit meegemaakt in een hotel. In de rij staan voor een ontbijt, bizar!
Nee voor mij niet voor herhaling vatbaar, jammer.