Choose an international website
8.6
Weather
24 °C
20 June 2013
Weather forecast and climate...
Unfortunately no photos available
Add the first photo
11 Reviews
Reviews Castle Chateau la Megene
Gueugnon
Would you like to know what to expect on your vacation in Castle Chateau la Megene? Then have a look at the reviews of Castle Chateau la Megene in Gueugnon, written by other travelers.
Castle Chateau la Megene
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Castle Chateau la Megene? Have a look at the reviews of Castle Chateau la Megene in Gueugnon, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 3
Holiday pictures
Tips (0)
Weather
Castle info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Chateau la Megene Gueugnon. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
9.3
8.1
8.6
8.9
Show score and reviews from:
Show all
ES(0)
FR(0)
ALL
Family with older children, 2012
"Prachtig zwembad met super uitzicht"
Alexandra
07/25/2012
Heerlijke dagen gehad. Het landhuis/ château ligt rustig op het platteland. Het zwembad is helemaal geweldig: wat een uitzicht! En de jacuzzi ... helemaal het paradijs. Wat een genot om in de zon in een jacuzzi te zitten met een subliem uitzicht. Gastheer Lex en Gastvrouw Ankie zijn erg open en gezellig. Het voelde als thuiskomen bij goede vrienden.
With partner, July 2011
"Hele mooie lokatie"
Schevernels Danny
07/28/2011
Hele leuke drie dagen vakantie gehad.We werden verzorgd als goden in Frankrijk .
Zeker een anrader en we gaan zeker nog eens langs.
Karina & Danny
With partner, June 2011
"Mooi & ontspannend"
Fam. Emmerechts
06/28/2011
Het domein en uitzicht is schitterend, alles goed onderhouden. Je hebt verschillende plekjes en hoekjes waar je zowel alleen in alle rust of in gezelschap kunt zitten (en met een kleine baby is dat een voordeel). Het ontbijt is dik in orde, de gastvrouw-en heer vriendelijk en beschikbaar. Het beheerdershuis heeft alle comfort. Ik zou wel idd alleen wat zeepjes in de kastjes leggen en voor de prijs die we betalen ook wel zeep/WC-papier en dergelijke beschikbaar stellen. Veel natuur in de omgeving, dus voor wandelaars/fietsers wel leuk.
Family with older children, July 2010
"Voor ons nooit weer"
saskia
5.0
07/24/2010
Ook wij hebben een weekje doorgebracht in de beheerderswoning, jammer genoeg voldeed hij absoluut niet aan de verwachting, absoluut niet schoon als je de keukenkastje opentrok kwam er een vreselijke lucht je tegemoet, de luchtvochtigheid was zo hoog in het huisje dat s"morgens alles klam aan voelden, muf rook erg jammer! Want de plek is geweldig net als het overloop zwembad op de heuvel...
Voor ons niet voor herhaling vatbaar!
Family with older children, July 2010
"Prachtig gelegen,fantastisch zwembad"
APL
View photos
08/16/2010
Wij verbleven 2 weken in het beeerdershuis en hebben het prima naar ons zin gehad. In een vochtige zomer als deze kan het niet anders dan dat een dergelijk huis wat vochtig is. Het mooie weer dat wij troffen en de lekkere houtkachel compenseerde dat wel. Het heerlijke zwembad en het gastvrije ontvangst maakte voor ons deze vakantie compleet! Wij komen vast nog eens terug.
Family
"Beter kan niet"
chris
11/10/2008
Alles was perfect geregeld,prima service,gezellige bediening,lekkere bedden.Gewoon uitmuntend.
With partner, August 2008
"Alles top, vooral het zwembad/gastvrijheid."
fam. v.d. Linde
09/30/2008
Wij zijn heerlijk verwend met eten en drinken,
goede bedden en voorzieningen.
De eigenaren zijn gezellig en gastvrij.
We gaan zeker nog eens terug.
Family, July 2008
"Wij begrijpen de fam van Lunteren echt niet."
chris
View photos
11/10/2008
Wij waren ook op lamegene en hebben kunnen genieten van het mooie landschap en de perfecte service van de eigenaren.We kregen veel aandacht en werden overgoten door wijn van het huis.Ik wil hiermee alleen zeggen dat niemand zich iets aan moet trekken van de fam van lunteren, die zullen zelf wel chagerijnig geweest zijn.
With partner, June 2008
"Super lokatie"
steenks
10/12/2008
Schitterend chateau met een prachtig zwembad dat een mooi uitzicht biedt over het dal. zeer gastvrije eigenaren, vriendlijke bediening en een uitstekend ontbijt. chataeu is prachtig ingericht.
Wij komen zeker nog een keer terug
Family with young children, July 2007
"In de wolken"
Koen De Vos
11/27/2008
We waren in de wolken over La Mégène. Met onze twee kinderen verbleven wij een weekje in de beheerderswoning naast het kasteel. De smaakvol ingerichte woning én het ruime park met zwembad én jacuzzi vielen erg in de smaak. Alleen spijtig dat het Bourgondische weer niet meeviel. Regen, kou, weinig zon... Daardoor was het ook behoorlijk frisjes in de woning. Gelukkig konden we elke avond de houtkachel aansteken, zodat het toch nog gezellig toeven was in de zitkamer. Lex en Ankie toonden zich vriendelijke en behulpzame gastheren, die ons leuke tips gaven voor uitstappen, restaurantjes enzomeer.
En oh ja, als u er ook eens verblijft, let op de hop - prachtige vogel met kuif - die zijn nest heeft onder de dakgoot.
Actions for Chateau la Megene
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover widget options
Information about Gueugnon
Weather Gueugnon
Map Gueugnon
Photos Gueugnon
Videos Gueugnon
Question and Answer Gueugnon
Poll
Which European tourist is the best dressed?
Dutch
Scandinavian
Spanish
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information