Home > Europe > France > Midi Pyrenees > Bagat en Quercy > Camping Des Arcades

8.6
7.9
7.2
Add testimonial

Would you like to know what to expect on your holiday in Camping Des Arcades? Have a look at the reviews of Camping Des Arcades in Bagat en Quercy, placed by other travellers.
  • Weather
  • Camping info
  • Reviews (0)
  • Map
  • Photos (76)
  • Videos (4)
  • Advices (0)
Unfortunately no reviews from USA exist for Des Arcades Bagat en Quercy. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A   A   A

EN (3)
ES (3)
FR (10)

Family with young children, August 2010
Fijne vakantie op een gastvrije camping
Familie Bruijstens Familie Bruijstens
8.0
08/31/2010 Met veel plezier hebben we 3 weken vakantie gevierd op Des Arcades. We hadden een mooie plek vlak bij de visvijver waar onze zoon en dochter heel wat uren naar een dobber hebben getuurd en geregeld een vis vingen. Onze ervaring is dat Theo en Nicole erg gastvrij zijn en als je een vraag of opmerking hebt, dan wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Wij hadden b.v. in eerste instantie een plek in de zon (wij hebben een tent) en kregen de mogelijk om een ander plekje uit te zoeken. Uiteindelijk hadden we een prachtige plek bij de visvijver.Vanuit de camping werden er diverse activiteiten georganiseerd. De kano-tocht en het jungelen waren erg leuk en zijn een aanrader. Toen wij er waren was het al minder druk op de camping, toch werden er nog activiteiten voor de kinderen georganiseerd.Het sanitair werd goed bijgehouden. We zijn geregeld gaan eten bij het restaurant en ook dat is ons goed bevallen. Naar onze mening is de prijs kwaliteit verhouding prima op deze camping.

Group trip, August 2010
Heerlijke camping!
Maartje Gotink Maartje Gotink
9.0
08/29/2010 Ik ben dit jaar voor de tweede keer op vakantie geweest naar Des Arcades. Wat een heerlijke week! Dit jaar hebben we een sta caravan gehuurd voor de periode. De caravan is niet erg groot, maar goed ingedeeld, netjes en goed onderhouden. Daarbij heb je een ruim terras waar je heerlijk kan zitten. Ontbijten in de zon en op het heetst van de dag schaduw.
Ook voor iemand zonder kinderen is het goed vertoeven op deze camping. Er is in de omgeving genoeg te doen. Kleine dorpjes, steden, grotten, wandelen, wijn proeven enz. Er word vanuit de camping veel georganiseerd. We hebben ons avonds goed kunnen vermaken in de bar met een leuk spelletje.
Het restaurant is leuk, het eten goed. We hebben er een paar avonden erg goed gegeten! De kok doet erg zijn best om het mensen naar de zin te maken.
Theo en Nicole zijn fantastische mensen. Ze doen erg hun best en dat zie je!

Theo, Nicole de rest van het personeel en natuurlijk Opa en Oma, Bedankt!

De moeite waard!!!!
Christine Deters Christine Deters
9.0
08/27/2010 Dit jaar zijn we met onze tweeling van 6 jaar op camping Des Arcades geweest. Het is een kleine gemoedelijke camping waar je je meteen thuisvoelt. De meiden hadden meteen vriendjes en vriendinnetjes en verveelden zich geen minuut. De animatie was leuk; minidisco, knutselen, speurtocht etc. Het restaurant was prima!! Heerlijk gegeten. De thema-avonden zoals de gezamelijke barbecue en de indonesische avond waren heerlijk. Mijn dochter heeft coeliakie en de kok heeft daar heel goed rekening mee gehouden. Ze heeft nergens last van gehad. Bedankt hiervoor. Aanraders zijn survivalen en kanovaren op de prachtige rivier Célé (zelfgebakken cake en gezamelijke picknick).Theo en Nicole doen er alles aan om de activiteiten zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Eén minpuntje: het zwembad kan aantrekkelijker gemaakt worden door ligstoelen eromheen te plaatsen. Tevens was het water erg koud. Het meertje bij Montcuq met het heerlijke water, prachtig zandstrand en speeltuin maakte dit weer goed!!

With partner, August 2010
voor herhaling vatbaar!!!
den braber patrick den braber patrick
8.0
08/25/2010 zijn nu reeds 2 jaar opeenvolgend naar des arcades geweest!
een heel toffe camping voor jong en oud,dat geleid wordt door jonge eigenaars die er zin in hebben!
de plaatsen zijn ruim voldoende.
de toiletgebouwen worden op verschillende tijdstippen schoongemaakt.
het eten,prijs/kwaliteit is zeer goed! (pizza's waren overheerlijk).
en de animatie,vergeleken met andere campings,is ver boven het gemiddelde.
theo , nicole en ouders natuurlijk,nog veel succes met de verdere uitbouw van jullie camping! wij komen nog zeker terug!

SUPER!!!
Bernard Jantine Willinde Bernard Jantine Willinde
9.0
08/20/2010 Wij waren dit jaar van 2-8 tot 17-8 met onze dochter van 5 te gast op jullie camping. (plaats 19) Op het oudere gedeelte mooie en ruime plaatsen met genoeg zon en schaduw. Sanitair wordt 3x per dag goed schoongemaakt en tussendoor nog 3x nagelopen. Ook de struiken en grasmat worden goed bijgehouden!
Personeel heel vriendelijk! Als er een probleem voor doet wordt het snel en goed opgelost. In het restaurant kun je heerlijk eten, alles vers, pizza's geweldig lekker! BBQ en indische avond in één woord geweldig! Elke dag afhalen van frietjes/snacks/pizza mogelijk. Animatieprogramma voor elk wat wils. Zowel voor de kinderen als voor de ouderen wordt er van alles gedaan.
Met Theo de Célé afzakken in de kano, was echt super, net als de tussendoor verzorgde koffie en lunch! We hebben ook genoten van TARZAN the musical, geweldig hoe jullie dit voor elkaar gekregen hebben! Prachtig gedaan!

Ga zo door! en tot over een paar jaar!
Groetjes Bernard Jantine en Willinde (Theo's prinsesje;)

wat een heerlijke plek
fam stofbergen fam stofbergen
08/17/2010 heb een paar heerlijke weken op deze camping gehad
alleen de eigenaren al zo gemoedelijk staan er gewoon tussen en niet zoals op andere camping's er boven
en dat eten een indonesische menu welke camping in frankrijk heeft dat nu
en dan het clubje van de annimatie perfect onze kinderen genoten zoals eerder geschreven van de echte theo theo
mensen vergeet de spooktocht niet
te veel om op te noemen
mensen gewoon proberen

Group trip, July 2010
Leuke camping
Delvaux Priscilla Delvaux Priscilla
7.0
08/15/2010 - plaasten verschillen erg: zelf hadden we een mindere, zeer kleine plaats waar onze 4 personen tent net kon staan. Andere plaatsen waren echter zeer ruim en voorzien van voldoende schaduw.
- sanitair: het personeel deed erg zijn best om het proper te houden.
- animatieprogramma: voor iedere leeftijd is er wat voorzien
- restaurant: we hebben er een aantal keren lekker gegeten. Het eten is ok, maar kan wel wat creatiever.
- omgeving: departement Lot is zeker de moeite om te bezoeken: leuke stadjes, kanoevaren, marktjes, enz... Enkel moet je we rekening houden dat je vaak een uurtje moet rijden. Maar ondertussen zie je wel de mooie omgeving.
CONCLUSSIE : Ik vond het een leuke camping. Maar als ik toch enkele suggesties mag geven :
- boven kan men het onkruid verwijderen,zo heeft men een geweldig uitzicht op zonnebloemvelden
- de bar & restaurant wat gezelliger aankleden (kaarsjes, muziek, parapluutjes, lekkere cocktails en desserts/hapjes)
- wc blok sluiten bij poetsen.
Nog veel succes

Family with young children, July 2010
gemoedelijke camping in een mooie omgeving!
familie Stultiens familie Stultiens
6.0
08/15/2010 We hebben twee weken doorgebracht in een nette stacaravan "willerby". Een groot terras en een mooi uitzicht op de visvijver, hoofdgebouw en speeltuin.
De camping is overzichtelijk en we konden onze kinderen ( bijna 4jr en 6 jr)
in het vizier houden terwijl ze speelden.
Het eten op de camping was echt superheerlijk. complimenten...voor de kok!

Onze kinderen verheugde zich op de activiteiten van het animatieteam..de minidisco (met de echte Theo Theo), het meeleeftheater met Fleur Kleur en Rupert, de knutselclub en ook alle andere activiteiten.

We houden ervan om de omgeving te verkennen en de Dordogne is fantastisch. De roofvogelshow in Rocamodour, Chateau Bonaguil, de grotten van Padirac, het klimparcours, het meertje bij Montcuq, de stad Cahors, de vele markten. Wij, én de kinderen vonden het geweldig. Soms moest je een half uurtje rijden..soms anderhalf uurtje...maar whatever...de streek is prachtig om door te rijden en de uitzichten geweldig!

Het was goed!

Family with older children, July 2010
Wij hebben genoten
Bianca Bianca
7.0
08/15/2010 Wanneer ik de verhalen lees van sommige mensen hiervoor wil ik graag reageren.Samen met onze 3 jongens(in de leeftijd van 10,13 en 15)zijn wij dit jaar op deze camping geweest.Onze mannen werden al snel opgenomen binnen de groep jeugd die er al was.Zij hadden het gelijk al naar hun zin dus wij daardoor ook. De plek die wij hadden was ruim genoeg en er was ook schaduw.Het sanitair is wat oud maar zeker niet vies,werd vaak genoeg schoon gemaakt.De annimatie was er zeker wel,onze jongste zoon heeft zich diverse malen op gegeven, maar helaas was er niet vaak genoeg animo,waarschijnlijk omdat ouders eropuit waren met hun kinderen.De stagiaires boden dan wel aan spelletjes met hem te doen.Het zwembad is niet verwarmd,dus wanneer het zonnetje weinig schijnt(wat helaas zo was) is het wat koud.Al met al denk ik dat smaken verschillen en een ieder zijn keus maakt. Wij hebben genoten van de camping de omgeving en de mensen om ons heen.

Family with young children, July 2010
Deze camping voor ons nooit meer!!
Bianca Bianca
5.0
5.0
08/14/2010 Wij hebben met onze 2 kinderen twee weken op deze camping gestaan. Kids hebben het gelijk vanaf de eerste dag erg naar hun zin gehad. Toch vonden wij de camping erg tegenvallen en hebben wij ons te veel laten be invloeden door de positieve beoordelingen op deze site. Wij hadden een plekje op het nieuwe gedeelte en stonden met nog geen 1.5 meter tussen pad direct op onze over buren. Echt haring aan haring dus! Ook de rioollucht die je af en toe te gemoed kwam was niet fijn! Eten in het restaurant was ook een tegenvaller, vlees niet goed gaar, friet slap en de groente(waren ze vergeten, moesten we om vragen)kregen we pas toen de rest al bijna op was! Zwembad is erg klein en koud, sanitair was vies en de eerste anderhalve week hebben we koud water gehad!! Camping ligt ook erg ver van leuke bezienswaardig heden af, je zit al gauw een uur in de auto. Voor ons dus geen vakantie meer op Des Arcades

81 Reviews
8.6
7.9
7.2

Show score and testimonials from :
  Show all (81)
With partner (15)
Family (11)
Family with older children (25)
Family with young children (22)
Friends (5)

Mail a friend
Add acco information
Print reviews

Zoover Game

Zoover link on your website Copy the link below

Click here for all Zoover gadget options
Poll

Which European country has the most beautiful islands?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options. For more information, click here