Choose an international website
8.4
Weather
13 °C
24 May 2013
Weather forecast and climate...
23 Reviews
Reviews Holiday home Le Manoir
La Forge, 46200, Souillac (Lot)
Would you like to know what to expect on your vacation in Holiday home Le Manoir? Then have a look at the reviews of Holiday home Le Manoir in Souillac (Lot), written by other travelers.
Holiday home Le Manoir
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Holiday home Le Manoir? Have a look at the reviews of Holiday home Le Manoir in Souillac (Lot), placed by other travellers. Besides that you will be able to find 11
Holiday pictures
Tips (0)
Weather
Holiday home info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Le Manoir Souillac (Lot). You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
Or
View photos of Le Manoir
View other accommodations in Souillac (Lot)
Font size:
There are 23 reviews of Le Manoir
23 Reviews
8.6
7.6
8.4
Show score and reviews from:
Show all
With partner, 2013
"Authentiek Frans verblijf"
Laurat
01/21/2013
Afgelopen najaar heb ik hier een heerlijke actieve vakantie gehad samen met mijn vriend. Wij hebben enorm genoten van de gastvrijheid van Hugo en Mieke, de typisch Frans ingerichte kamers en de rustige omgeving. Na een dag mountainbiken of kanoën was het heerlijk om weer terug te komen in Le Manoir. We verbleven in een ruime gite direct aan het zwembad. Elke ochtend een vers ontbijt met Frans stokbrood en croissants en 's avond hebben wij ons een aantal keer laten verrassen door de kookkunsten van Mieke. Vooral de gemoedelijke sfeer van deze Bed&Breakfast sprak ons erg aan. Ik kan het iedereen aanraden die een week wilt relaxen, het franse leven wilt proeven of zoals ons sportief bezig te zijn in de groene omgeving. Toppertje! Mieke en Hugo, nog enorm bedankt voor alle leuke tips!
Family with older children, August 2012
"Ideaal gelegen om dordogne te verkennen"
coupe
08/28/2012
Prachtig oud pand die heel goed onderhouden is. Mooi zwembad, een leuke speelschuur voor de kinderen, mooie kamers met aparte badkamer, lekker ontbijt, supervriendelijke mensen Hugo en Mieke , ideaal gelegen in het midden van alle bezienswaardigheden in de streek zoals het mooie Sarlat, Domme, roque st christophe , la madeleine, vlakbij de dordogne ..wij hadden 2 kamers in de B & B
Alle bezienswaardigheden liggen in een straal van 30 km
Family with older children, July 2012
"Helemaal leuk, ondanks het mindere weer"
Marc & Sabine
7.0
12/30/2012
Afgelopen zomer met onze zonen (bijna 11 en 13) een heerlijke week in dit prachtige gebied gehad. Ondanks het mindere weer hebben we ons mede dankzij Mieke en Hugo geen minuut verveeld. Hugo heeft ons op meerdere geweldige uitstapjes in de Dordogne en de Lot gewezen. Want mooi is het hier zeker. Veel dank nog daarvoor. Ook het zwembad en de schuur met poolbiljart en tafeltennistafel hebben ervoor gezorgd dat onze mannen Wifi-en tv-vrij de week doorkwamen. Een hele uitdaging in deze tijden. Ja, er zijn vliegen en ligt wat afgelegen, maar de plek is werkelijk prachtig en Mieke en Hugo zijn fijne mensen. Niet doen als je een all-inclusive pretpark wil met massa's mensen. Wel als je echt wil genieten van het Franse platteland in deze sublieme streek. Overigens hadden we de tweede week in de Lot (op ongeveer 20 kilometer) wel echt zomerweer, dus dat mindere weer begin juli was pure pech.
With partner, June 2012
"Fantastische plek"
Lars
View photos
07/08/2012
Vakantiehuis 'Le Manoir' in Souillac is een perfecte plek om tot rust te komen. Veel groen en een heerlijk zwembad. Elke ochtend als het zonnetje op kwam hadden we heerlijk ontbijt en maakte wij ons plan voor die dag. Werd het golfen, oud plaatsje bezichtigen, iets kopen op de markt of toch maar bij het zwembad blijven hangen. Veel gelachen met Huug en Miek. Erg gastvrije mensen. Het huisje was erg ruim en van alle gemakken voorzien.
Aanrader voor de actieve of passieve vakantieganger!
With partner, May 2012
"Heerlijk genieten van het Franse platteland"
Joke Nivelle
05/31/2012
Warm ontvangen in een mooi oud Frans pand. Heel rustig gelegen, je voelt je echt op het platteland. Eén van de mooiste streken van Frankrijk. Table d'hote en ontbijt waren uitgebreid, erg lekker en redelijke porties. Ruime kamers, volledig ingericht naar Franse stijl.
With partner, 2012
"Schitterende plek en wat een vriendelijke mensen!!"
Wil van der Helm
05/19/2012
Vakantiehuis Le Manoir in Souillac was een heerlijke plaats om onze vakantie door te brengen. Wat hebben we daar genoten van de serene rust, die het huis uitstraalde. En wat hebben de gastvrouw Mieke en - heer Hugo hun best voor ons gedaan. Geen moeite was hun teveel. Samen met mijn vrouw Lenny hebben wij genoten van een prima keuken en de omgeving. Wij zijn geen mensen om vaak naar dezelfde locatie te gaan, maar hiervoor maken wij mogelijk nog een keer een uitzondering! Lenny en Wil van der Helm / Mijdrecht.
Travelling alone, 2012
"Heerlijk vakantie oord"
Tineka Vanderwey
View photos
02/21/2012
Gezellige, goede accomodatie met gastvrij echtpaar als eigenaar.
Op verzoek kan men dinner bestellen, wat heel goed and apart is.
De Gites geven je het idee dat je in je "franse huis" op vakantie bent omdat keuken, kamer en slaapkamers er zeer verzorgd en fris uitzien, terwijl het echtpaar iedereen het zo veel mogelijk naar de zin maakt!
De omgving met zijn heuvels en zwembad en de warme temperatuur geeft je een echte vakantiestemming.
Het ligt dicht bij het gezellige plaatsje Soulliac en de Dordogne
Het peroneel is vriendelijke en zeer behulpzaam.
Prijs komt overeen met de kwaliteit.
Rustige omgeving, centraal gelegen voor het maken van trips, bezichtingen en heerlijk om van het goede franse leven te genieten!
With partner, 2012
"Mooie kamers en prima ligging"
kunkeler
02/20/2012
Prachtige ligging, heerlijk verblijf.
Zeer aardige gastheer/vrouw. Mooie franse kamers. Zwemmen is mijn ding bij mooi weer. Prima ontbijt en soms werd er heerlijk voor ons gekookt.
Veel te zien in de omgeving. Goede uitvalsbasis.
With partner, 2011
"Relax en geniet"
willem woestenburg
11/01/2011
Het vakantieverblijf Le Manoir ligt tegen de helling van een dal beschut gelegen ca. 4 km van de aardige en puur Franse stad Souillac waar je lekker kunt eten en winkelen en in de weekends markt wordt gehouden. Wij hadden in september een antiekbeurs met veel mooie en oude franse gebruiksvoorwerpen. In Le Manoir kun je heerlijk relaxen in de zon bij het zwembad of in de schaduw. Het geheel is frans ingericht dat is de charme van die plek. Iedereen heeft buiten zijn eigen terras met BBQ maar evt. ook in een prieel bij het zwembad. De kinderen hebben genoeg vertier. De gastvrouw en heer zijn altijd vriendelijk en goed gestemd in de omgang en niets is hun te veel om het de gasten naar de zin te maken. Het ontbijt is goed en je kunt als je wilt voor een redelijk bedrag ook nog lekker warm eten. Kortom voor mensen die rust willen en de prachtige oude stadjes in de omgeving bezoeken. Wij komen er vast weer terug. Dit was onze 2e keer en hebben er genoten.
Fam. Woestenburg
Family with young children, 2011
"Plek om naar terug te komen"
corien huiskamp
08/23/2011
Prachtige locatie en prachtige omgeving. Gastvrij en kindvriendelijk. Je wordt voorzien van tips en advies wat er allemaal te zien en te beleven is om je vakantie optimaal te maken.
Actions for Le Manoir
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Souillac (Lot)
Weather Souillac (Lot)
Map Souillac (Lot)
Photos Souillac (Lot)
Videos Souillac (Lot)
Question and Answer Souillac (Lot)
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Turkish
Scandinavians
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information