Choose an international website
8.3
Weather
20 °C
21 June 2013
Weather forecast and climate...
7 Reviews
Reviews Campsite La Ferme de Pierrepont**
14480, Amblie
Would you like to know what to expect on your vacation in Campsite La Ferme de Pierrepont**? Then have a look at the reviews of Campsite La Ferme de Pierrepont** in Amblie, written by other travelers.
Campsite La Ferme de Pierrepont
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite La Ferme de Pierrepont**? Have a look at the reviews of Campsite La Ferme de Pierrepont** in Amblie, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 20
Holiday pictures
Tips (0)
Weather
Campsite info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for La Ferme de Pierrepont** Amblie. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
There are 7 reviews of La Ferme de Pierrepont**
7 Reviews
9.8
8.3
Show score and reviews from:
Show all
Family with young children, July 2012
"Mooie plek"
ton groeneweg
08/10/2012
Een fijne camping, ruim opgezet met diverse hoekjes om te camperen en te spelen. Goede uitvalsbasis voor de invasiestranden in een omgeving die verder leeg en stil is. Courseuilles is op 7 km. Vriendelijke eigenaren en prettige sfeer. Helemaal geen franse camping. Een aanrader. Wij zaten in 1 van de huisjes, die was ruim met tuin.
Family with young children, July 2012
"Prima camping !!"
Kris
07/11/2012
Hier de eerste week van juli 2012 verbleven.
Zeer grote en ruime staanplaatsen - midden in de natuur.
Hier wordt je nog gewekt door het fluitconcert van de vogeltjes.
Wij stonden tegen het riviertje (ondiep).
Zeer rustig en stil.
Er is een klein speeltuintje, maar dat stelt op zich niet veel voor.
Onze 3 kinderen van 8-10-12 j hebben er zich toch prima vermaakt.
Zowel in het ondiep riviertje, in het bos en op het grasveld.
Zij kunnen er naar hartelust spelen.
Het sanitair. Er zijn 2 blokken. De ene is beneden in het zijgebouw van de 'ferme', is wel wat oud doch is proper. De andere is boven gelegen in het bos, werd nieuw geplaatst zo te zien, en is enkel overdekt (geen gesloten gebouw). Ook proper. Niets op aan te merken.
Elke morgen om 9 u passeert de bakker op het terrein. Heeft alles bij, van stokbrood tot croissant en koffiekoeken enz....
Gratis wifi - enkel in een overdekt hoekje op de binnenplaats van de 'ferme', dus niet op de staanplaatsen.
Wij komen zeker nog terug !
With partner, June 2012
"Een zalige plek om tot rust te komen ."
An Portier
07/08/2012
Een ideale plek om te genieten . Een goede uitval basis om de kust te bezoeken . Het kleine min puntje vonden wij geen warm water om de afwas te doen . Anders vonden wij het sanitair ok .
With partner, September 2010
"Paradijsje in normandie"
fam. steenbakker
09/24/2010
wij waren hier in september 2010. Twee prachtige weken.Dichtbij de kust en landingsstranden en musea. Rustige camping,vriendelijke mensen,sanitair eenvoudig,maar schoon.
With partner, July 2010
"Sfeervol en schattig"
Bas de Jong
08/09/2010
Mijn vriendin en ik waren positief verrast door deze schattige en mooi gelegen camping in Normandië. De service is goed en de gastvrouw erg vriendelijk, en de 3 verschillende velden hebben allemaal hun eigen kenmerkende sfeer. Vanaf de camping zijn met auto gemakkelijk de verschillende 'highlights' te bezoeken en de prijs is erg goed. Een aanrader voor iedereen die van camperen houdt!
With partner, July 2010
"Super camping, een echte aanrader!"
Dorine en Sander
07/09/2010
Deze 'boerencamping' is echt ontzettend fijn. Wordt gerund door een vrouw dus alles klopt ;-) Zeer aardige eigenaresse.
Het sanitair is prima, ligt leuk in het 'bos' en alles is aanwezig.
Verder is er een klein speeltuintje voor de kinderen en loopt er een helder riviertje langs de camping.
De plaatsen zijn zeer ruim en liggen deels beschut en deels onder de bomen en deels aan de rivier.
Er is een groot graanveld waar je op uitkijkt, constant het zingen van de vogels en er loopt een vriendelijke paardje.
Voor de kinderen zijn er ook 2 konijnen.
Ook is er een gemeenschappelijke ruimte met een piano en t.v.
Uiteraard hebben wij daar afgelopen week met de medelanders daar voetbal gekeken. Het is een camping voor mensen die rust zoeken. De hele ambiance is rustig en voor kleine kinderen echt leuk. Er is verder geen vertier en geen zwembad.
Wel zit je dicht bij de stranden (15 min per auto) en die zijn groot en breed.
Kortom een heerlijke plek, in mijn ogen de fijnste camping ooit!
With partner, July 2007
"Aanrader voor 'startende (WO II-)vakantiegangers'"
Femke
04/24/2009
Mijn vriend en ik hebben in de zomer van 2006 en 2007 op deze camping gestaan. Deze camping is zeer geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Tweede Wereldoorlog. Het is een geweldige uitvalsbasis naar de verschillende landingsstranden en de vele musea. De receptie heeft hier veel routes en folders over. De camping zelf is lekker simpel. Elke ochtend komt het bakkertje van het dichtbijzijnde dorp broodjes brengen. Er zijn twee sanitairgebouwen, die door de bazin zelf worden onderhouden (wel zelf wc-papier meenemen!). Verder is er een tafeltennistafel. Er is niet veel op de camping te doen, maar daar is de prijs ook naar. Wij waren toch vaak weg om de vele bezienswaardigheden te bezoeken, dus het maakte ons niet uit. Wel een aanrader voor 'startende vakantiegangers' zonder (jonge) kinderen.
Actions for La Ferme de Pierrepont**
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover widget options
Information about Amblie
Weather Amblie
Map Amblie
Photos Amblie
Videos Amblie
Question and Answer Amblie
Poll
Which European tourist is the best dressed?
Dutch
Scandinavian
Spanish
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information