Reviews Campsite Le Fanal****

Le Fanal****
135 Reviews
Reviews Campsite Le Fanal****
Rue du Fanal, F-14230, Isigny-sur-Mer
Would you like to know what to expect on your vacation in Campsite Le Fanal****? Then have a look at the reviews of Campsite Le Fanal**** in Isigny-sur-Mer, written by other travelers.
Campsite Le Fanal scores a 6.1 out of 10, based on 135 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite Le Fanal****? Have a look at the reviews of Campsite Le Fanal**** in Isigny-sur-Mer, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 63 Holiday pictures of Campsite Le Fanal**** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Le Fanal**** Isigny-sur-Mer. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

6.2
6.4
4.9
5.9
Show score and reviews from:
Family with older children, May 2013
"Coin sympa mais pour le fanal choisir le mobilhom"
choque
1.0
05/22/2013 si vous y allez en mobilhom ok
mais je le deconseille pour ceux en emplacement car état des toilettes inqualifiables je n'ai jamais vu un truc pareil !!!! papier toilette sale en tas dans le coin du toilette cuvette dégueulasse pire que dans les pubs canard WC .... nous person on etait en mobilhom mais une fois j'ai voulu aller aux sanitaires j'ai failli vomir....

Family with older children, August 2012
"Prima camping"
Astrid
7.0
08/26/2012 Goede camping om uitstapjes in de omgeving te maken. Camping is netjes en de caravans schoon. Er wordt veel georganiseerd, alleen jammer dat het alleen maar in het frans is.

Family with older children, August 2012
"Mooie omgeving"
Fam. Visser
7.0
08/26/2012 Inderdaad een kleine camping, met veel regeltjes. Wij logeerden in een mobiel home, geen theepot, of fluitketel aanwezig.
De camping eist een avond stilte om 22.00 uur, maar bij georganiseerde avonden door de camping zelf, schalt de muziek tot bijna 24.00 uur over de hele camping.
Deze camping eist voor t zwembad strakke badkleding (dus geen shorts!) als we dat hadden geweten, hadden we deze camping NIET geboekt!
De omgeving is mooi, diverse uitstapjes gemaakt naar de invasie stranden.

Family with young children, 2012
"Boven verwachting"
J. Westerhof
7.0
08/16/2012 Net terug van 2 weken La Fanal. We hadden een mobil home gehuurd bij TourOperator. Deze organisatie heeft in tegenstelling tot een andere bekende organisatie mooie zonovergoten ruime plaatsen op een relatief nieuw gedeelte op deze camping. Onze mobil home stond op een ruime plek, was goed onderhouden, schoon en compleet. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, maar ja, alleen Frans en beperkt Engels, zo ook het entertainment, maar dat weet je tevoren. Er wordt wel heel veel georganiseerd. Er is ook veel te doen voor kleine kinderen. Tegenvaller is het meertje wat niet wordt onderhouden. Gewoon vies. Het zwembad heeft teveel regeltjes en sluit al om 20.00 uur. Beide erg jammer, maar wel belangrijke peilers voor een geslaagde vakantie. Erg prettig is dat vlakbij de camping een supermarkt is. Het dorpje is zowiezo erg leuk. Deze camping ligt heel centraal om zeer veel leuke uitstapjes te doen. Wij hadden aan 2 weken niet genoeg.

With partner, August 2012
"Camping familial agréable."
Buky029
10.0
5.0
08/18/2012 Le camping le Fanal est un site très bien situé, à quelques minutes de marche à pied du centre ville d'Isigny et à quelques dizaines de minutes de voitures d'autres sites aux alentours.
Le camping en lui même ne mérite peut-être pas ses 4*. Les sanitaires sont loin d'être un modèle de propreté. Toutefois, cela est aussi - et surtout - dû à l'irrespect des campeurs sur le site.
Le personnel animateur est très agréable et de nombreuses activités sont prévues tout le long de la journée; pour les grands comme pour les petits.
La piscine n'est pas immense mais on peut faire quelques brasses sans être trop gêné.
Le restaurant est agréable, le personne y travaillant également. Les plats y sont simples, mais c'est peu cher et correctement bon.
Le camping reste toutefois assez bruyant jusque tard en soirée, et cela peut être pénible pour ceux qui veulent se coucher "tôt".

En résumé, Le Fanal est un camping idéal pour les familles qui, sans mériter ses 4*, offre un séjour très correct.

Family with young children, August 2012
"Leuk"
fam van der weg
4.0
08/10/2012 camping ligt tegen het dorp aan veel lawaai van scooters. vond de kampeer plekjes aan de kleine kant en kaal,de visvijver zat geen vis je kan wel vissen maar je vangt natuurlijk niks was voor ons een tegenvaller.het zwembad goed maar de glijbaan was tussen de middag dicht en s,avonds veel te vroeg dicht als je dan laat op de camping was konden de kinderen niet meer even zwemmen .sanitair niet echt schoon en om 12 uur dicht zo dat je niet kon tandenpoetsen of je handen kon wassen naar gebruik van het toilet . omgeving verder wel goed om dingen te bekijken van d-day

Family with older children, July 2012
"Blij dat we konden vertrekken"
Fam. Franzel
4.0
2.0
08/20/2012 Al bij aankomst viel de camping tegen. Top hoogseizoen en de helft van de camping stond nog leeg. De plaasten zijn niet zo groot en liggen vol in de zon, op en enkele plek na. Het sanitair was slecht. Gelukkig hadden we een wc in de caravan. 's Avonds hoorde je de muziek uit de disco behoorlijk. Dit duurde tot 23.00 uur. Animatie in het Frans, op zich geen probleem maar het team richtte zich volledig op de franstaligen en negeerde Nederlanders. Erg jammer. In het zwembad gelden veel te veel onzinnige regeltjes. Het zwembad is zelfs gesloten tussen 12 en 14 uur.
De ligging van de camping is super! Er is erg veel te zien en te beleven in de omgeving.
Op papier lijkt het een leuke camping want er is van alles maar wij vonden het sfeerloos en kaal met smerige toiletten.

Family with young children, 2012
"Tegenvaller"
kleertjes3kids
3.0
3.0
2.0
07/26/2012 Net terug van le Fanal. We hadden een mobil home gehuurd. Deze lag erg donker tussen de bomen. Aangezien het bewolkt was was die erg donker. De mobil home was erg oud en slaecht onderhouden

De camping was mooi, een leuk speeltuintje voor de kinderen, mooi buitenzwembad.

De omgeving is er prachtig. Omdat we de mobil home en de camping niet leuk vonden zijn we hele dagen erop uitgetrokken. Veel mooie dingen te zien. De prijs kwaliteit verhouding is niet juist vinden wij. Deze camping is wat ons betreft geen 4 sterren waard

Family with older children, July 2012
"Très bon séjour"
CL
8.0
07/28/2012 Notre séjour de quelques jours au camping, en mobil-home s'est très bien déroulé ! L'accueil a été agréable, nous avons apprécié les structures à disposition (terrain de pétanque, de tennis, de volley, la piscine avec toboggans, ...) et le fait que le camping prête et ne loue pas le matériel pour les activités comme la pétanque, le tennis, ...
Le seul point négatif du camping, surtout pour les familles avec de jeunes enfants, c'est le fait qu'il y ait un étang au milieu du camping qui ne soit absolument pas protégé et qui est vraiment près de certains emplacements : cela oblige a être particulièrement vigilant !
Nous avons passés un agréable séjour qui correspondait tout à fait à nos attentes !

Family with young children, July 2012
"Heerlijke camping"
D de Graaf
8.0
08/06/2012 Hele leuke camping.
De kinderen hebben enorm genoten(en wij dus ook).Er is een leuk meertje Het zwembad was erg leuk.De ligging is prima.Ik zou deze camping zeker aanraden met kinderen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?