Heerlijk rustige en groene camping in lief Frans dorpje met schitterende abdijruïne waar ook de Fransen zelf graag komen. Zeer vriendelijke eigenaresse en eigenaar die kwaliteit zonder poespas bieden en je met plezier informeren/bijstaan waar nodig. De ontspannen sfeer draagt bij aan een echt vakantie-gevoel. Prima uitvalsbasis om het romantische platteland en delen van de kust van Normandië nader te verkennen en ook om gewoon rustig een dagje op de camping te verblijven. Het zwembad is wat klein maar wel superschoon.
Aanrader voor rustzoekers, jonge gezinnen en voor gasten die kunnen genieten van authentiek Frankrijk. Vergeet niet te reserveren bij het kleine charmante restaurant le Pommeraie richting Duclair waar een zeventigjarige + chef (h)eerlijk frans kookt en de gerechten laat uitserveren door zijn kleindochter. Binnen gaan eten en je waant je in een filmscene! Ook aten wij erg goed bij Auberge du Bac in Jumieges met een ongekend geestige bediening. En met een olijke knipoog voor sommige landgenoten een ongevraagd advies => altijd reserveren en even net iets meer je best doen op verzorgde kleding als je uit eten gaat (jurkje, nette broek) dit heeft ons inziens altijd een positief effect op Fransen:-).