Choose an international website
Persons
Rooms
From
$ 140
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
129 Reviews
Reviews Holiday park Les jardins du Chateau d'Olonne*****
28 Rue du Pre Etienne, F-85180, Chateau d'Olonne (Vendee)
Would you like to know what to expect on your vacation in Holiday park Les jardins du Chateau d'Olonne*****? Then have a look at the reviews of Holiday park Les jardins du Chateau d'Olonne***** in Chateau d'Olonne (Vendee), written by other travelers.
Holiday park Les jardins du Chateau d'Olonne
scores a
out of
, based on
129
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Holiday park Les jardins du Chateau d'Olonne*****? Have a look at the reviews of Holiday park Les jardins du Chateau d'Olonne***** in Chateau d'Olonne (Vendee), placed by other travellers. Besides that you will be able to find 78
Holiday pictures
of Holiday park Les jardins du Chateau d'Olonne***** on Zoover. - - -
Less text
Please wait a moment...
Suppliers
Find a hotel
Find more information about Holiday park Les jardins du Chateau d'Olonne***** at...
Collapse
Tips (0)
Weather
Holiday park info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Les jardins du Chateau d'Olonne***** Chateau d'Olonne (Vendee). You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
Or
View photos of Les jardins du Chateau d'Olonne*****
View other accommodations in Chateau d'Olonne (Vendee)
Font size:
7.5
6.2
8.9
7.4
Show score and reviews from:
Show all
ES(4)
FR(10)
ALL
Family with young children, April 2013
"Geweldige vakantie, leuke omgeving"
Fam van Rijen
05/14/2013
Wij hadden huisje nr 40 en hebben het er met onze 4 kinderen erg naar ons zin gehad. Helaas was er in de meivakantie niet veel te doen voor de kinderen op het complex. Snack service was dicht, wel elke dag verse croissants of stokbrood. Geen internet. Op zondag receptie dicht, dus geen ontvangst als je aankomt en sleutel ligt in de kluis. Ferme Villeneuve vonden wij te "stijf" om daar met onze kinderen te gaan eten. Weinig keuze op de kaart en helemaal niks voor vegetariers.
Het strand en boulevard van Les Sables is super. En ook in de omgeving is er enorm veel te doen. Als je wilt kun je iedere dag wel een uitstapje maken. Chateau des Avonturiers, Puy du Fou, zoo Les Sables, Aquarium zijn echte aanraders voor de kleintjes.
Family with older children, January 2013
"Great place but beware hidden costs!"
Jennifer Harral
1.0
02/02/2013
The villa itself was perfect, but we arrived on Saturday when reception was closed: no towels had been left, nor the code for WiFi. On Monday we were presented with an additional bill for bedlinen (28EU for two) and for cleaning (a staggering 115EU). In fairness, Hotels.com were at fault for not knowing/telling us when we booked with them.
Family with young children, October 2012
"Zalig huis met eigen zwembad"
Ellie
10/30/2012
Huis heel functioneel en schoon.Wij zaten in huis 56 en de ligging is perfect geheel afgeschermd dus veel privacy.Twee fietsen tot beschikking. BBQ aanwezig.listoelen.Zelfs in de herfstvakantie nog heerlijk gebruik van gemaakt. Strand gemakkelijk per fiets te bereiken.
Find more information about Holiday park Les jardins du Chateau d'Olon...
Collapse
Hotel deals
Booking.com
More suppliers
Family with young children, August 2012
"Geweldige vakantie!"
Jeroen van Beek
01/02/2013
De algemene indruk van het park was goed. Goed onderhouden en goede faciliteiten aanwezig zoals een winkeltje (vers brood), tennis baan, fietsverhuur, etc.
Qua locatie ware we ook zeer tevreden, het park ligt in rustige omgeving op korte afstand van de zee. Les Sables is ongeveer 10 minuten rijden maar er is ook een kleiner strandje nog is dichterbij. Les Sables zelf is een heel fijn stadje met een mooi strand en boulevard. Erg makkelijk te komen met de auto en zeer kindvriendelijk.
Wij verbleven twee weken in het park in een 8 persoons villa met zwembad en we hadden zeer veel moeite om weet naar huis te gaan. Leuk modern ingerichte villa die ook zeer handig was ingedeeld qua kamers boven en beneden. Met jonge kinderen is zo'n zwembad in de tuin natuurlijk fantastisch en we hebben er zelf ook zeer van genoten!
Al met al een geweldige vakantie in de Vendee, zullen we zeker nog een keer doen!
Family with young children, August 2012
"Aanrader voor privacy-zoekers!"
n_nijhuis
09/01/2012
Goed onderhouden park met keurige onderkomens. Leuke villa's, netjes, schoon. Veel privacy door afgescheiden tuinen. Brood en snackservice aanwezig op het park. Op woensdag was er een "circus". Leuk voor de kleinere kinderen.
Aanrader voor gezinnen die geen schreeuwerige all-inn of camping willen.
Family with older children, July 2012
"Willen hier nog eens terug komen"
Van Lembergen-Steve...
08/07/2012
Wij hebben een héél fijne vakantie gehad in "Les Jardins du Chateau d'Olonne". Vanaf het eerste moment dat we in ons huisje (Nr 73) kwamen viel het ons meteen op hoe netjes alles was. Ook de apparaten in de keuken :vaatwas, frigo, oven ... , alles was kraaknet. Het privé zwembadje (dat je bij boeking kan laten verwarmen) is een echte luxe . Op het domein zelf kan je lekker stokbrood en heerlijke chocoladekoeken verkrijgen. Voor andere boodschappen kan je terecht bij de Geant (op 5 min rijden). Het enige minpuntje dat we kunnen vinden is het feit dat de internetverbinding maar héél af en toe werkt (voor onze jongens was dit soms een tegenvaller). Voor de rest hebben het héél erg naar onze zin gehad en was 1 week in dit gezellig vakantiepark veel te snel voorbij.
Family with older children, July 2012
"Mooi park vlakbij strand en badplaats"
Erica Hartog
6.0
View photos
08/01/2012
Wij hadden een 6 persoons huisje met prive zwembad. Inrichting was keurig netjes en het huisje was schoon bij aankomst. De bedden waren prima. Wat een luxe een eigen zwembad bij je huisje !
Op het park zelf is niks te beleven. er is 1 overprized restaurant met "chique"gerechten en 1 mini snackbar. Maar je kan prima eten bij de haven in de bijgelegen plaats (5 minuten met de auto). Service was karig, bij aankomst (na 11 uur rijden) niets te drinken en geen toegang in het huisje voor 4 uur. ( we waren ern 2 uur te vroeg). WIFI heeft een week niet gewerkt en op onze klachten werd niet gereageerd. Maar met de auto veel mooie uitstapjes gemaakt en ons bij het huisje zelf prima vermaakt. De omgeving is ook prachtig.
Family with young children, July 2012
"Villa sophora met verwarmd zwembad"
christel
6.0
View photos
07/23/2012
We logeerden met 6 volwassenen en 2 kindjes van 2j en 3j in een villa sophora met verwarmd zwembad. Verwarming zeker aan te raden met kleintjes! In de villa was alles aanwezig wat je maar kunt denken tot leesboekjes voor klein en groot en spelletjes toe. Er is veel groen rondom waardoor je een goede privacy hebt. Er staat een alarm op het zwembad dat je kan aan en af zetten. Echt TOP met kindjes. Het restaurant is gastronomisch, dus eerder prijzig en weinig en niet echt om met kindjes te gaan. Op het domein verkopen ze lekker brood maar het bakkerijtje een paar straten verder in 'la Pironnière' is nog beter. Daar is ook een cafeetje met eetgelegenheid ' Acacia' waar je héél lekkere en mooi afgewerkte maaltijden kan verkrijgen aan een democratische prijs. De baas is ook heel vriendelijk. We konden er de laatste dag zelfs ontbijten. In de omgeving is er niet zo veel. Je kan wandelen maar best toch met fiets of auto naar Sable d'Olonne waar er wat meer te beleven valt. Super vakantie!
Family with young children, July 2012
"Prachtig huis, grote vrijgelegen tuin+zwembad en @"
Fam. van de Boogaar...
08/08/2012
Wij zaten deze zomervakantie in huis 102. Ligt heerlijk rustig met een zeer grote tuin en een privézwembad (te verwarmen). De tuin biedt veel privacy met vrij uitzicht en een extra loungeterras boven een stroompje. We hebben op dit park al vaker een huis gehuurd maar dit huis is echt ons favoriet!! Dit huis voor max. 8 personen (4slaapkamers) is supermooi ingericht met 2 badkamers, magnetron, oven en zelfs een was-droogcombinatie. Wat voor luxe wil je nog meer op je vakantie? Ook hebben de eigenaren zelf een internetaansluiting zodat we altijd internet hadden, terwijl dit op het park er vaak uitligt. We hadden trouwens ook nederlandse zenders op TV wat de kinderen erg konden waarderen.
Het park ligt 800m van zee en ca. 2 km van een heerlijk breed zandstrand. Het plaatsje Les sables d'Olonne is gezellig en in de oude haven kan je heerlijk eten.
Group trip, July 2012
"Vakantievilla's in Vendee"
Esther
08/08/2012
Mooie, ruime vakantievilla's, bijna allemaal met privé zwembad. Wij verbleven in een 8-persoonshuis. De ligging van de villa bepaalt veel. De villa's aan het begin van het park hadden soms weinig begroeiing en geen afscheiding van 'de weg' door het park. Andere villa's (gelukkig ook die van ons) had een zeer ruime en mooi aangelegde tuin met voldoende hoge groene tuinafscheiding.
Vertrouw hier niet op WIFI! SLECHT!!
Het park ligt in Chateau d'olonne, grenzend aan Les Sables d'olonne. Stedelijke omgeving, drukke stadsstrand 5 min. rijden. Mooiere rustigere stranden voorbij Chaume ca. 20 minuten rijden.
Geen gebruik gemaakt van restaurant op park. Wel van broodjesservice. Evt. ook mogelijk friet en pizza's af te halen.
Accommodatie was schoon.
Vrijwel geen activiteiten voor kinderen, enkel kleine speeltuin, minigof en tafeltennistafel. Maar met zwembad in tuin is dat niet nodig. Voor groteren/volwassenen ook tennisbaan.
Wat ons betreft prima vakantieverblijf, wel pittig aan de prijs!
Actions for Les jardins du Chateau d'Olonne*****
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about Chateau d'Olonne (Vendee)
Weather Chateau d'Olonne (Vendee)
Map Chateau d'Olonne (Vendee)
Photos Chateau d'Olonne (Vendee)
Videos Chateau d'Olonne (Vendee)
Question and Answer Chateau d'Olonne (Vendee)
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Turkish
Scandinavians
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information