Reviews Campsite Les Cigales****

Les Cigales****
89 Reviews
Reviews Campsite Les Cigales****
4, Chemin de Jas de la Paro, F-83490, Le Muy
Would you like to know what to expect on your vacation in Campsite Les Cigales****? Then have a look at the reviews of Campsite Les Cigales**** in Le Muy, written by other travelers.
Campsite Les Cigales scores a 6.7 out of 10, based on 89 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite Les Cigales****? Have a look at the reviews of Campsite Les Cigales**** in Le Muy, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 59 Holiday pictures of Campsite Les Cigales**** on Zoover. You can take a look at 1 video of Campsite Les Cigales****. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Les Cigales**** Le Muy. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next

There are 89 reviews of Les Cigales****

89 Reviews
6.4
7.2
7.3
6.6
Show score and reviews from:
Family with older children, June 2013
"COMMENTAIRE IMPORTANT ( A LIRE ) !!!!"
Anonyme
1.0
2.0
6.0
06/17/2013 Ce commentaire n'est pas l'avis d'une personne, mais de 14 personnes. Tous les ans depuis au moins 20 ans, nous venons tous dans ce camping. J'adorais ce camping pour des millions de choses... Qui ont disparues à présent.
1- Trop de chalets pas assez de caravanes
2- Des travaux en pleine saison !! Non mais où vous avez vu ça !
3- Avant c'était 2 mois. puis 1 mois, et maintenant le prix est si élevé que 1 semaine est le grand maximum ! 500 euros la semaine !!! FRANCHEMENT C'EST PAS SERIEUX ???
4- Nous aimons rester avec notre caravane car nous avions beaucoup d'amis en caravanes autour de nous. Aujourd'hui, personne. Tout est vide du côté des caravanes. Il en reste très peu.
5- Ce camping n'en est plus un, c'est un village vacance maintenant avec ces arches massives de béton (inutiles et très laides à mon goût ! )
D'après ces 5 points, je crois les plus importants sont le 3 et le 5. Ce n'est plus le camping que j'ai connu.

With partner, August 2012
"Plus jamais pour l'instant"
PINAUD Jean Paul
8.0
12/04/2012 Client depuis 30 ans dans ce camping, celui-ci a perdu son âme depuis le changement de propriétaire, qui souhaite faire partir les "campeurs-caravaniers", au profit de la vente et location de mobil-homes, qui ont été à mon avis implantés n'importe comment, compte tenu du potentiel initial incroyable de ce site. Les travaux de terrassement font que l'on entend de plus en plus l'autoroute ... située à 100 ou 200 m.
Aucune discipline autour des bassins où les personnes fument en toute impunité, pas de pédiluves prêvus, le vendeur de mobil-homes vient s'y promener en chaussures de ville, alors que l'on nous interdit le port des thong dans ce périmètre ??? peu de filtre la nuit, d'éléments indésirables venant s'y promener. Ne parlons pas des terrains de pétanque qui sont à pleurer, ainsi que les équipements sportifs non finis (pas de grillage autour du tennis), vous avez dit 4 *.
Le personnel par contre est très agréable, de la gérante Esther aux femmes de ménage.

Family with older children, 2012
"A (re)faire quand les travaux seront terminés !"
Beyoursays
8.0
08/02/2012 Hébergement : chalet palace : très bonne prestation , très propre et bien entretenu !
Acceuil : agréable
Piscines : très beau complexe une fois finis ! (2 étaient encore en construction)
Restauration : bon !
Animation : 0 car cette année le budget est passé dans les piscines...

Find more information about Campsite Les Cigales**** at:

Family with young children, July 2012
"A vendu son âme au Diable!!!"
kal
4.0
4.0
3.0
6.0
11/28/2012 Depuis 4 ans, et son rachat, ce camping est à éviter, sauf si vous aimez la poussière, l'Autoroute, être pris pour des vaches à lait, subir des travaux en pleine saison. Si vous aimez vous baigner sans pédiluve, ni douche, etc. Piscines du coup immondes, et série de gastro "étranges" autour de nous, y aurait-il un lien??? Les photos du site internet sont très trompeuses, car les piscines et leurs abords sont loin d'être aussi finalisés qu'il ne paraît, les terrains de sport non clôturés, non sécurisés... Dommage, j'y allais depuis longtemps (1997), mais ce camping a perdu son âme, le nouveau patron préférant vendre des parcelles pour mobil home plutôt que louer des emplacements de camping... Nous irons ailleurs l'an prochain.

"Dit nooit meer!"
mariska
7.0
08/28/2012 De eerste indruk van de camping was best goed toen we aankwamen, helaas was dit zo verandert. De animatie was alleen in het frans ondanks dat er voor de helft aan nederlanders aanwezig waren. Dit was niet echt fijn voor de kinderen (14, 12, 9 en 9 jaar). De wifi werkte in het begin nog af en toe maar na een paar dagen was er helemaal geen wifi meer. Er werd ook niets aan gedaan door de camping! Tegenwoordig is het toch normaal dat je kunt verwachten dat de wifi het doet! Gelukkig was het zwembad wel mooi ondanks dat nog niet alles klaar was. Wel makkelijk was dat de camping vlakbij een tolpoort ligt zodat je meteen de snelweg op kunt, hiervan heb je ook echt geen last. Waar we wel veel last van hadden waren mieren, die kwam je overal in de stacaravan tegen. De kasten zagen er zwart van. Voor ons is deze camping dus zeker niet voor herhaling vatbaar!!

Family with young children, July 2012
"Geen camping voor kampeerders"
saartje71
5.0
08/19/2012 Beetje tegenvaller voor de kampeerder. Ik denk dat de positieve reacties met name van de vakantiegangers in huisjes/stacaravans komen. Geen camping meer om te kamperen. Is ook toekomstvisie van eigenaar.
Positief:
- zeer vriendelijk gastvrij personeel (receptie, winkel, restaurant, animatie)
- prachtige zwembaden, nog niet af. Nieuw bad met waterval, peuter/kleuterbad liep langzaam af, ideaal voor de kleintjes
- animatie 's avonds leuk programma als je ervan houdt
Negatief:
- sanitair ondermaats, niet echt schoon en veel te ver weg van onze kampeerplek (tussen huisjes)
- wij stonden op plek bij restaurant en zwembad, tot 00.00 uur animatie en daarna nog vaak harde muziek. ERG veel lawaai!
- paden slecht onderhouden en in naaldbos erg stoffig en benauwd in hitte

Kortom, voor ons behoorlijke tegenvaller vanwege sanitair en enorme lawaai bij onze plek. Hoorde van andere kampeerders (een stel die er al 19 jr komt!) dat ze niet meer terugkomen. De huisjesgasten waren terecht tevreden.

"Leuke vakantie gehad!"
wilma
10.0
07/15/2012 Vandaag terug gekomen van een heerlijke vakantie op Les Cigales. Er staan hier mooie nieuwe stacaravans! Het nieuwe zwembad is gedeeltelijk klaar en ook de rest wordt vernieuwd/verbouwd. (buiten het seizoen waarschijnlijk, wij hadden er geen hinder van). De 3 zwembaden die nu open zijn waren ruim voldoende tijdens ons verblijf. De animatie is eigenlijk alleen in het frans maar dat is wat ons betreft geen probleem, we gaan niet voor niets naar het buitenland! Verder wordt er op het terras en bij de receptie voldoende engels of soms zelfs nl gesproken waardoor communicatie geen probleem is. De omgeving nodigt erg uit om de streek te verkennen. Port Grimaud, Saint Tropez en vele andere kustplaatsen liggen op korte afstand. Voor de huidige staat van de camping is de aanbiedingsprijs (via eigen website van de camping) een prima prijs/kwaliteit verhouding. Ook onze 3 kinderen hebben een fantastische tijd gehad met veel nederlandse en franse vakantievriendjes.

"Site fantastique"
sabi kamel
9.0
08/04/2012 franchement ma famille et moi avons passé une superbe semaine dans ce camping ,rien à dire ,tout a eté super.

Family with older children, July 2012
"Volgend jaar weer!"
Sschot
6.0
07/22/2012 We zijn net terug van 2 heerlijke weken op les Cigales in Le Muy.
de ligging van het park is ideaal,20 minuten rijden voor de stranden van maxime en het achterland ligt voor de deur.Wij hadden een chalet gehuurd bij de camping zelf.Mooi schoon huisje .Het chalet gedeelte ligt centraal,vlakbij zwembad en winkel.Het zwembad is prachtig geworden,het nieuwe gedeelte is ruim opgezet en er wordt gewerkt aan nog 2 baden.
Voor de jeugd is het super geregeld.Zij hebben hun hangplek op de ranche aan het begin van het park.Onder toeziend oog van de bewaking kunnen ze daar wat hangen en kaarten tot in de late uurtjes.Onze zoon van 15 heeft genoten er waren veel nederlandse jongeren,en hij vond het fijn een eigen plek te hebben .De speeltuin voor onze jongere kinderen vonden wij matig,erg klein en weinig leuke speeltoestellen.Wij hebben genoten op een mooi park,wat volgens ons alleen maar mooier kan worden omdat er flink gewerkt wordt.

Family with older children, 2012
"Très bien"
pelone
9.0
07/06/2012 Je fini actuellement mon séjour au camping (je repars demain) nous sommes 2 adultes + 1 enfant de 13 ans et 1 enfant de 8 ans
je viens maintenant depuis 3 ans et le camping ce développe au fur et a mesure mais quand on voit le résultat des autres campings de la chaine on a aucun doute sur le résultat final... j'aime bien le camping et prévoi même d'acheter un mobil home afin de pouvoir y venir quand j'en es envie

Emplacements chalet sont très grande et spacieuse
La restauration très bon cuisinier, animateurs très sympathiques, accueil très sympathique.
de très belles ballades sont à faire sur les alentours, entre mer et arrière pays

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

Which European tourist is the best dressed?

Are you the owner?