Reviews Campsite La Digue***

23 May 2013

La Digue***
74 Reviews
Reviews Campsite La Digue***
La digue, 07120, Chauzon (Ardeche)
Would you like to know what to expect on your vacation in Campsite La Digue***? Then have a look at the reviews of Campsite La Digue*** in Chauzon (Ardeche), written by other travelers.
Campsite La Digue scores a 8.2 out of 10, based on 74 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite La Digue***? Have a look at the reviews of Campsite La Digue*** in Chauzon (Ardeche), placed by other travellers. Besides that you will be able to find 68 Holiday pictures of Campsite La Digue*** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for La Digue*** Chauzon (Ardeche). You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 next

There are 74 reviews of La Digue***

74 Reviews
8.1
8.5
7.8
8.3
Show score and reviews from:
Family with older children, 2012
"Dit nooit meer"
marjolein
4.0
2.0
3.0
09/16/2012 Veel te kleine plek, veel te veel lawaai, veel te veel kampeerders, geen campingwacht 's nachts. Geen verse groente in campingwinkel.
Eén - niet fris - sanitair gebouw voor de hele camping en geen privacy.
Op de camping is er weinig te doen voor tieners. Het zwembad is te klein voor ze. Het is gevuld met ouders met kleine kinderen.

Family with older children, August 2012
"Ambiance familiale"
delahaye
9.0
01/30/2013 les mobilhomes FAMILY sont très bien, le camping est calme généralement , la gérante est trés agréable et arrangeante, l'ensemble de l'équipe est très dynamique , activité pour les enfants et les grands. Nous y retournons cette année.

Family with young children, August 2012
"Leuke vakantie in de Ardeche"
Roos
9.0
08/25/2012 Net terug van 3 weken vakantie op de La Digue (deel Bastide). De plaatsen zijn ruim en vlakbij is een ondieper deel van de rivier, waar het prima vertoeven is met kleine kinderen. In de omgeving zijn veel oude stadjes. Onze kinderen waren o.a. fan van Labeaume, waar het heerlijk klimmen was, bouwen met stenen, drijven in de stroomversnellingen en springen in het water. Je kan daar ook prima in de avond eten na een middag rivier spelen terwijl anderen jeu de boulen. Een leuke klauterwandeling in het bos is die van de Reinard. De receptie heeft een kaartje die je mee kan nemen. Het (schone) zwembad is leuk voor kinderen, ook die net leren zwemmen, prima oefenen in het kleine badje. Neem een parosol mee, er zijn genoeg voeten. Niet meegedaan aan animatie, maar hoor daar prima verhalen over van anderen. Sanitair is schoon en in prima staat. Bij een probleem staat Fabienne klaar om te assisteren met raad en daad. Op Bastide inderdaad ook stank, maar daar wordt wat aan gedaan volgend jaar.

"Leuke kindvriendelijke camping"
fam thuss
9.0
07/28/2012 Wij hebben een week in de maand juli 2012 op de camping gestaan. Pluspunten camping: leuk zwembad met prima ligstoelen. (bijna geen schaduw). Twee prima strandjes een op het bastide gedeelte met gras en schaduwrijk, rustig. en een druk strandje met kiezels en een stroomversnelling. Sanitair (wij stonden op het bastide veld) zeer schoon en erg warm water. Prima douches. Ondanks de drukte, zelden hoeven wachten. Leuke bar/restaurant. Wij hebben kano-tochtje van 7 kilometer gemaakt. Dit was erg leuk. De eigenaars zijn zeer vriendelijke en ik heb ze niet chagrijnig gezien. Minpuntjes de plekken zijn wisselend. Op het bastideveld zijn ze groter, op het andere veld kleiner. Er was onvoldoende stroomaansluitingen. Dit werd wel opgelost, zij het wat creatief. De weg naar de camping is nogal smal. Wij vonden dit best spannend met onze caravan. Wij gaan zeker nog eens terug naar deze camping.

With partner, July 2012
"Vriendelijk personeel, buitengewoon mooie ligging"
Jasper
10.0
07/24/2012 La Digue is een schone, rustige camping, waar het personeel bijzonder vriendelijk is tegenover de gasten. Bovendien ligt de camping in een prachtige omgeving van waaruit diverse dagtrips te maken zijn. Bijvoorbeeld naar Labeaume en de Gorges de l'Ardeche.

Wie liever op en rond de camping blijft kan zich prima vermaken rond de rivier, in het zwembad of op het terras. Alles wordt gedaan om de gasten een zo plezierig mogelijk verblijf te wensen.

Minpuntjes hebben we niet kunnen ontdekken. Of het moet het feit zijn dat er enkele slangen werden gevonden, maar dat heb je in een rots/rivier achtige omgeving als de Ardeche.

Family with young children, July 2012
"Overlast van geluid en stank"
Jeroen
5.0
8.0
08/20/2012 Wij hebben in aug 2012 ruim 2 weken op deze camping gekampeerd met 2 kinderen (4 en 8 jaar). La Digue is opgedeeld in twee delen die via een wandelpaadje met elkaar verbonden zijn. Onze kampeerplek was op Les Bastides, volgens ons ten opzichte van Les Jardins het mooiere, rustigere en bosrijkere gedeelte van de camping. Op de plattegrond van de camping staat een gedeelte 'prive' aangegeven. Dit is een andere camping (Le Coin Charmant)! Op Les Bastides variëren de kampeerplaatsen, zowel in afmeting als in geschiktheid voor een tent (vlakte van ondergrond). Het sanitair op Les Bastides is overwegend schoon. Ontevreden zijn we over de stankoverlast op Les Bastides van de sanitairput en geluidsoverlast van de buitendisco's (3 keer per week van verschillende campings). Ondanks dat we in februari 2012 geboekt hadden, werden we toch op een geïsoleerde plek naast de afvalcontainers en de stinkput geplaatst. Nadat we geklaagd hadden konden we de volgende dag op een betere plek gaan staan.

"Zalige vakantie"
Tim Joosen
9.0
08/01/2012 Camping La Digue is een kindvriendelijke en rustige camping, gezellig en niet te groot. Er is een leuk zwembad (beetje druk, maar wat wil je in juli ...) en op een rustig wandelingetje door de natuur van de Ardeche gelegen. Een klein probleempje met de reservatie werd fantastisch opgelost!
Een aanrader!

"Leuke camping"
Bas
8.0
10/13/2012 Wij hebben een fijne tijd op La Digue gehad. Wij zaten in een Lodge mobilhome. De Lodge is vrij nieuw en heel mooi. Deze staan aan het begin van de camping. Nadeel is dat ze net buiten de camping staan. Het voordeel is dat je een eigen plekje hebt, mooi uitzicht en dat het lekker rustig is. Het zwembad is goed genoeg maar niets bijzonders. Rivier is wel een stukje lopen. Leuke stroomversnelling. Camping is niet super mooi maar gezien de prijs wel oke. Personeel is heel aardig en klantvriendelijk.

With partner, 2012
"Emplacement"
desport
3.0
8.0
07/04/2012 il ne faut pas etre a cote de la route car cela n arrete pas meme hors saison et a toute heure c est dommage car camping bien mais route trop bruyante meme les gens a pied ils se croyent a 6h du soir alors qu il est 2h matin et comme il fait chaud et qu il n y as pas de clim obliger dormir fenetre gde ouvertes

Family with older children, July 2012
"Fantastische camping"
fam pulles
7.0
10/21/2012 leuke camping met plaatsen die ruim genoeg zijn voor caravan met voor tent en evt auto , je kunt dan nog ruim genoeg zitten . Leuk dat de Ardeche achter de camping langs loopt (wildwater baan leuk met zwemband)
Camping is wat klein als het druk is maar er zijn ook leuke strandjes in de buurt waar je kunt zwemmen
Jammer dat ze wat problemen hadden met het water in het sanitair gebouw maar het was wel allemaal schoon en netjes

1 2 3 4 5 6 7 8 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?