Hotel Esprit Montagne Reviews. Vacation reviews Hotel Esprit Montagne in La Chapelle d' Abondance | Zoover
Arrival date
Departure date
Persons
From $ 64
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Hotel Esprit Montagne in the Summer
59 Reviews

Reviews Hotel Esprit Montagne

La Panthiaz, 74360, La Chapelle d' Abondance
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Esprit Montagne? Then have a look at the reviews of Hotel Esprit Montagne in La Chapelle d' Abondance, written by other travelers.
Hotel Esprit Montagne scores a 9.4 out of 10, based on 59 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Esprit Montagne? Have a look at the reviews of Hotel Esprit Montagne in La Chapelle d' Abondance, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 54 Holiday pictures of Hotel Esprit Montagne on Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in France. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rhône - Alps. Vergelijk Hotel Esprit Montagne met andere accommodaties in La Chapelle d' Abondance.
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews from USA exist for Esprit Montagne La Chapelle d' Abondance. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A A A

9.3
8.9
8.4
8.6
Show score and reviews from:
With partner, March 2012
"Heerlijk ontspannen genieten"
danielle siegert
7.0
03/18/2012 dichtbij de pistes in een prachtig groot skiparadijs met voor ieder wat wils. Eten is prima, heerlijk bed, fijne bediening. Heerlijk verzorgd worden zorgt voor het echte relaxte gevoel. De avondwandeling die vanuit het hotel aangeboden werd, was een mooi uitje.

Friends, March 2012
"Gewoonweg uitstekend!"
Cees Koek
8.0
03/11/2012 Alle goede beoordelingen betreffende de service, de keuken, etc. zijn volkomen terecht. We hebben het hier dan ook niet over gastheerschap met de grote "G", maar helemaal in hoofdletters!

Friends, Febuary 2012
"Echt top"
Gijs van Leeuwen
8.0
02/16/2012 Alke en zijn personeel maken dat je wintersportvakantie gesmeerd verloopt. Echt top!
Weliswaar was het erg fris; -20 en daaronder maar elke dag een strakke blauwe lucht en zon. Prachtige sneeuwcondities en mooie pistes.
Je voelt je bij Alke uit en toch thuis. En ontbijt en diner..... alleen daar al kom je voor terug.
Aanrader!!

Gijs en de andere zes

Find more information about Hotel Esprit Montagne at:

With partner, Febuary 2012
"Pure ontspanning!"
Familie Best
8.0
03/07/2012 Alles wordt met zorg en aandacht gedaan. Goede crew, heerlijk eten, goede voorzieningen en goede tips. Dit alles in een prachtige omgeving. Wat wil je nog meer?

Friends, Febuary 2012
"Zo moet vakantie zijn"
Martin kaman
10.0
02/06/2012 Met 3 vrienden een heerlijke vakantie gehad(voor de 3e keer bij esprit Montagne), fantastische sfeer in het hotel heerlijk ontbijt en elke avond weer een verrassend diner, wat een goeie kok!!! Alke en zijn personeel zijn zeer vriendelijk en gastvrij de pistes zijn geweldig en het gebied heeft veel mogelijkheden ( elke dag een ander gebied) al vanaf 200mtr van het hotel is er een skilift.
Ik kan dit iedereen aanraden om hier naar toe te gaan, een fantastische vakantie is gegarandeerd

With partner, January 2012
"We komen terug! Esprit Montagne is een pareltje!"
Annemarie
10.0
01/28/2012 Begin dit jaar zijn we voor de eerste keer in Esprit Montagne te gast geweest en hebben we een overgetelijke wintersport gehad. We hebben ons nog nooit zo thuisgevoeld in een wintersporthotel. Gastheer Alke en de twee dames in de bediening deden er alles aan om ons een overgetelijke vakantie te bezorgen.

Het eten was iedere avond echt een feestje met meer dan prima prijs/kwaliteit. Bijzondere Alpenwijnproeverij gehad én we hebben nog een leuke fakkelwandeling met sneeuwschoenen gedaan in het donker, plus huskytocht door de vallei en heerlijk geskied.

Normaal gaan we ieder jaar naar een nieuw adres maar Esprit Montagne is een pareltje waar we zeker terug gaan komen! We zullen het zeker aan iedereen doorgeven. Dank voor alle goeie zorgen en tot volgend jaar!

Annemarie en Johan

"Heerlijke vakantie"
Erik
10.0
01/31/2012 Heerlijke vakantie gehad!

Voor het 1e jaar Frankrijk i.p.v. Oostenrijk.
Voor ons persoonlijk uitdagend omdat we de Franse taal zeer slecht beheersen. Door de gastvrijheid en perfecte service van Aalke is dit helemaal goed gekomen!

+ Heerlijke wijnproeverij gehad.
+ Dag op pad geweest met Aalke die ons de mooiste plekjes van het gebied heeft laten zien.
+ Fakkel wandeltocht.
+ Het eten was elke dag top ( ++++ De desserts!)
+ Goed bed!

Hotel is dan ook zeker een aanrader en ik verwacht dat wij ook nog wel eens terug komen!

Groetjes,
Erik en Sanne!

"Ons verblijf"
Jack Hazeborg
10.0
02/02/2012 We waren met nog 2 gasten (wat een rust!). Geweldig eten, prima bediening en een top service!!!!!! Wat een aanrader! Volgend jaar weer!

With partner, September 2011
"Dat was genieten"
Yvonne
8.0
09/17/2011 Wat was het weer fantastisch om in dit hotel te zijn tijdens de Bourgondische yogaweek.Er was niet een minpunt, zelfs niet toen het de eerste twee dagen regende. Er is daar sfeer, lekker eten, goed programma en hartelijke mensen om je heen. De eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Het was een topweek , waarin we allemaal hebben kunnen bijtanken en heerlijk verwend zijn geworden. Super

Friends, September 2011
"Ga het zelf ondervinden !"
louwrens
9.0
10/02/2011 De combinatie van hotel ,omgeving en Alke en Anneke maakt het plaatje compleet .

1 2 3 4 5 6 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

In which European country are the citizens the most welcoming/friendliest?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options.For more information, click here