Choose an international website
8.5
Weather
19 °C
20 May 2013
Weather forecast and climate...
91 Reviews
Reviews Campsite Le Plan d'Eau***
Route de Lussas, 07200, St. Privat (Ardeche)
Official website
Would you like to know what to expect on your vacation in Campsite Le Plan d'Eau***? Then have a look at the reviews of Campsite Le Plan d'Eau*** in St. Privat (Ardeche), written by other travelers.
Campsite Le Plan d'Eau
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite Le Plan d'Eau***? Have a look at the reviews of Campsite Le Plan d'Eau*** in St. Privat (Ardeche), placed by other travellers. Besides that you will be able to find 92
Holiday pictures
Tips (0)
Weather
Campsite info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Le Plan d'Eau*** St. Privat (Ardeche). You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
Or
View photos of Le Plan d'Eau***
View videos of Le Plan d'Eau***
View other accommodations in St. Privat (Ardeche)
Font size:
There are 91 reviews of Le Plan d'Eau***
91 Reviews
8.6
8.2
7.6
8.5
Show score and reviews from:
Show all
ES(3)
FR(7)
ALL
Family with older children, August 2012
"Prachtige groene camping aan de rivier de Ardeche"
LS
08/29/2012
Mooie groene camping met 95% Nederlanders. Voor de Nederlandse jeugd is het makkelijk contacten te maken, voor de anderstalige jeugd niet. Chalet was prima verzorgd, maar kookruimte met 2 pitstoestel is even behelpen. Mooie kleine plaatsjes in de buurt zoals Balazuc, La Baume en Vogue. Vallon Pont D'arc is voor de mensen die van grote drukte houden aantrekkelijk, anders vooral niet doen. Overal mogelijkheden om te kanoën maar reserveren is noodzakelijk. Minpunt:Tijdens ons verblijf zijn vele mensen en kinderen ziek geworden, misselijk, diarree, en braken. Mogelijk door een verontreinigde rivier. Hier werd geen informatie over verstrekt door de camingleiding. Het zwembad was mooi maar vol met bijen van de imker die 500 meter verderop zit. Helaas dus vele kinderen gestoken en de bijen worden verder niet bestreden met bestrijdingsmiddelen. Al met al wel een prachtig verblijf.
Family with older children, 2012
"Genieten!"
fam. pellis
08/16/2012
Een prettige camping waar ook de oudere jeugd zich prima kan vermaken. 's-avonds na het sluiten van de bar vermaakte de jongeren zich aan het water. Hier is het overdag prima vertoeven.
Eigenaren waren vriendelijk maar streng voor de jeugd indien nodig. Camping ligt in het rustige gedeelte van de Ardeche. De beroemde Vallon pont d'Arc is in de zomer al gauw 50 minuten rijden.
Het sanitair is top, altijd warm water en schone toiletten.
Voor ons een camping om nog eens terug te komen.
Family with older children, August 2012
"Site très agréable !"
caro
01/09/2013
Nous avons passé un très bon moment dans ce camping. Les enfants sont allés au club, cela leur a beaucoup plu.
Sur place, la piscine, tranquille, et la rivière magnifique, donc pas besoin de prendre la voiture tous les jours. Camping calme et reposant. Belles promenades à faire autour! Patron sympathique. Et quelle belle région!!
"Zeker overdoen"
Cottyn Hans
09/01/2012
Dit is een camping om echt tot rust te komen.Wij waren er met onze 3 kinderen met onze tent.
Mooie standplaatsen en dit net aan de Ardeche.
Het sanitair werd wel 4 a 5 maal gereinigd per dag.
Ik zag er eerst tegen op om hier te boeken omdat het maar een 3 sterren camping is, maar van mij verdient ze een 4 ster camping.
Het zwembad was proper en groot genoeg, alleen veel last van de wespen.
Ik kom zeker terug en ik raad deze camping aan iedereen aan.
"Kleine gemoedelijke camping"
Bert
View photos
08/14/2012
Leuke camping. Wij hadden zelf een huur object Trianon. Niet erg groot, maar wie heeft dat nodig als je tot 's avonds laat buiten kan zitten. Camping ligt aan een stromende beek waar het lekker vertoeven is, zowel op het grasveld als aan de rotsen zelf. Het water was van een goede temperatuur. De eerste week waren er voor 95% Nederlanders, onze tweede week kwamen er een hoop Fransen bij. Ondanks dat er heel veel oudere jeugd was was hiervan geen overlast. Na 23.00 uur is het gewoon stil op de camping. Het restaurant is goed en niet duur. De meeste mensen spreken Nederlands of Engels. Wat wel een punt van kritiek is zijn de enorme hoeveelheden bijen die water komen drinken bij het zwembad met als gevolg dat er veel mensen gestoken zijn. De bijen zijn afkomstig van een nabij gelegen imker. De eindcontrole van het huisje is (terecht) streng.
"Veel jeugd"
roos
09/28/2012
De camping ligt 4 km van een grote stad met veel winkels.Op de camping elke morgen vers brood en Nederlandse krant. Wifi alleen op het terras, daardoor niet zoveel gezelligheid op het terras. Veel jeugd die daar elkaar dan vond.
Na 23.00 uur gingen ze naar de rivier. Sanitair altijd netjes, water eerder te warm dan te koud. Je hoeft nooit te wachten. Echt een ECO camping. Er waren 8 verschillende afvalbakken.
Wij zijn 3 weken geweest, 2x een optreden meegemaakt 's avonds.XL plekken zijn groot. Camping is niet goedkoop. Eigenaren niet altijd even vriendelijk, niet tegen ons maar ook niet tegen de jeugd.Dorpje op loopafstand, maar daar is niet zoveel te beleven. Veel mensen die elk jaar terug komen. Met onze 2 dochters en 2 honden een leuke tijd gehad, maar gaan hier niet terug.
"Fijne camping!"
Annemie Van Moer
6.0
07/28/2012
Zelfs in het hoogseizoen kan je hier rust vinden. De camping is niet te groot en de plaatsen waren ruim. Wij hadden een xl plaats die duur was. Wij waren aangenaam verrast door de mooie mix van nationaliteiten (er waren enkele Fransen, Duitsers en Belgen te vinden!)
De rivier is met zijn stroming iets te gevaarlijk voor kleinere kinderen maar gelukkig zijn er in de omgeving veel strandjes te vinden waar je met kleine kinderen kan poodje baden in de rivier of kan dobberen met een bootje (Balazuc, Ruoms)
Het zwembad voldoet zeker en was nooit echt heel druk. We hadden altijd een ligzetel.
De camping was volzet maar zelfs dan was het sanitair netjes.
"Prima camping"
Arno
6.0
08/22/2012
le plan d'eau is een prima camping, mooi gelegen aan de rivier, waar de jongeren zich prima kunnen vermaken. mooie ruime plaatsen (de XL plaatsen), en waar wij stonden met voldoende schaduw. een prachtige omgeving, ga zeker even kijken bij pont du diable. Sanitair is netjes en goed. kortom prima camping voor een goed verblijf.
"Paradijsje"
Fam Rijken
View photos
09/10/2012
Wij gezien met 2 volwassenen en 2 jongens ( 7 en 14) hebben allemaal zonder uitzondering de tijd van ons leven gehad. Ik ( moeder) zoek de zon en de rust om boeken te lezen. Manlief zoekt natuur, rust en schaduw. Oudste zoon zoekt jongeren en vertier. Jongste zoon zoekt speelkameraadjes, water, visjes en stenen. En het was er allemaal! Restaurant enkele keren met plezier gegeten en 's morgens geweldig brood van een bakker en geen afbak producten. Enkele keren de bergen ingegaan voor een paar uur en volgend jaar willen we dagtochten maken. We komen zeker terug.
Family with young children, July 2012
"Mooie kleine en groene camping"
BM
09/15/2012
Alles prima in orde:
Veel bijen wespen bij het zwembad is niet echt prettig.
Goede camping voor pubers en dat is te merken bij het restaurant waar het 's avonds een hang out is van pubers, komt door de wifi. Bedrukt de rustige idyllische sfeer.
Actions for Le Plan d'Eau***
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Information about St. Privat (Ardeche)
Weather St. Privat (Ardeche)
Map St. Privat (Ardeche)
Photos St. Privat (Ardeche)
Videos St. Privat (Ardeche)
Question and Answer St. Privat (Ardeche)
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Turkish
Scandinavians
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information