Apartment Emporios Bay Reviews. Vacation reviews Apartment Emporios Bay in Emborios | Zoover

Reviews Apartment Emporios Bay

Apartment Emporios Bay Emborios
12 Reviews

Reviews Apartment Emporios Bay

Choris Onoma, GR-82102, Emborios
Would you like to know what to expect on your vacation in Apartment Emporios Bay? Then have a look at the reviews of Apartment Emporios Bay in Emborios, written by other travelers.
Apartment Emporios Bay scores a 8.2 out of 10, based on 12 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Apartment Emporios Bay? Have a look at the reviews of Apartment Emporios Bay in Emborios, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 33 Holiday pictures of Apartment Emporios Bay on Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Greece. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Chios. Vergelijk Apartment Emporios Bay met andere accommodaties in Emborios.
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews from USA exist for Emporios Bay Emborios. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A A A

1 2 next

12 reviews about Emporios Bay

12 Reviews
8.3
8.2
Show score and reviews from:
With partner, September 2011
"Fijne lokatie"
Maurice
8.0
09/20/2011 Dit appartement is ideaal als je rust zoekt. De ligging is niet super (geen zicht op zee o.i.d.) maar als het goed is slaap je er alleen maar.
Hou rekening met de westzijde van het hoofdgebouw: de ondergaande zon maakt de kamer ongelooflijk warm. Gelukkig is er airco.
Het appartement wordt dagelijks heel goed schoongemaakt. Ontbijtservice is heel goed, intercontinentaal zoals dat heet en is optioneel te boeken.
Emporios zelf is een klein dorp met een haventje. In de kom bevinden zich 4 restaurantjes met elk hun eigen charme en kwaliteit. Laat je niets aanpraten: oordeel zelf.
Het nabijgelegen en geroemde lavastrand (stenen) vind ik zelf niet geweldig. Wel rustig. Een auto is zeer aan te raden en daarmee kan je naar het dichtbij gelegen strand van Komi (zand) of Agia Fotini (steentjes) rijden waar ook eetgelegenheid is en bedjes / parasols worden verhuurd.
Bezoek zeker de dorpen Pyrgi, Mesta en Vessa.

With partner, 2011
"Heerlijke plek om helemaal tot rust te komen."
Udo en Marina
8.0
06/08/2011 Kleinschalig complex in een zeer rustig en prettig gelegen dorpje. Mogelijkheid tot het doen van boodschappen nihil zonder eigen vervoer. (Nog) geen openbaar vervoer in het voorseizoen. We hebben vaak gegeten in de taverna Porto Emporios en dat was prima. De beste Baklava die we ooit hebben gegeten. De omgeving is zeer geschikt voor wandelaars. Een brommer huren is niet mogelijk zonder rijbewijs. Voor de liefhebbers: liften gaat goed, iedereen is erg behulpzaam. Het ontbijt, dat prima is, kan ter plaatse per dag geboekt worden voor € 7 p.p.p.d. Het complex wordt bijzonder goed onderhouden en schoongemaakt. De mogelijkheden om zelf te koken zijn wel beperkt maar hé, we zijn op vakantie toch! Overigens is de omgeving prachtig en een bezoek aan de middeleeuwse stadjes (Olympi, Pyrgi, Mesta) is zeker de moeite waard. Wij vinden de omgeving niet zo geschikt voor kinderen maar vinden dat juist een pré.

With partner, May 2011
"Voor de rustzoekers, de ideale plek."
Els en rens
9.0
06/07/2011 Het complex is rustig gelegen. Het plaatsje beschikt over een 5-tal restaurants, waar voor ieder wat wils te krijgen is. Door de rustige en afgelegen locatie is het wel aan te bevelen om een vervoermiddel te huren. Dit kan heel voordelig via de eigenaren van het complex. Voor het uitgebreider winkelen moet je naar Pirgi (7 km). Chios-stad op 26 kilometer afstand, heeft de meeste winkelfaciliteiten. Het zuidelijk gedeelte van heteiland is goed met een scooter of een motr te verkennen.
Het Complex bestaat uit een hotel en en app.gedeelte. Dit laatse is in 2010 gereed gekomen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Wat ons betreft een aanrader.

With partner, September 2009
"Heerlijk rustig"
onbekend
7.0
10/16/2009 We hebben in september twee weken hier doorgebracht. Het was erg rustig en stil (perfect voor ons). Het nieuwe appartementengebouw stond helemaal leeg ! Wij hadden een tweekamerapp daar tegenover, niet erg groot, maar ruim genoeg. De inrichting is voldoende, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het bestek en servies was wel erg vies bij aankomst , maar een afwasbeurt doet wonderen (wel theedoeken meenemen!)
Er was een klein zwembad bij. Wij lagen daar heel vaak met z'n tweeen, wij hadden wel de indruk dat het wel wat klein is als het hele appartement bezet is (40 app) in het hoogseizoen. Het kiezel/stenen-strand is ongeveer 400 ver, met een kraakheldere zee. Voor kinderen is het niet zo geschikt, omdat het lastig de zee inlopen is en het vrij snel diep wordt.
Het dorpje stelt niet veel voor, er zijn 4 restaurantjes. Het restaurant wat er het meest gezellig uitziet, heeft het minst lekkere eten. Wij kunnen neptunes direct aan het water erg aanraden !

With partner, August 2009
"Uitstekend appartementen in een rustig dorpje"
erik
9.0
09/05/2009 Heerlijke en rustige vakantie gehad.Geen last van auto's of motoren.
Wij hebben ook een feest meegemaakt. Gewoon aanschuiven.
Aanpassen is het sleutelwoord.

With partner, June 2009
"Fantastisch"
Snijders
06/27/2009 prettige accomodatie in een leuk klein dorpje met weinig toerisme

With partner, May 2009
"Uitstekende appartementen"
Aad Vogelaar
8.0
05/16/2009 Wij logeerden hier in een van de nieuwe appartementen, nog niet eerder zo luxe getroffen in alm de jaren dat wij naar griekenland gaan. Uitgebreid ontbijt (ter plaatse boeken is voordeliger) met o.a. yoghurt en vers fruit, ei, warme croissants en extra's, zoals een soort appelflensjes en cakes. De eigenaars spreken goed Engels en zijn met alles behulpzaam. Je kan bij hun zeer voordelig een auto huren.
De omgeving is prachtig om te wandelen en in mei een grote bloemenzee. Het dorpje Emporios met zijn zwarte stenenstranden is erg rustig (in mei) Voor wie meer vertier wil: naar het Komi zandstrand is slechts 2,5 km. wandelen.

With partner
"Chios is paradijs"
Guillaume
3.0
8.0
08/19/2008 Ik ben het met de andere berichtgevers eens dat Chios een fantastich mooi eiland is.
In de prijs bij Holland International was een auto inbegrepen.
Emporios Bay is een goed Hotel met voor Griekse begrippen een goed ingerichte kamer. De kamer was echter gelegen op ooghoogte van de tuin aan de straatkant. Van rust hebben wij niet kunnen genieten want tijdens ons verblijf hadden de Grieken van het vaste land ook vakantie.
Twee keer een feest meegemaakt dat begon om 23.00 uur en eindige om 07.00 uur (op het pleintje 50 meter verwijderd) Iedere avond gaan de Grieken pas om 22.00 uur eten en laten hun kinderen buitenspelen tot 01.00 uur veel herrie op straat door motoren, auto's en spelende kinderen.
Kortom ik kan begrijpen dat in het voor en najaar hier heel erg rustig is maar ga niet zo als wij in augustus als de Grieken ook vakantie hebben.

With partner
v d kraats
8.0
07/06/2008 zoals reeds vermeld voor de rustzoeker. maar echt een kwaliteitscomplex.
wij hebben er in ieder 15 dagen volop van Chios genoten

With partner, May 2008
A.Bakelaar
06/04/2008 goed hotel
schoon hotel
hotel eigenaar erg vriendelijk
prachtig eiland

1 2 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

In which European country are the citizens the most welcoming/friendliest?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options.For more information, click here