Home > Europe > Greece > Crete > Agios Nikolaos > Hotel Aquis Blue Marine Resort & Spa****

Reviews Aquis Blue Marine Resort & Spa****

7.8
7.3
6.6
Add testimonial

Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Aquis Blue Marine Resort & Spa****? Have a look at the reviews of Hotel Aquis Blue Marine Resort & Spa**** in Agios Nikolaos, placed by other travellers.
  • Weather
  • Hotel info
  • Reviews (0)
  • Map
  • Photos (116)
  • Videos (2)
  • Suppliers
  • Advices (0)
Unfortunately no reviews from USA exist for Aquis Blue Marine Resort & Spa**** Agios Nikolaos. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A   A   A

EN (7)
ES (0)
FR (8)

With partner, June 2010
Perfecte ligging en een zeer goed hotel
Jan en Janny Bosch Jan en Janny Bosch
9.0
07/11/2010 Dit was onze 6e keer in dit fantastisch hotel. Het eten was nog beter dan andere jaren. Genoeg variatie en elke dag de keus tussen europees , pasta's en grieks.
De animatie was voor de eerste keer excellent en niet zo'n kakaal als voorgaande jaren. De bediening bij de poolbar (Aria) en de mainbar (Giorgos) was ook zeer goed,dit geldt ook voor de kwaliteit van de drankjes.
Het hotel wordt zeer goed schoongehouden en dat geldt ook voor buiten.
Wii raden iedereen aan dit hotel te boeken, maar blijf niet alleen bij het hotel want het eiland is verschrikkelijk mooi.

With partner, June 2010
Wunderschöner Urlaub im Aquis Blue Marine Resort
Gäste des Aquis Blue Mari... Gäste des Aquis Blue Mari...
10.0
07/04/2010 Das Aquis Blue Marine Resort in Agois Nikolaus hat uns vollends beigeistert:

Ein modernes Hotel, wunderbar am Meer mit fantastischen Blick gelegen, große, sehr schöne Zimmer mit Balkon, Terrasse oder Dachterrasse, abwechslungsreiche Küche, freundlicher Service, Sauberkeit und ein sehr gutes Preis-/Leistungsverhältnis.

Dieses Hotel macht Freude und gerne werden wir dort wieder unseren Urlaub verbringen.

With partner, May 2010
Eten on acceptabel net de gaar keuken.
CA Kaptein Timmers CA Kaptein Timmers
1.0
9.0
06/08/2010 Bleu marine hotel zeer mooi hotel, ligging prachtig, service aan de poolbar en de mainbar prima in het restaurant onvriendelijk.
Eten was zeer slecht nog nooit meegemaakt zoiets. Ik klaag nooit over eten maar dit was echt afschuwelijk. Een gast van sun web is naar de manager van het hotel geweest om te klagen maar deze wees alle klachten van de hand. Hij zei dat het oke was allemaal. Jammer dat er niet naar de gasten geluisterd wordt daar iedereen erover klaagde. Ik heb begrepen dat het vorig jaar prima was het eten nou er is dan veel veranderd in een jaar en zeker niet de goede kant op veranderd.
Jammer want eten is toch belangrijk. Het slechte eten heeft een nare nasmaak van de vakantie nagelaten.

Find more information about Hotel Aquis Blue Marine Resort & Spa**** at:

Friends
ik kwam terug
Marga Marga
4.0
8.0
06/07/2010 samen met familie omdat het vorig jaar zo goed was,het hotel is nu overgenomen door Roemenen, kwaliteit van eten is ver achteruit gegaan. voor de rest het zelfde gebleven

Friends, May 2010
ik kwam terug met familie
marga marga
6.0
4.0
9.0
06/05/2010 met familie gegaan omdat het in 2009 zo goed bevallen was hotel over genomen door een andere keten, hierdoor kwaliteit van het eten super achteruit in vergelijking met vorig jaar. bederft toch je verblijf. qua service, personeel en omgeving niks dan lof

With partner
Prachtig mooi hotel!
Kuipers Kuipers
7.0
06/04/2010 Wij zijn in de 2e week van mei 2010 een weekje met de familie naar Aquis Blue Marine Resort geweest. We hebben heerlijk genoten, de hotelkamers zijn werkelijk prachtig met een super groot balkon (plaats voor wel 8 man)en een adembenemend uitzicht!!!
De bediening en overig personeel is zeer vriendelijk en netjes. Het eten was goed, niet super veel variatie maar genoeg keus voor iedereen.

Met de bus (of taxi) naar Agios Nikolaos is zeker een aanrader, heerlijk slenteren door de gezellige griekse steegjes of heerlijk eten aan het binnenmeer.

Wij kunnen dit hotel iedereen aanraden.

With partner, May 2010
Zeer goed hotel!
Wietse Wietse
7.0
06/02/2010 Super luxe hotel. Gevarieerd eten, elke avond een thema qua eten. Denk aan vis, italiaans, grieks.

Veel animatie, tot vervelends toe. Ze komen bij elk spel vragen of je mee doet.
's Avonds wel leuke avonden.

Jammer dat het hotel 2 uur rijden met de transferbus van het vliegveld af ligt.

Verder een echte aanrader! We zullen zeker nog eens terug komen.

Tip: ga ook een dagje naar Ierapetra. De bus stopt recht voor het hotel.

Family with young children, May 2009
Mooi hotel
van der Klein van der Klein
6.0
04/15/2010 Een geweldige week gehad. Zaten in eerste instantie op dezelfde verdieping als de bar, maar na aangegeven te hebben dat we nogal last hadden van herrie, kregen we een prachtige supergrote kamer aan de zijkant. Zeer vriendelijk personeel. Enig minpuntje als je met kleine kinderen bent.....om bij het kinderzwembad te komen moet je trappen af en op en is niet te bereiken met een buggy. Maar hoe dan ook een echte aanrader!

With partner
ga zeker terug
Marga kaptein Marga kaptein
8.0
02/13/2010 mooi schoon hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel, eten afwisselend en van goede kwaliteit. zwembad met zout water is heerlijk, met de lift naar het strand erg luxe. met de bus die voor de deur stopt naar Agios is goed te doen, taxi terug € 10,00. de spa fantastisch, al met al een pareltje van een hotel

Friends
Het was er super
De Bootvrienden De Bootvrienden
8.0
10/28/2009 Wij zijn met negen personen van 2 okt. tot 16 okt. in dit super goed hotel geweest,de kamers waren schoon,op het eten niets aan te merken,personeel was vriendelijk,hotel lag wel wat afgelegen maar met het openbare vervoer goed te doen naar Agios Nicolaos,paar dagen een auto gehuurd en de prachtige omgeving verkent.
Alleen de muziek in de Mainbar was wel erg hard daar we allemaal 55+ zijn.Maar we hebben even goed genoten.

60 Reviews
7.9
8.3
7.8
7.3
6.6

Show score and testimonials from :
  Show all (60)
With partner (25)
Family (10)
Family with older children (2)
Family with young children (1)
Friends (8)

Mail a friend
Add acco information
Print reviews

Zoover Game

Zoover link on your website Copy the link below

Click here for all Zoover gadget options
Poll

Which European country has the most beautiful islands?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options. For more information, click here