Home > Europe > Greece > Crete > Chersonissos > Aparthotel Star Beach Village****

Reviews Star Beach Village****

7.6
7.8
7.2
Add testimonial

Would you like to know what to expect on your holiday in Aparthotel Star Beach Village****? Have a look at the reviews of Aparthotel Star Beach Village**** in Chersonissos, placed by other travellers.
  • Weather
  • Seperate hotel info
  • Reviews (0)
  • Map
  • Photos (78)
  • Videos (1)
  • Suppliers
  • Advices (0)
Unfortunately no reviews from USA exist for Star Beach Village**** Chersonissos. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A   A   A

Friends
Top!
Danny Danny
8.0
08/24/2010 In augustus 2009 10 dagen met een aantal vrienden hier verbleven.

Ligging: Ideaal, tegenover starbeach. Afstand tot het centrum is ongeveer 2 a 3 km. Lopend of met taxi goed te doen.

Park, gebouwen en receptie: Goed onderhouden. Vriendelijk personeel. Goede service. Alles netjes en schoon.

Kamers: Prima onderhouden, relatief nieuw. Mooi schoon en lekker groot. Bedden zijn in orde.

Vooral ideaal voor jongeren die een goed en schoon appartement zoeken dichtbij stabeach.

Friends, July 2007
perfect voor jongeren
pino pino
4.0
08/15/2010 prachtig aparthotel, veel inbegrepen, ontbijt was heerlijk, avond eten niet super, kan beter buiten hotel eten.
lekker zwembad, klein strand.
goede feesten, ook in/op strand van hotel!
naar boven lopen heb je natuur, richting koutlavari.
centrum kan je goed shoppen en feesten, te bereiken met taxi, maar ook lopend.

Friends, July 2010
Qua plek het mooiste van Chersonissos
Wouter ter Riele Wouter ter Riele
9.0
08/10/2010 super vakantie gehad!!!
Elke dag feest @ starbeach
Elke dag een schone kamer als je terug komt!
Op loop afstand vanaf het centrum!

Find more information about Aparthotel Star Beach Village**** at:

unknown
Goed
Bakkre Bakkre
5.0
07/25/2010 Geweldig resort voor de partygangers. Maar voor je rust moet je hier wegblijven. Wij hebben het prima naar de zin gehad. Het park is mooi en verzorgd, personeel kan iets vriendelijker. Alleen de prijzen die je moet betalen voor een biertje 4,50 een glijbaan in het zwembad 10.00 euro pp sunbedje 4.00 pp en ga zo maar verder deze kosten zitten niet bij de boeking inbegrepen. En dan de toegang tot zo'n tmf feestje 30 euro pp Daar worden wij niet vrolijk van. Alles bijelkaar een aanrader voor de jeugd t/m 30 jaar ong. en een ontzettende bak geld meenemen

Friends, August 2009
Prijs / Kwaliteit komt niet overeen
Daan Daan
3.0
06/18/2010 vorig jaar Augustus een weekje in Starbeach Village met vriend + nog een stel vertoefd. We kozen voor Starbeach Village omdat de website veel goeds beloofde! Welliswaar wat aan de prijzige kant maar 'dan heb je ook wat' ..
Nou, het viel mij behoorlijk tegen. Het 2kamerapp. was klein. De wc in de badkamer is 3 x stuk geweest (spoelde niet door) en het duurde 3 keer 2 dagen voordat er iemand kwam. De schoonmaak was ook erg slecht. Op de website wordt er dagelijkse schoonmaak en 3 x in de week schoon bedlinnen beloofd. Er is 2 x iemand met een bezem door het appartement gegaan & geen één keer schoon bedlinnen/handdoeken o.i.d. Het balkon was daarentegen groot genoeg, we hadden een uitzicht op Star Beach & dat vonden wij geen probleem. We genoten van de muziek & de vele mensen op straat.Het personeel is verre van vriendelijk. Er zit een grote supermarkt in de buurt, het zwembad op StarbeachVillage zelf is erg mooi, kwamen er alleen de laatste dag achter dat deze aanwezig was..

Friends, August 2007
superdik
Stefan Stefan
7.0
05/31/2010 met groep vrienden geweest was superdik!
lekker drinken en dansen onder het schuimkanon

Family with older children, May 2010
leuk, maar aan drukke weg
Lidewij Lidewij
8.0
05/13/2010 In deze tijd van het jaar heel leuk. wij hadden mooi weer, dus het waterpark was ideaal. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken. Op loopafstand van de winkeltjes en restaurantjes. Een nadeel vonden wij dat het er nooit echt rustig was: overdag harde muziek en 's nachts herrie van de drukke weg waar het park aan ligt. Verder top!

With partner, September 2008
Leuk Voor Jongere
W&D W&D
01/18/2010 Wij hebben hier een goede vakantie gehad,
Wij hadden geen All In dus aten iederedag in het stadje,
Maar het eten daar is zeker een 10 waard,
Het hotel lag pal tegenover het star beach water park,
Waar je voor de bedjes moet betalen wat ik persoonlijk wel een nadeel vind,
Het hotel zag er op de badkamer na goed uit,
Leuk voor 1x maar toch meer wat voor groepen vrienden,

Friends, July 2008
Mooi appartement met goede ligging
patricia patricia
8.0
12/07/2009 Star Beach Village is ideaal gelegen tegenover het waterpark Star Beach. In het hoogseizoen voornamelijk jongeren en ik zou dit dan ook niet aanraden aan gezinnen met kinderen. Buiten het seizoen om is het zeker ook een goed complex voor gezinnen met kinderen. Voor kinderen aparte zwembaden en bij het hotel worden er diverse dingen georganiseerd.

Ook ligt het niet zo heel ver van het centrum vandaan. Wij vonden het lopend goed te doen, maar anders sta je er ook zo met een taxi voor een paar euro.

Voor jongeren raad ik het zeker aan in het hoogseizoen!

Friends, 2009
Helemaal super
LHMY LHMY
10.0
11/12/2009 Dit hotel was echt heel netjes en mooi! Het ligt perfect aan starbeach en is met de taxi prima te bereiken naar het uitgaan. Het was wel een rustig dus we mochten niet te veel lawaai maken. De kamer werd vaak schoongemaakt en we kregen vaak schone handdoeken! Ik vind het echt een SUPER appartement.

297 Reviews
7.4
7.3
7.6
7.8
7.2

Show score and testimonials from :
  Show all (297)
With partner (36)
Family (66)
Family with older children (4)
Family with young children (3)
Friends (62)

Mail a friend
Add acco information
Print reviews

Zoover Game

Zoover link on your website Copy the link below

Click here for all Zoover gadget options
Poll

Which European country has the most beautiful islands?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options. For more information, click here