Select an international website Zoover.at Zoover.be Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Home Destinations Accommodations Add review Add review Add photos Home Add review Greece Crete Rethymnon Apartments Rethymnon Apartment Jason*** Popular destination Chersonissos Rethymnon Skala Kalloni Kos-city and surroundings Mirtos Eftalou/Molyvos Trianda /Trianta/ Ialyssos Pigadia (Karpathis city) Agios Nikolaos Agios Andreas (Aghios Andreas) Popular destination Chersonissos Rethymnon Mirtos Agios Nikolaos Malia Tavronitis Ammoudara (bij Agios Nikolaos) Kerames Kastelli / Kissamos Keratokambos Popular in Rethymnon Apartments in Rethymnon Hotels in Rethymnon Attractions in Rethymnon Apartments Crete Apartments Greece Reviews Apartment Jason *** Reviews Photos & videos Tips Question and Answer Weather Apartment info Map 8.7 0 American reviews 226 international reviews There are no English reviews of Apartment Jason See reviews in other languages. Or write your own review Add review 7° / 12° 17 Feb 2019 Weather Number 7 of 103 apartement in Rethymnon Find the best deals Most visitors found the best deal for Apartment Jason*** with: 1 Booking.com Check price tip More suppliers Collapse 193 reviews Apartment Jason 8.7 193 Reviews Appreciation 8.5 Location 9.1 Value for money 8.5 Child friendly - Interior 7.8 Space 8.4 Swimming pool 8 Hygiene 8.7 Language: American (0) All (193) ------------ Dutch (191) German (13) French (7) English (5) Italian (5) Swedish (3) Danish (1) Spanish (1) Party types: All (193) ------------ With partner (78) Family (17) Family with older children (10) Family with young children (3) Friends (14) Group trip (3) Travelling alone (2) Sort by: Date of visit Contribution date translate Fantastisch ondanks dat ik 2 dagen buikgriep heb g 9 Jeroen Tiesinga, 08 October 2018 Location 9 Value for money 8 Child friendly - Interior 8 Space 9 Swimming pool 10 Hygiene 8 Prima ontbijt lekker ook mooi uitzicht helaas niet uitzicht op zee translate het was fantasties. 8 Diny van den berg, 02 December 2018 Location 8 Value for money 8 Child friendly - Interior 8 Space 9 Swimming pool 7 Hygiene 8 zeer goed hotel nette appartementen leuk personeel. dicht bij het strand in het centrum bij de oude stad translate Wij gaan hier zeker terug naar toe. 9 Mevr. Koolen, 22 September 2018 Location 10 Value for money 10 Child friendly - Interior 8 Space 8 Swimming pool 8 Hygiene 8 Geweldig rustig hotel. Prima ontbijt. Find the best deals Most visitors found the best deal for Apartment Jason*** at: 1 Booking.com Check price tip More suppliers Collapse translate Prima verblijf ! 7 Jet, 16 September 2018 Location 9 Value for money 7 Child friendly - Interior 6 Space 8 Swimming pool 7 Hygiene 7 Prima appartement. Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt. Bij een excursie is het mogelijk om een " early breakfast" te krijgen. Altijd ligbedje tot beschikking.Er was een leuke hotelkat. Appartement is een paar minuten van het strand, gezellige boulevard en bruisende centrum. Tips: er loopt een steegje achter het appartement waardoor je snel op de boulevard, strand etc bent. E-bike tour in de bergen is een aanrader. Appartement heeft voor laatste dag kluis en kleed-doucheruimte tot beschikking in de kelder. Minpunt is dat er kakkerlakken zitten. Geen kakkerlakken in het appartement gezien. Al met al een heerlijke vakantie gehad! translate We komen zeker nog eens terug! 10 Monique, 07 September 2018 Location 10 Value for money 9 Child friendly - Interior 9 Space 10 Swimming pool 9 Hygiene 10 Toplocatie! Het personeel is heel erg vriendelijk, doen alles om het je naar de zin te maken. Het ontbijt is goed, iedere dag vers brood, eieren, yoghurt, fruit etc.We hadden een kamer met uitzicht op de haven 👍 translate fantastisch! 8 Petra, 27 July 2018 Location 10 Value for money 8 Child friendly - Interior 7 Space 8 Swimming pool 7 Hygiene 9 We hebben een hele fijne vakantie gehad. Appartement was top. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ligging is perfect. Vlakbij het strand en bij de oude stad. translate Goed maar kan beter. 8 John, 22 July 2018 Location 9 Value for money 8 Child friendly - Interior 6 Space 7 Swimming pool 9 Hygiene 8 Ligging is top je kunt binnen 5 minuten op het strand of in de stad zijn. De bedden kunnen beter .de douche is krap en zelf koken was er bij ons niet bij de 2 pannen die we hadden waren heel klein. De service is goed en personeel vriendelijk. Ook als je laat vertrek kun je je spullen ik een kluis zetten en jezelf douchen in een apparte ruimte ( is wel zeer warm in de kelder) .is met bv verse jus oranje aardig aan de prijs vergelijken met de horeca aan de boulevard.wij hadden nr 48 met een heel groot terras en uitzicht over de haven. Ik had zelf zo iets van maak het terras wat kleiner en de kamer / douche wat groter. translate goede vakantie gehad 9 john, 14 July 2018 Location 9 Value for money 9 Child friendly - Interior 9 Space 9 Swimming pool 9 Hygiene 9 We hadden een mooie kamer 45 met een mooi uitzicht over de zee en alles was mooi schoon en ook het ontbijt was goed verzorgd.Het zwembad voldeed goed en het was prettig dat je gewoon een ligstoel ter beschikking had.Het was ook prettig dat alles in een rustige sfeer en met goede aandacht werd gedaan. translate Uitstekend! 10 Elisabeth, 09 December 2017 Location 10 Value for money 10 Child friendly - Interior 9 Space 9 Swimming pool 9 Hygiene 10 Geweldige ligging, dichtbij het strand en het centrum, lieve en behulpzame manager en werknemers. We hadden het heel rustig in de herfstvakantie wat heel fijn was. Heerlijk geslapen (wij houden van harde bedden). We hebben ons zeer vermaakt deze vakantie! translate Heerlijke vakantie gehad, zeker nog een keer terug 8 fam van Vliet, 13 August 2017 Location 10 Value for money 8 Child friendly - Interior 7 Space 8 Swimming pool 7 Hygiene 9 Perfecte ligging, 2 minuten van het strand en de lange boulevard met talloze restaurantjes en bars. En 10 minuten lopen naar de oude binnenstad met honderden winkeltjes om te shoppen in de smalle griekse straatjes. Kleinschalig appartementencomplex met zwembad (niet groot), terras. Appartementen eenvoudig ingericht, maar 6 dagen per week schoonmaak. 1 2 3 4 5 6 7 ... 20 next Would you like to know what to expect on your vacation in Apartment Jason? Then have a look at the reviews of Apartment Jason in Rethymnon, written by other travelers. Apartment Jason scores a 8.7 out of 10, based on 193 reviews read more Would you like to know what to expect on your holiday in Apartment Jason? Have a look at the reviews of Apartment Jason in Rethymnon, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 133 vacation photos of Apartment Jason on Zoover. - - - Less text Actions for Apartment Jason*** Add review Add photos Print reviews Attractions in Rethymnon The Venetian Fortezza Late Minoan Necropolis – Armenoi Archaeological Museum of Rethymnon Mili Venetian Loggia Historical & Folk Art Museum of Rethymnon Discovery safaris Information about Rethymnon Weather Rethymnon Map Rethymnon Photos Rethymnon Videos Rethymnon Question and Answer Rethymnon Are you the owner? Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant. Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options