Aparthotel Aeolian Gaea**** Reviews. Vacation reviews Aparthotel Aeolian Gaea**** in Skala Kalloni | Zoover
Arrival date
Departure date
Persons
From $ 92
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Aparthotel Aeolian Gaea**** Skala Kalloni
19 Reviews

Reviews Aparthotel Aeolian Gaea****

81107, Skala Kalloni
Would you like to know what to expect on your vacation in Aparthotel Aeolian Gaea****? Then have a look at the reviews of Aparthotel Aeolian Gaea**** in Skala Kalloni, written by other travelers.
Aparthotel Aeolian Gaea scores a 8.7 out of 10, based on 19 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Aparthotel Aeolian Gaea****? Have a look at the reviews of Aparthotel Aeolian Gaea**** in Skala Kalloni, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 15 Holiday pictures of Aparthotel Aeolian Gaea**** on Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Greece. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesbos. Vergelijk Aparthotel Aeolian Gaea**** met andere accommodaties in Skala Kalloni.
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews from USA exist for Aeolian Gaea**** Skala Kalloni. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A A A

9.2
8.6
9.2
8.2
Show score and reviews from:
Friends, May 2012
"Heel erg goed"
Floris Visser
9.0
05/12/2012 Dit kleinschalige hotel heeft een prachtige ligging. Erg rustig maar dichtbij Skala Kallonis. Erg mooie appartementen die goed schoon werden gehouden. Persoonlijke benadering en goede service. Heel mooi groot zwembad en prima ontbijt.

With partner, September 2011
"Uitstekend"
Guus en Petra Hoves...
10.0
09/15/2011 Op dit moment zitten wij na een heerlijke Griekse Salade en pizza na te genieten bij het grote maar rustige zwembad. Appartement is heel schoon, bedden slapen heerlijk en ons terras van het appartement is groot, altijd schaduw altijd zon. Ik zou niet weten wat we nog meer moeten wensen. Geboekt bij reisorganisatie in Ede. hartelijk dank voor deze goede tip!!!

Family with older children, August 2011
"Prima!"
Emile Sieval
8.0
09/15/2011 Het gaat hier om een kleinschalig complex voorzien echter van alle luxe. Voor gezinnen met kleinere kinderen niet zo geschikt aangezien geen animatie aanwezig is. Het zwembad is perfect onderhouden en rondom bevinden zich voldoende ligstoelen. Uiterst vriendelijke en attente bediening. Het complex is op vijf minuten lopen gelegen van Skala Kallonis, een authentiek en gezellig vissersplaatsje met vele restaurants waar je voor weinig geld heerlijk kunt eten.

Find more information about Aparthotel Aeolian Gaea**** at:

Family with older children, July 2011
"Bijzonder mooie appartementen"
Fam. Roest
9.0
07/23/2011 Bijzonder mooi, nieuw appartementencomplex. Prima regelbare airco's. Super mooi zwembad. Ideale uitvalsbasis om met een huurauto het hele eiland Lesvos te verkennen. 's Ochtends en 's avonds lekker zwemmen in het zwembad. Wij hadden ideale 4x4 Suzuki Jimny. Het ontbijt was uitmuntend met eigengemaakte marmelades, etc. Strand Skala Kalloni op ca 12 min lopen. Leuke restaurantjes bij haven Skala Kalloni. Diverse mooie natuurgebiedjes in de buurt met zoutpannen/riviermond en aparte vogels. Lesvos is een bijzonder rustig en vriendelijk eiland. s' Ochtends vroeg en 's avonds ook geschikt om te wandelen. Ook veel kleine kapelletjes en diverse interessante kloosters.
In mei is het druk i.v.m. de vele natuurliefhebbers die op de vogels afkomen.

Family with young children, August 2010
"Zeer mooie en verzorgde vakantie-verblijf."
Marco Wiese
7.0
08/21/2010 Wij als gezin met twee jonge kinder van 6 en 11 jaar hebben erg genoten van dit mooie appartementen complex. Wat ons metname opviel was de zeer goede verzorging van de kamers en het zwembad. Daarbij hebben we genoten van een heerlijk eten, vooral de salades. Al met al een zeer prettige en ongedwongen sfeer.

Min puntje is het onderhoud van het nabije strand. Er lopen daar namelijk veel honden en katen rond die het strand gebruiken als speelplek en toilet.

With partner, July 2010
"Gastvrijheid voorop!"
e en j
10.0
08/04/2010 dit hotel is fantastisch. wij hebben genoten van begin tot eind. vriendelijke en zeer gastvrije familie die er werkelijk alles aan doet om het je naar de zin te maken. als je niet van grootschaligheid houdt en van een persoonlijke benadering is dit waar je moet zijn. let wel..de persoonlijke benadering staat niet voor opdringerigheid of "mee moeten doen". de familie voelt alles zeer goed aan. vrijheid, blijheid.

With partner, May 2010
"Fijn familiecomplex"
theet
8.0
01/07/2011 Dit appartementen complex wordt gerund door twee broers met hun ouders. Het is er erg schoon, de kamers worden elke dag schoongemaakt!
Kom je na een wandeling even bij het zwembad zitten, krijg je gratis water met ijs. De eigenaren hebben altijd tijd voor een praatje. Het ontbijt is er prima.

Family with young children, May 2010
"Zeer goed hotel met een fantastische service"
Hanneke Boom
8.0
05/14/2010 Het hotel is nieuw en erg smaakvol ingericht. Het is een luxe hotel met prima faciliteiten. Het zwembad is zowel voor volwassenen als kinderen geschikt. De bediening is zeer servicegericht, vriendelijk en persoonlijk. De kamers zijn goed en schoon. Regelmatig krijg je schone handdoeken. Bedden worden om de dag verschoond. In het appartement is de inrichting van de keuken wat beperkt.
Skala Kallonis ligt centraal op Lesbos, voor uitstapjes is het dus erg gunstig. Het strand en dorpje liggen op loopafstand. Voor kinderen een erg leuk strand, geen wilde golven en het blijft lang ondiep. Veel restaurantjes in Skala Kallonis. In de omgeving van het hotel zijn meerdere gebieden die interessant zijn in verband met de bijzondere vogels die er voorkomen.

Family with young children, September 2009
"Fantastisch"
Peet en Renaat
9.0
09/25/2009 Mooi nieuw appartementcomplex (2007). Zeer ruime kamers en niet alleen voor Griekse begrippen het is gewoon ruim. Waren met ons zoontje, daardoor regelmatig in hotel 's avonds gegeten. Erg lekker eten met een leuke rose. Het is wel tustig met eten in hotel het dorpje is gezelliger. Ene restaurant is beter dan de ander maar smaken verschillen. We hebben hier een hele fijne vakantie gehad en gaan eiegnlijk nooit terug naar zelfde locatie op Griekenland, maar nu twijfelen we om er over een paar jaar terug te komen. Overigins veel oudere Nederlanders gesproken die het hier zo fijn vinden dat ze 1 of 2 maal per jaar hier naaroe gaan. Wanneer je van rust houdt (kleine kinderen of wat ouder) dan is dit een goede keuze.

Family with older children, July 2009
"Een aanrader."
AJH
8.0
07/23/2009 Zeer goed hotel/appartement. Zeer ruim voor Griekse begrippen en centraal gelegen. Service van de familie is super. Hotel was in juli absoluut niet volgeboekt. Daardoor rustig ontbijten, evt. lunchen. Zwembad (vaak) voor jezelf. Dineren doe je in het plaatsje zelf. Alleen op aanvraag willen ze je wel een salade e/o pasta serveren, maar je eet dan wel alleen.. Dorp is ong. 10 min. lopen. Pleintje leuk, gezellig en genoeg restaurantjes.Het enige nadelige punt is het strand en de zee: veel wier en oogt daardoor niet altijd even fris, (bij ongunstige wind ene keer erger dan de andere keer).

1 2 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

In which European country are the citizens the most welcoming/friendliest?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options.For more information, click here