Erg basic appartement, je krijgt wat je op de foto ziet.
niet mooi, maar erg schoon !
Wij vroegen om rustig en ver weg van de lift..
Met als gevolg dat we aan de zijkant achter zaten.
nr 117.
Heerlijk rustig overdag.
Iets verderop zit een disco die tot ver na 4 soms ver na 5 uur luide muziek draait.
Wij waren blij met onze oordoppen.
Verder geen klachten gehoord bij het zwembad, dus wij zaten blijkbaar gewoon erg onvoordelig.
Douche was geweldig harde straal !
Iedere dag werden onze handdoeken aangevuld, ook al hadden we ze opgehangen voor de dag erna.
Erg lekker eten bij het zwembad verkrijgbaar voor een schappelijke prijs.
Voor je bedje bij het zwembad kun je een matje huren voor 1 euro per dag. Laat hem niet liggen zonder handdoek, want dan wordt hij opgehaald.
De excursie met de reisorganisatie is ons goed bevallen: we waren er een uur te vroeg zodat we een grote mooie schildpad in de haven lang van dichtbij hebben kunnen zien. Daarna op de bood naar de zwavelgrotten en de blauwe grotten. Ik had geen zin om zo vroeg op te staan op mijn vakantie, en had er eigenlijk niet écht zin in, maar ik vond het uiteindelijk een hele mooie tocht. Zijn geld waard ! Maar ook wel omdat we al een grote schildpad (Sotiris was zijn naam) van dichtbij hadden mogen zien. Heel bijzonder !
Voor pokemon vangers-zoekers: de brug is een pokestop die je vanaf je bedje kunt draaien ! (moet je wel daar in de buurt gaan liggen, en niet aan de korte zijde).
Heerlijk dat het strand dichtbij is. Je kunt daar goed snorkelen, en de zee is nog ver ondiep. Ideaal met jonge kinderen.
Laganos vinden wij niets, echt een plaatsje voor dronken jongeren.
Zakynthos stad hebben wij ook niet voor gekozen ivm het gebrek aan strand.
Prijs kwaliteit hoog cijfer, want we zaten in het voorseizoen voor 1 week 2 volwassenen en 1 kind 8 jaar voor nog geen 1300 euro.