Home > Europe > Hungary > Lake Balaton Region > Zalacsany > Bungalow Briljant Resort

Reviews Briljant Resort

8.6
8.5
9.1
Add testimonial

Would you like to know what to expect on your holiday in Bungalow Briljant Resort? Have a look at the reviews of Bungalow Briljant Resort in Zalacsany, placed by other travellers.
  • Weather
  • Bungalow info
  • Reviews (0)
  • Map
  • Photos (16)
  • Videos (0)
  • Advices (0)
Unfortunately no reviews from USA exist for Briljant Resort Zalacsany. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A   A   A

ES (0)
FR (0)

With partner, July 2010
fantastische vacantie
cj van essen cj van essen
10.0
08/19/2010 we hebben een heerlijke vacantie gehad we zijn flink verwend eten was heerlijk en dankzij bert veel gezien hartelijk dank hier voor groetjes cor en dits

Family with young children, July 2010
Dit was en blijft uniek
b van der sluis b van der sluis
10.0
08/10/2010 Wij zijn net terug van Briljant-Resort en hebben de mooiste vakantie ooit meegemaakt.Bert en Adriana weten je zo te verwennen dat je gewoon heimwee
zult krijgen naar Hongarije.Dit was onze derde keer in Hongarije maar voor het eerst op Briljant-Resort we zijn dan ook blij dat we leuke mensen hebben ontmoet en veel van het land hebben gezien dankzij Bert maar we hebben nog niet alles gezien en hebben besloten volgend jaar het gewoon weer over te doen.
Bert en Adriana,kids en familieleden bedankt voor de leuke tijd.
Met hartelijke groetjes Sjon,Bea,Timo enJordy

Family with young children, July 2010
SUPER!!!!!
Leanne Walraven Leanne Walraven
9.0
07/25/2010 Wij komen net terug van Briljant-Resort en vonden het geweldig.
Bert en Adriana zijn zeer gastvrij en niets is ze teveel. Onze dochter werd 8 jaar en er werd speciaal voor haar een taart gebakken en een feestje gehouden , waar doen ze dat voor je! Precies , alleen bij Briljant-resort!
De omgeving is prachtig , je kunt er echt heel veel doen. Wij zijn er maar 1 weekje geweest maar hebben nog lang niet alles gezien. Bert weet heel veel van Hongarije en wilde ons nog van alles laten zien. Volgend jaar nieuwe kansen want wij komen terug. Bert , Adriana, Kyra en Eline bedankt voor de bijzondere week.

Groeten Robert, Leanne, Iris, Roos en Tom

With partner, September 2009
Fantastisch
C. Valkenburg C. Valkenburg
9.0
03/29/2010 Het is een heerlijke plek om te vertoeven. Wij zijn er al een aantal keren geweest en genieten steeds weer, ook omdat Bert ons steeds weer nieuwe dingen laat zien. Ook het eten is een genot. Gewoon heerlijk.
Kees en Ineke

With partner
Dit is een topper
Leni Scherpenisse Leni Scherpenisse
10.0
12/09/2009 Dit is een oord om aan te bevelen,uitstekend service met een hartelijkheid en het eten is gewoon "te lekker" Een genot om naar uit te kijken,te ontspannen en vooral enorm te genieten van al het moois en goeds wat je geboden krijgt. Wij waren er met zus,zwager en neef.

Family with older children, July 2009
DIT MOET IEDEREEN MEEMAKEN!!!
Fam. De Bruin Fam. De Bruin
12/07/2009 Hoera.
We zijn blij dat sommige mensen niet meer terug komen!! Adri en Bert, nogmaals bedankt voor de fantastische service, het heerlijke eten en de mooie en avontuurlijke excursies. Wij kijken met de kinderen al weer uit naar de volgende vakantie bij jullie, tot volgend jaar.
Familie De Bruin.

Family with older children, July 2009
Niet weer naar briljant resort
fam Koers en Fam Bosma fam Koers en Fam Bosma
5.0
4.0
6.0
10/09/2009 Het land was mooi, lekker eten, uitzicht van uit de hut was ook mooi. Maar voor de rest viel het een beetje tegen. Alles een beetje primitief en je betaald er genoeg voor. accomedatie was ook niet van je van het.

Friends, September 2007
Eens hier geweest kom je terug. Gegarandeerd!!!
De Keersmaecker-Pyl De Keersmaecker-Pyl
7.0
8.0
07/06/2009 Mooie rustige omgeving,maar vooral vriendelijke en gedienstige uitbaters.
Adri kookt toch zoooo lekker!! En met grapjas Bert verveel je je nooit. Hier is het goed toeven. In augustus zijn we weeral weg. We tellen al af.

With partner, August 2008
fantastische ervaring!
Wim en Mariet Wim en Mariet
10.0
06/17/2009 Hier zijn we al meerdere keren geweest. heerlijk tot rust gekomen voor weinig geld!

Family with older children
fantastische mensen omgeving en verzorging
kees strijker kees strijker
9.0
04/19/2009 Dit resort is mooi gelegen in een heuvelachtig landschap.
De houten hutten zijn gezellig ingericht met confortabele ligstoelen om buiten van de zon te genieten.
De verzorging kan niet beter en de informatie die bert verstrekt krijg je nergens,ook de excursies die hij verzorgt zijn af.

19 Reviews
8.8
8.6
8.5
9.1

Show score and testimonials from :
  Show all (19)
With partner (7)
Family (2)
Family with older children (3)
Family with young children (2)
Friends (3)

Mail a friend
Add acco information
Print reviews

Zoover Game

Zoover link on your website Copy the link below

Click here for all Zoover gadget options
Poll

Which European country has the most beautiful islands?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options. For more information, click here