Arrival date
Departure date
Persons
Rooms
From $ 12
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Jaipur
22 Reviews
reviews Jaipur
Would you like to know what other people thought of their holiday in Jaipur? Then take look on this page at the reviews written by other travelers. Did you spend your holiday in Jaipur? Then you can add your review here.
Jaipur scores a 8.5 out of 10, based on 22 reviews
Are you curious about what other people thought of their holiday in Jaipur? Have a look at the reviews of other travellers about Jaipur on this page. Were you on a holiday in Jaipur yourself? Make sure to add you review here. - - - - -
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews have been added regarding destination Jaipur. You can post a review regarding destination Jaipur if you like.

Did you visit this destination?

Font size: A A A

1 2 3 next

There are 22 reviews of Jaipur

22 Reviews
6.7
8.8
8.3
9.2
Show score and reviews from:
Travelling alone, September 2012
"Pefect to relax"
mike pearson
10.0
10/10/2012 free wifi. free ping pong and great roof top patio, great place for a nights sleep

With partner, January 2012
"Jaipur is erg gezellig!"
Charell-b
10.0
02/13/2012 Ga per riksja naar de bazaars toe; goedkoop en een leuke ervaring!

Hier hangt een erg gezellige sfeer en er is van alles te koop!
Ding wel goed af, zeker 40 %!

Ga ook naar het Amber fort en beklim deze per olifant. Leuke ervaring!

Group trip, July 2011
"Vlak bij het oude centrum"
Constance (Stan)
8.0
10/29/2011 Het straatje zelf was wel erg druk en smerig, maar daar had je binnen de hekken geen last van.

With partner, 2010
"Roze stad!"
tjeerd_112
7.0
04/25/2013 Dit is de Roze Stad, en de hoofdstad van Rajasthan. Het is erg toeristisch, maar als je daar een beetje doorheen kijkt een mooie en echt Indiase stad.

With partner, April 2010
"Niet voor niks de provinciehoofdstad van Rajastan"
Bjorn en Elaine
9.0
05/16/2010 Jaipur is geweldig! We zijn hier twee dagen geweest. Na drie weken Rajastan vonden wij het Amber Fort in Jaipur zeker een van de mooiste dingen die wij hebben gezien. 's Ochtends bracht onze privé chauffeur ons naar het Amber fort, daarna naar het Paleis van de Winden, de Jaipur bazaar en 's avonds naar een Bollywood film in de bioscoop. Fantastisch! Ook op de weg van Agra naar Jaipur zette hij ons af in Fatipur Sikri en het maussoleum van Akbar en een apentempel. Op deze manier hoef je niks te missen van Jaipur en de omgeving.

With partner, November 2009
"In 1 woord: sprookjesachtig!"
Maud
6.0
9.0
01/28/2010 In Jaipur the pink city waande ik me terug in de tijd, je voelt je als in een sprookje. Wat een prachtige paleizen, kleurrijke mensen en vooral Fort Amber vond ik helemaal fantastisch. Per olifant word je naar het fort gebracht, met ondertussen uitzicht op de stadsmuur om Jaipur (beetje Chinese muur in t klein)

With partner, April 2009
"Rondreis door Rajastan"
peter wielockx
8.0
05/11/2009 Een geweldige ervaring en een onvergetelijke reis!!
Mede dankzij het organisatietalent van Ashok en zijn team.
Wat begon met een emailaanvraag, eindigde in een volledig aanbod van hotels, bezienswaardigheden, binnenlandse vluchten en zelfs aanbevelingen voor restaurants.
Alles op een open, transparante en duidelijke manier. Geen onaangename verrassingen!!

Onze chauffeur (we hebben 2 weken samen rondgetoerd) was een geweldige kerel . Sprak goed engels maar was vooral voorzichtig en zeer efficient in sommige gevallen (de wegen zijn niet echt te vergelijken met de onze!!)

Al met al een serieuze aanrader voor wie Indië bezoekt .
Wij gaan zeker terug.

Peter / Leen Belgie

Friends, Febuary 2009
"Wauw wat mooi!"
Laura
10.0
04/15/2009 Jaipur is een prachtige stad met een levendige sfeer die je voelt, ziet en proeft. De stad ookwel de Pink City genoemd straalt van het leven dat zich op straat afspeelt. De mensen zijn vriendelijk en de lange winkel straten zijn om heerlijk in te verdwalen en te winkelen. Ook zijn bijvoorbeeld het City Palace de moeite waard om naar te kijken. Al met al een stad die je echt gezien moet hebben!

Group trip
"Veel te zien"
N Bischops
6.0
8.0
10/05/2008 Jaipur is een drukke levendige stad waar men wel een paar dagen voor nodig heeft om bijna alles te kunnen bezichtigen. O.a het Amber fort, stadspaleis in centrum, het paleis der Wind Hawa, het observatorium Jantar Mantar. Vele winkels en markten in centrum. Een bezoek aan de bioscoop is een ervaring.

With partner, September 2008
"Jaipur - een stad om te ontdekken."
Andrew
9.0
01/03/2009 In de Golden Triangle is de stad Jaipur, alias The Pink City, de grote onbekende. Delhi en Agra (met de Taj Mahal) hebben meer faam. En dat is niet helemaal correct. Want Jaipur kan zich gerust meten met die twee. Het is een stad waar je zonder problemen een dag of twee kunt doorbrengen. Er zijn diverse bouwwerken die een bezoek waard zijn. En dan is er ook nog eens de drukte van Indiase stad om te ervaren. Begin in de ochtend met het bekijken van de Hawa Mahal – The Wind Palace. Tot de middag staat de zon goed voor foto’s van dit smalle paleis; in feite niet meer dan een gevel. Ook in de ochtend dient het Amber Fort bezocht te worden. Het ligt ten noorden van de stad. Je kunt dan op de rug van een olifant naar de ingang gebracht worden. Bijzonder! Het fort is goed voor een paar uurtjes verwondering en bewondering. Dan nog naar kleurrijke City Palace en het naastliggende observatorium. De dag afsluiten met het beklimmen van de minaret van de Iswari moskee voor een mooi uitzicht.

1 2 3 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?