Arrival date
Departure date
Persons
Rooms
From $ 61
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Candidasa
42 Reviews
reviews Candidasa
Would you like to know what other people thought of their holiday in Candidasa? Then take look on this page at the reviews written by other travelers. Did you spend your holiday in Candidasa? Then you can add your review here.
Candidasa scores a 7.7 out of 10, based on 42 reviews
Are you curious about what other people thought of their holiday in Candidasa? Have a look at the reviews of other travellers about Candidasa on this page. Were you on a holiday in Candidasa yourself? Make sure to add you review here. - - - - -
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews have been added regarding destination Candidasa. You can post a review regarding destination Candidasa if you like.

Did you visit this destination?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 next

There are 42 reviews of Candidasa

42 Reviews
7.3
8.5
6.1
8.0
Show score and reviews from:
With partner, April 2013
"Misschien nog een keer"
Ton van der Klok
7.0
05/20/2013 Directe omgeving niet zo, maar wel een goede uitgangsbasis voor dagtochtjes

With partner, January 2013
"Paradijsje"
R. Haenen
10.0
04/15/2013 Candidada is een leuk klein plaatsje, Het is rustig, voor jongelui te rustig denk ik. Wij genieten vooral van de rust, de tochten door het achteland langs de fraaie rijstvelden.

With partner, January 2013
"Rustig Balinees dorp aan zee."
W. Vink
8.0
03/01/2013 Candidasa zelf heeft weinig strand zoals wij dat gewend zijn. Een paar kilometer verder is wel prima strand (bereikbaar per boot of taxi)

With partner, November 2012
"Fantastische plek"
YN Reijnders
9.0
12/05/2012 Uitstekend geschikt voor mensen van middelbare leeftijd.

Family with older children, July 2012
"Lekker rustig dorp."
Jan
3.0
8.0
08/04/2012 Als je de drukte van Kuta wilt vermijden is Candidasa een aanrader. Er zijn voldoende hotels en restaurantjes om een goede keus te maken.
Verwacht geen echte stranden. De meeste hotels aan zee hebben een "eigen" strandje. Zwemmen in zee kan achter de golfbrekers.
Het uitgaansleven is zeer beperkt. Rond 22.00 uur zijn de meeste gelegenheden gesloten.

Friends, July 2012
"Niet voor herhaling vatbaar"
Inge
2.0
08/04/2012 dorpje wat misschien ooit toeristisch was, maar nu niet meer. Er valt niks te beleven, en er zijn ook geen stranden, ik zou niet meer teruggaan naar candidasa, ik zou liever wat langer op een andere plek in bali verblijven.

With partner, March 2012
"Prachtige oase aan de oostkust"
Haenen
9.0
04/15/2012 Een oase van rust en er is toch veel te doen. Vanuit Candidasa zijn prachtige tochten te maken. Amed , Klungkung, Amlapura, Sidemen, Iseh, Ubud, alles te bezoeken met een dagtocht. Prachtige rijstvelden en terrassen. Dew waterpaleizen van Ujung en Tirtaganga zijn zeker een bezoek waard. Tanganan staat bekend om zijn dubbele Ikat weverijen, (ook Sidemen), het dorpje heeft een bijzondere samenleving en maakt ook speciale kalenders.De bevolking is bijzonder vriendelijk. Mengwi, Besakih, prachtige tempels, vooral als er een ceremonie wordt gehouden. De tempelkleding van de bevolking (groot en klein) zijn prachtig en een geniot om naar te kijken. De versieringen en offers zeer kunstig gemaakt. /ben je onderweg, je komt altijd wel een ceremonie tegen. Bali is het eiland van de goden, Bali inspireert en we voelen ons er altijd heel prettig en gelukkig.

Friends, March 2012
"Mooi langgestrekt plekje"
David
8.0
07/13/2012 vermijd de drukke verzamelplek nabij de bocht aan de hoofdweg. Tussen de hotels door lopen kleine plekken die eindigen op de mooiste strandjes.

With partner, Febuary 2012
"Nog vrij autentieke stadje aan de oostkust"
Constant en gemmy k...
02/25/2012 Van hieruit goede verbinding naar andere eilanden

Travelling alone, Febuary 2012
"Prachtig authentiek stukje Oost Bali."
Saskia Groen
9.0
06/03/2012 Candidasa is een vakantie bestemming in opkomst. Genoeg faciliteiten om je een echte vakantie te laten beleven zonder echt toeristisch te zijn. En van hieruit zijn de Balinese bezienswaardigheden makkelijk te bereiken.

1 2 3 4 5 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?