Hotel Puri Santrian**** Reviews. Vacation reviews Hotel Puri Santrian**** in Sanur | Zoover
Arrival date
Departure date
Persons
From $ 116
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Hotel Puri Santrian**** Sanur
478 Reviews

Reviews Hotel Puri Santrian****

Jl. Cemara 35, 80228, Sanur
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Puri Santrian****? Then have a look at the reviews of Hotel Puri Santrian**** in Sanur, written by other travelers.
Hotel Puri Santrian scores a 8.8 out of 10, based on 478 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Puri Santrian****? Have a look at the reviews of Hotel Puri Santrian**** in Sanur, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 650 Holiday pictures of Hotel Puri Santrian**** on Zoover. You can take a look at 15 videos of Hotel Puri Santrian****. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesia. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Puri Santrian**** met andere accommodaties in Sanur.
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews from USA exist for Puri Santrian**** Sanur. You can add a review.

Did you visit this accommodation?

Font size: A A A

8.5
8.4
8.5
7.4
Show score and reviews from:
Group trip, March 2012
"Logeerfabriek"
Frank van Dijk
7.0
03/28/2012 We zijn hier twee jaar geleden ook al eens geweest, maar door onze ervaringen op Java en andere hotels op Bali vonden we het nu een beetje te grootschalig (maar dat ligt misschien wel aan ons). Personeel is aardig, maar je merkt gewoon dat hier erg veel mensen komen. Slaapkamer heeft airco en goed bed. Badkamer is verouderd met ligbad/douche en bijzonder soort hoogwatertoilet. Douchen is geen pretje omdat het water afwisselend heet-koud wordt.

With partner, March 2012
"Rustoord voor mensen op leeftijd."
Hans
10.0
03/27/2012 Geweldig hotel, prima gelegen, personeel helemaal top, echter, de gemiddelde leeftijd is boven de 65, hetgeen we erg spijtig vonden. Overbevolkt door bejaarde nederlanders, die s'morgens vroeg vóór 't ontbijt alvast de handdoeken op de stoelen gaan leggen, zodat er na 10 uur bijna geen vrije stoel meer is te vinden.
Erg jammer dit gedrag !

With partner, Febuary 2012
"Voor de 4de maal de Puri Santrian Club bezocht"
Henk
8.0
03/20/2012 Fantastisch hotel met uitermate gastvrij personeel. We hebben er nu voor de vierde maal 5 weken doorgebracht. Prachtige tuinen, heerlijke zwembaden en een uitgebreid ontbijt (amerikaans, europees en balinees). Het hotel ligt aan een levendige straat (Jalang Cemara) waar talrijke restaurantjes (van goedkoop tot relatief prijzig) te bezoeken zijn. Bij het hotel is een taxiservice maar je kunt ook direct 1 van de chauffeurs benaderen voor een (individuele) toer over het eiland in een airconditioned MPV. De chaufeur spreekt goed engels, weet heel veel (ook niet-toeristische) plekjes. Bij hem is de klant echt koning.

With partner, January 2012
"Perfect hotel"
wakoster
9.0
02/24/2012 Voor de tweede maal dit hotel bezocht, 4 weken verblijf. Heerlijk!
Geweldige service, goed opgeleid professioneel personeel, vriendelijk en beleefd. Verblijf in club room uitstekend, 2x schone handdoeken per dag, fruit op de kamer, in de middag afternoon tea met gebak, etc.
Jammer dat nog steeds bijdehandjes het nodig vinden om handdoeken vroeg op de sunbeds te leggen en er vervolgens pas laat gebruik van te maken. Een zeer irritante gewoonte! A-sociaal en egoïstisch.
Directie zou hier tegen op moeten treden.
Verder een geweldig hotel, maar met veel Nederlandse gasten. Echter gelukkig vrijwel geen Russen.

With partner, December 2011
"Prachtig hotel op een top locatie"
van der Smitte
8.0
01/19/2012 Puri Santrian is een goed hotel met verschillende gebouwen.
Wij hadden een Garden Wing kamer op de tweede etage met een groot balkon. Prachtig.
De bediening is vriendelijk en heel behulpzaam.
En elke morgen konden we keizerlijk ontbijten.
De zwembaden zijn prachtig en het strand zo heerlijk dichtbij.

With partner, December 2011
"Vriendelijk en relaxed!!"
Peggy
9.0
01/09/2012 Op en top genieten!! Personeel is echt in 1 woord geweldig. Helpen je altijd. Niet opdringerig. Heel vriendelijk. Verschillende kamertypes. Wij zaten in het club gedeelte, dus af en toe even prive zwembad gebruiken. Bij drukkere dagen ligt het clubzwembad niet vol. Super ligbedden op het strand. Dikke kussen, voor 2 personen. Helaas altijd bezet omdat de oudere mensen onder ons 's morgen heel vroeg opstonden om hun handdoekje daar neer te leggen. Maar nog andere 2 persoonsligbedden en die waren wel vaak nog vrij. 2 overige zwembaden was ook altijd plaats. Handdoekservice aanwezig. Ontbijt goed verzorgd, maar qua keuze wel eens meer gezien, maar nog niks te klagen hoor!!! Avond eten mogelijk in diverse restaurants. Heerlijk eten!! Iets prijziger als op de straat. In sanur ook genoeg te beleven.
Spa in het hotel ook echt super!!!!!

With partner, November 2011
"Fantastisch hotel waar de klant nog echt koning is"
yvonne
10.0
11/24/2011 door overboeking van griya santrian werden we bij het zusterhotel puri santrian geplaatst daar hebben we geen spijt van gehad wat een fantastisch hotel je voelde je echt
in het paradijs al het mogelijke werd gedaan om je een topvakantie
te bezorgen enige minpuntje de beachwing kamers zijn erg gehorig

With partner, November 2011
"Uitstekend"
Ruud
6.0
11/27/2011 Bali was niet wat we hoopten. Een groot overbevolkt eiland. Hier gewwest zijnde snap ik dat er vanuit de regering grootscheepse migraties zijn geweest naar Sumatra. Scooters,scooters,scooters.
Maar een prima vakantie gehad mede dankzij dit voortreffelijke hotel. Heerlijk aan het strand. Eethuisjes voor weinig allemaal op loopafstand. Genieten van een Bintang met altijd uitzicht op zee.
Prima service een vriendelijkheid.
Prijzen hier zijn redelijk laag. Altijd fors afdingen. Uiterste prijs bepalen en weglopen. 9 van de 10 keer werd ik teruggeroepen. ;)
Heb zelf drie dagen auto gehuurd, maar raad dit niet aan. Geen bewegwijzering, links rijden en chaos aan scooters mkten dit tot eenmalig avontuur.
Kortom wil je toch naar Bali, dan is dit hotel een aanrader.

With partner, 2011
"Fantastich gewelgdig !!!!!"
wiwi
10.0
11/14/2011 Ik wi even reageren ...of wij zijn te gemakkelijk, maar dit hotel is eccht top .ik zit nu op mijnkamer met wifi een van de voorbeelden .enz enz maar er zijn altijd zeikerds .niet genoeg beleg enz enz verouderd ?kom op zeg !!!anderehotels wel eens gezien?elk blaadje wat er op de grond valt word onmiddelijk op geruimd .enzenz elke morgen 2 flesjes water .elke dag je bed verschoond .2 keer per dag ,nieuwe handoeken enzenz .wat kan ik nog meer zeggen .zwembadman niet aardig?misschien ligt dat aanjezelf.....

With partner, 2011
"Fantastisch hotel!!"
Jacqueline
9.0
10/26/2011 Hotel Puri Santrian is een tophotel gelegen op een toplocatie, direct aan het strand en midden in het dorp. Hebben leuke excursies gemaakt. Zou echter de gids die wij gevonden hebben via google, De Gouden Gids van Bali, niet aanbevelen. Kwam de laatste dag dat wij een excursie geregeld hadden, niet opdagen. Je kan heerlijk eten bij oa. Yegeg, Ming, Charming, Rattatouille. Een volgende keer kiezen we zeker weer voor Puri Santrian.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

In which European country are the citizens the most welcoming/friendliest?

Are you the owner?

For accommodation owners Zoover offers various opportunities and options.For more information, click here