Choose an international website
Departure date
Persons
From
$ 120
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
503 Reviews
Reviews Hotel Puri Santrian****
Jl. Cemara 35, 80228, Sanur
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Puri Santrian****? Then have a look at the reviews of Hotel Puri Santrian**** in Sanur, written by other travelers.
Hotel Puri Santrian
scores a
out of
, based on
503
reviews
read more
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Puri Santrian****? Have a look at the reviews of Hotel Puri Santrian**** in Sanur, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 730
Holiday pictures
Tips (0)
Weather
Hotel info
Question and Answer (0)
Unfortunately there are no USA reviews for Puri Santrian**** Sanur. You can be the first to add a review.
Did you stay at this accommodation?
Add your own review
8.4
8.4
8.3
7.4
Show score and reviews from:
Show all
With partner, April 2013
"Mooi Resort"
Sabina
05/03/2013
Zijn net terug van een verblijf van 8 nachten, wat een luxe resort is dit. Mooie tuin met heel veel groen en eekhoorntjes die bijna uit je hand eten. Service is geweldig, personeel zeer vriendelijk(soms beetje te) Ontbijtbuffet was super, op luxe lounge/zitjes met uitzicht op zee. Eten en drinken in het hotel is belachelijk duur, in de straat of op het strand kan het voor de helft minder! Wij hebben een upgrate gehad naar premierkamer omdat de beachwingkamer die wij hadden geboekt, wij niet te vreden waren met de douche. Na het douchen was de badkamervloer zeiknat en de douchekop was waardeloos. Kamers werden iedere dag schoongemaakt en 2x per dag schone handdoeken. Bali vonden wij erg toeristisch, eten is aangepast gekruid. Het restaurant buiten de hek op de hoek vonden wij wel lekker en goed. Zoek je rust en luxe, dan is dit het resort waar je moet zijn, wij hebben het zeker naar ons zin gehad!
Friends, March 2013
"Geweldig"
Huijsmans
04/26/2013
zyn net 2 weken terug het hotel was geweldig ontbyt ook uitstekend je bent zo op het strand drinken in hotel belachelyk duur loop het pad af langs het strand krygt je het voor een prikje we hebben veel gezien van bali de mensen zyn zo vriendelyk kyk uit als je gaat wisselen tel altyd je geld na en als je taxi pakt moet je blue bird pakken die hebben een meter die andere tellen maar wat ga ook eens eten in het restaurant voor dat je het hotel in gaat links is ook van santrian je krygt korting en het is heerlyk we hebben goedkoop gegeten en ook duur gegeten en ook aante bevelen de arena dat is van een oostenryker je kunt er lekker eten en niet duur
With partner, 2013
"Wij gaan zeker een keer terug"
Jan Okhuijsen
03/26/2013
Geweldige accomodatie echter minder geschikt voor wat oudere kinderen
Find more information about Hotel Puri Santrian**** at:
With partner, January 2013
"Paradijsje op Bali"
J Taal
01/25/2013
Een paar dagen geleden teruggekomen uit Bali waar we oa 6 dagen hebben hebben doorgebracht op dit fantasitische resort (Club sectie). Het eten (ontbijt), het mooie strand, de tropische tuinen, de 3 mooie zwembaden, overal gratis WIFI en het bijzonder vriendelijke personeel maakt dit resort echt uniek. een aanrader voor iedereen (ook met kinderen)
With partner, January 2013
"Prima hotel op mooie locatie"
jenny van Dijk
View photos
02/15/2013
Alles zeer goed in orde , schoon en er wordt veel aandacht besteed aan onderhoud van het hotel en de tuinen.
De bediening is zeer vriendelijk, het eten in de restaurants aangesloten bij het hotel is van zeer goede kwaliteit. De kan echter ook buiten het hotel goed en zeer goedkoop eten. Officieel 12.00 kamer verlaten op de dag van vertrek maar in overleg mag je er tot 14.00 in blijven. als je nog veel later vertrekt moet je bij betalen, dat is jammer want de kamer was na ons niet meer bezet.
Op de dag van aankomst 20.00 uur was het leuk geweest als je ontvangen word met een hapje of drankje . Maar al met al een aanrader.
With partner, 2012
"Mooi hotel voor de eerste keer op bali"
Ron
View photos
12/18/2012
Mooi hotel bijna aan het begin van Sanu
With partner, December 2012
"Gezellig"
Maria
6.0
12/10/2012
Gezellig in Puri Santrian te logeren, vriendelijk personeel, enkel altijd je rekening nakijken en je wisselgeld, hiermee een ervaring gehad.
Voedselpakketjes die aangeboden worden eerst duidelijk vragen om geen dubbele rekening te krijgen nadien.
With partner, October 2012
"Overgewaardeerd hotel"
Martin
6.0
4.0
10/29/2012
Naar ons inzien een overgewaardeerd hotel. Tot drie keer toe schone lakens moeten laten vervangen ivm gele vlekken. Kamers redelijk schoon maar gedateerd. Douchegordijn om bad, de garantie voor natte vloer. Veel schimmels in voegen. Voor het eerst van al onze vakanties de manager erbij gehaald. Klagen bij de receptie hielp niet, er kog nog geen sorry vanaf.
Achter de beachwingkamers ligt een bar, harde muziek tot in de late uren. Bij ons was het hotel vol geboekt, voor 7 uur begon het handdoekje leggen al. Na korte tijd geen ligbed meer te krijgen. Ligbedden liggen overigens nog net niet op elkaar! Prijs/kwaliteit verhouding klinkt bij boeking goed, maar drank en eten in het hotel is soms nog duurder dan in NL. Sommige prijzen waren ruim 3x zoveel duurder dan in andere hotels in Bali. Ontbijt is zeer goed maar oppervlakkig. Als afsluiting van onze mooie rondreis was dit hotel absoluut geen aanrader! Het Benidorm van Bali…
Friends, August 2012
"Super vakantie"
veluwtjes
08/30/2012
17 dagen verbleven wij in Puri Santian echt super.
Langs het strand kun je lekker lopen,wil je ook nog lekker en goedkoop eten ga dan naar Cemara Beach,naast het hotel.
Wil je het echte Bali leren kennen, maak dan met Wim een afspraak, hij staat zowat elke avond bij het hotel naast het beeld van Puri Santian.
Het was een goede vakantie op Bali wij hebben echt genoten .
With partner, August 2012
"Super goed hotel!"
Miranda
09/10/2012
Prachtig onderhouden hotel, vooral de club kamers zijn erg mooi, deze kamers hebben een zwembad waar alleen de gasten van de club kamers mogen komen, prachtig zwembad!!
Het restaurant bij het strand is ook erg goed en niet super duur (de restaurantjes in de straat zijn natuurlijk wel iets voordeliger) Elke avond staat Wim bij het strand, hij is een nederlands sprekende chauffeur die voor €40,- je het hele eiland rondrijd.
Actions for Puri Santrian****
Add acco information
Print reviews
Map
View on map
Zoover link on your website
Copy the link below
Click here for all Zoover gadget options
Things to do in Sanur
Photos Sanur
Videos Sanur
Question and Answer Sanur
Poll
Which European tourists annoy you the most during your holiday?
Dutch
Turkish
Scandinavians
Current score
Are you the owner?
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information