Arrival date
Departure date
Persons
From $ 76
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Manohara***
4 Reviews
Reviews Hotel Manohara***
Jl. Badrawati Borobudur, 56553, Magelang
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Manohara***? Then have a look at the reviews of Hotel Manohara*** in Magelang, written by other travelers.
Hotel Manohara scores a 7.9 out of 10, based on 4 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Manohara***? Have a look at the reviews of Hotel Manohara*** in Magelang, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 2 Holiday pictures of Hotel Manohara*** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Manohara*** Magelang. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

8.8
6.9
Child friendly
7.0
Show score and reviews from:
Friends, November 2012
"Hotel op een doomplek"
Andre
Child friendly
7.0
11/10/2012 Het hotel is schitterend gelegen op het terrein van de Borobudur.
Deze ligt op ongeveer 300 meter lopen.
Nette eenvoudige en schone kamers en een restaurant metuitzicht op de tempel. Vriendelijk en bekwaam personeel.
Vooral de excursie 's morgens vroeg om de zonsopang vanaf de Boroudur te bekijken is aan te bevelen

With partner
Reinie Vinke - van ...
6.0
02/05/2008 De kamers zijn super klein, met een tweede koffer heb je problemen, want je hebt eigenlijk geen plaats om hem ergens neer te zetten. Het hotel heeft een heel goed restaurant en een subliem uitzicht op de Borobudur.

Diana
8.0
07/13/2006 Het hotel ligt uniek, n.l. op het complex van de Borobudur. Wij (6 pers.)waren de enige gasten. Alle kamers liggen op de begane grond. Wel last van mieren (ook op de tafels in het restaurant buiten). De wandelpaden van dekamer naar andere gedeeltes van het hotel zijn omringd met pergola's. "s Avonds om 21.00 de fax gebruikt bij de receptie. Kwam onderweg heeeeel veeeeel gekko's, tietjaks en andere hagedissen tegen. De verkopers van de Borobudur zijn opdringerig en komen gewoon aan je tafeltje als je zit te eten. Verder leuk complex.

Find more information about Hotel Manohara*** at:

Group trip, September 1994
"Niet overtuigd"
Grietje
8.0
04/14/2011 Ik ben niet overtuigd dat Manohara dezelfde is als Taman Borobudur Guest house. Ik heb een kaartje van de laatste, maar als ik nu op het internet kijk, zie ik toch wel veel overeenkomsten. Ik ga er dan maar van uit dat er een naamsverandering heeft plaatsgevonden. Mijn beoordeling geldt voor de guesthouse. We sliepen in aparte vleugel of losstaand gebouw/. paadjes en tuinen netjes aangelegd. Niet zo'n groot hotel. Een drankje ter verwelkoming. Schone , normale kamers. Kan me verder niet veel van de kamers herinneren. Het spectaculaire is natuurlijk dat de Borobudur op een steenworp afstand is.

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?