06/23/2010
We hebben hier eind juni 2010 4 nachten gelogeerd. De kamers zijn recent en erg mooi: goede douche, goed bed, ijskastje, individuele airco, TV (enkel Italiaanse zenders), kluisje. Het ontbijt is sober: voorverpakte confituur, choco, honing, hesp en voorverpakte smeltkaas, voorverpakte croissant, yoghurt, 2 soorten ontbijtgranen en toast. Het lijkt misschien veel als je het zo leest, maar is toch eerder beperkt als je het ervaart ;-)
Heel vriendelijke service van Loredana en haar 2 dochters.
Het hotel ligt ideaal om Rome te ontdekken. Echt een aanrader.
PS: ze zijn nog volop aan het verbouwen op het gelijkvloers waardoor er binnenkort een uitgebreide ontbijtruimte zal zijn en een mooie ontvangstruimte.
06/04/2010
Fijne bed&breakfast. Handige ligging, vlakbij Termini en toch rustig. Loredana (eigenaresse) is heel vriendelijk, met veel humor. Frisse en schone kamers. Zoals al eerder vermeld, kleine badkamer. Eigenlijk is hij niet zo klein, maar de deur gaat heel onhandig naar binnen toe open. Ontbijt is niet zo bijzonder, veel zoet, geen bruin brood, wel toast. Maar dat vonden wij niet erg voor die paar dagen, want het was wel ruimschoots genoeg, en thuis eten we wel weer gezond. En vooral Romeinse begrippen was het ontbijt heel goed. Ontbijtruimte was klein en je moest op elkaar wachten, maar over een maand krijgt ze nieuwe, ruimere ontbijtruimte. Bovendien was het voor de rest heel erg goed. Wat wij het belangrijkste vonden, het was rustig, hele goede bedden & kussens, koelkastje op de kamer en alles was heel schoon.