Arrival date
Departure date
Persons
From $ 79
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Regno***
30 Reviews
Reviews Hotel Regno***
Via del Corso 330, I-00186, Rome
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Regno***? Then have a look at the reviews of Hotel Regno*** in Rome, written by other travelers.
Hotel Regno scores a 8.3 out of 10, based on 30 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Regno***? Have a look at the reviews of Hotel Regno*** in Rome, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 18 Holiday pictures of Hotel Regno*** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Regno*** Rome. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

7.7
7.9
Child friendly
9.7
Show score and reviews from:
With partner, Febuary 2013
"Très bien situé"
Olivier
8.0
03/21/2013 Nous y avons séjourné fin février, l’hôtel est vraiment bien situé pour visiter Rome, sur la via del corso à 200m de la fontaine de trévi et du panthéon. Il y a un arrêt de bus juste devant pour les déplacements plus longs. La chambre était spacieuse et calme avec un WC séparé de la salle de bain. Le wifi y est gratuit. Les petits déjeuners sont ordinaires mais copieux, le café servi est peut-être trop léger pour certains. Le personnel est très acceuillant.

With partner, November 2012
"Overal lekker dichtbij"
Franka Vereijken
8.0
12/02/2012 Fijne ligging, heerlijke douche, ontbijtje prima. Zeker een aanrader als overnachting, niet om lang te vertoeven.

With partner, August 2012
"Zeker een aanrader"
ron quaring
9.0
08/26/2012 zijn nu de tweede keer in hotel Regno geweest.Is een aanrader. Leuke kamer en netjes.Vriendelijk personeel.Ligt precies in het hartje van Rome.Bij dit hotel zit je heel kort bij: Trevi-fontein,Pantheon,en andere bezienswaardigheden.Een minpuntje:het ontbijt was minder t.o.v. 5 jaar geleden.Maar ondanks dat wordt dit hotel zeker weer op korte termijn geboekt.Een tip: koop bij het vliegveld een Roma-pas.Spaart veel geld: 3 dagen bus en metro en bij twee musea zoals colosseum en paletino geen lange wachtrijen.Vanaf vliegveld non-stop bus Rome voor 5euro pp.

With partner, August 2012
"Veel van zijn pluimen verloren"
Philip
6.0
5.0
4.0
08/26/2012 Hotel ligt zeer centraal en is goed bereikbaar.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
In tegenstelling tot ons verblijf in de zomer van 2011 is de kwaliteit van de kamers en van het ontbijt toch enigszins achteruitgegaan.
Muffe geur in de kamer. Airco werkte niet naar behoren waardoor het heel warm was in de kamer.
Ontbijt is heel beperkt (voor een eitje moet je bijbetalen......).
De derde ochtend waren de koeken en broodjes helemaal niet vers.

With partner, June 2012
"Uitstekende ligging"
Thijs
9.0
09/09/2012 Prima gelegen in het hartje van Rome, tussen het Pantheon en de Trevi fontein. Beide vrijwel op steenworp afstand. Hoewel gelegen aan de Via del Corso is er dankzij de driedubbele ramen geen overlast van het verkeer. Ontbijtbuffet is prima. Heerlijke plek voor een stedentripje Rome.

Family with older children, April 2012
"Een aanrader!"
Griet Michiels
Child friendly
10.0
04/13/2012 Heel centraal gelegen in de grote winkelstraat; 5 minuten van de Trevi-fontein en 5 minuten van het Pantheon. Alle bezienswaardigheden binnen wandelafstand. We hadden een mooie, propere familiekamer met glazen schuifdeur. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was naar Italiaanse normen zeer uitgebreid (croissants, koffiekoekjes, broodjes, kaas/hesp, konfituur in alle soorten, cornflakes, donuts, cakejes, yoghurt, vers fruit, lekkere koffie met warme melk,...). Voor eitjes moest je bijbetalen. Restaurant is er niet in het hotel maar is ook helemaal niet nodig in Rome; er zijn trattoria en ristorante in overvloed in de buurt met heel lekker eten. Voor herhaling vatbaar!

Family with older children, November 2011
"Heerlijk centraal"
Els Vonk
8.0
11/12/2011 Kamer niet groot maar keurig met goede bedden. Goede douche en heel aardig personeel. Vanuit hotel alles goed te belopen. Heerlijke dagen gehad.

Family with older children, November 2011
"Superverblijf"
Karina De Meuter
8.0
11/05/2011 Het hotel is centraal gelegen op de Via Del Corso . Een Ben je jonger dan 18 jaar dan kan je gratis in het Colloseum. Ik had mijn lerarenkaart bij en had ook korting.
De receptie en het personeel van het waren heel vriendelijk en behulpzaam. We konnen pas op de kamers vanaf 12 uur en lieten de valiezen achter aan de receptie. Toen we terugkwamen stonden ze al op de kamer. Het is kamer met ontbijt. Het ontbijt was hoe het moest zijn : .
De eerst dag stond er in de badkamer een zakje met douchegel (net genoeg voor 2 douches). Je kreeg niet elke dag nieuwe gel. Wel was er op 20 meter van het hotel een winkel waar je voor 2 Euro 50 een halve liter gel kon kopen. Grote kamers voor 2 personen. Mooie badkamer en goed onderhuden. Hoewel we in het centrum waren, hadden we niet veel last van het lawaai. Dat was anders in het hotel Genio.

With partner, August 2011
"Ideaal gelegen hotel"
jennie
9.0
08/15/2011 Wat een prachtige stad is Rome. Net terug van een bezoek van 5 dagen. We hebben dagelijks wandelingen gelopen uit het boekje Rome stap voor stap. Je komt op plaatsen waar je anders niet zou komen een echte aanrader dit boek. De meest bekende plaatsen hebben wij vroeg in de ochtend gedaan dan is het nog niet zo druk en heb je alle tijd om alles te zien. Het eten kun je net zo duur maken als je wilt een toeristen menu of heel uitgebreid. De drankjes zijn niet echt goedkoop.

With partner, July 2011
"Verzorgd hotel in het centrum van Rome"
Philip_M
8.0
07/10/2011 Goed centraal gelegen in een heel drukke straat met veel verkeer. Zeer goede uitvalbasis om rome te bezoeken. Goed ontbijt.
Proper en verzorgd hotel.

1 2 3 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?