09/01/2012
2 wkn in een mobile-home(excellent) gezeten van T.O. Zijn hier in mei 2012 neergezet dus nog als nieuw. Stonden erg gunstig t.o.v. zwembad, winkeltje e.d, jan en ria(couriers) v.d T.O geweldig! schaduwrijke camping, zwembad te klein voor de vele gasten, 90% nederlanders. Winkeltje duur, in de omgeving 3 supermarkten. Restaurant vonden wij niet echt bijzonder, maar smaken verschillen. Omgeving genoeg leuke tentjes om te eten, bolgeri en castagneta carducci zelf, mooie kleine plaatsjes, erg sfeervol.
Pisa, Lucca, volterra en st. gimignano 1uur tot 1..5uur rijden, siena 2uur rijden, goed te doen dus. Kinderanimatie was leuk, maar een nederlandstalig meisje erbij zou leuk zijn met vele nederlanders. Meiden deden erg hun best, de hoofdanimatie waren we niet van gecharmeerd, waren ook meerdere klachten over, erg brutaal en bijna boos als je kinderen niet mee wilde doen. Sanitair kan wat opgeknapt worden.
Leuke vakantie gehad, wel weer zelfde reisorganisatie, andere camping.
08/25/2012
Terug van twee weken op deze camping, wij zaten in een huurtent,Ria en Jan Superleuk stel. Lag op een mooie plek, inderdaad een kuitenbijter al die heuvels, maar ja dat wisten wij van te voren als je bekend bent met het Toscaanse landschap.De badhanddoekrace bij het zwembad was ergelijk, dan heb je vakantie en wil je een stoeltje bij het zwembad dan moet je je nog haasten. Misschien meer actie van het personeel bij het bad. Wij gingen dan ook vaak met het busje naar het strand, heerlijk tussen de Italianen, geen stress.
Wat het sanitair betreft als je het net zo achter laat als je het thuis zou doen, dan was het zo nu en dan schoner, want dat er poep in de douche ligt en gebruikte tampons in de douches liggen dat doe je thuis ook niet, ruim dan ook hier je rotzooi op, dan hoef je je ook niet te ergeren hier aan.
Restaurant 2x wezen eten en dit was goed.