Arrival date
Departure date
Persons
Rooms
From $ 44
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Park Albatros***
964 Reviews
Reviews Campsite Park Albatros***
Localita Pineta Di Torre Nuova, I-57027, San Vincenzo
Would you like to know what to expect on your vacation in Campsite Park Albatros***? Then have a look at the reviews of Campsite Park Albatros*** in San Vincenzo, written by other travelers.
Campsite Park Albatros scores a 7.8 out of 10, based on 964 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite Park Albatros***? Have a look at the reviews of Campsite Park Albatros*** in San Vincenzo, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 905 Holiday pictures of Campsite Park Albatros*** on Zoover. You can take a look at 3 videos of Campsite Park Albatros***. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Park Albatros*** San Vincenzo. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

There are 964 reviews of Park Albatros***

964 Reviews
7.4
8.5
7.4
8.1
Show score and reviews from:
Family with young children, May 2013
"Massa toerisme"
Mark
6.0
7.0
05/11/2013 Hou Je van een camping vol nederlanders, massatoerisme, polsbandjes? Zoek je niet de echte Italiaanse sfeer, prima dan moet je meteen boeken.
De capming is een compleet dorp. Zeker 1000 ligstoelen bij de zwembaden.

je kunt er zelfs een frikandel en kroket krijgen voor 3 euro per stuk. Of wat dacht je van duyvis borrelnootjes voor 5,75 per zakje...

Nee niks voor ons. Nu in de meivakantie ging het nog ( niet druk) dus hadden we zoiets van we doen het eens. Maar in het hoogseizoen zou ik hier nooit heen gaan.

Wel is de staat van onderhoud van de camping prima, je vind er op de 30 hectare (60 voetbalvelden groot) geen enkel papiertje of rotzooi, zier er allemaal netjes uit

Family with older children, April 2013
"Nederlandse enclave in Toscane"
andries42
6.0
7.0
05/11/2013 Grote camping die voornamelijk door Nederlanders bezocht wordt.

Family with older children, 2013
"Leuk"
Demi Groenendaal
9.0
04/21/2013 Hele gezellige camping! Mooi zwembad, wel heel veel Nederlanders dus vrienden maken is geen probleem.

Find more information about Campsite Park Albatros*** at:

Family with young children, April 2013
"Heerlijk, meivakantie in Toscane!"
RvH
7.0
05/15/2013 2 weken in de meivakantie geweest met onze 2 kinderen (6 en 9) en we hebben zeer genoten. Een echte aanrader. Bezetting in mei was ca. 50% (voornamelijk Nederlanders). In de zomer voor ons te druk. (Grote) camping is van alle gemakken voorzien. Supermarkt heeft alles, schappelijke prijzen voor een camping (vooral broodjes), behalve als je voor 'Nederlandse producten' (pindakaas, hagelslag, borrelnootjes, e.d.) gaat. Grotere supermarkt (Coop) in het vlakbij gelegen Venturina aanwezig. Zwembaden zijn er genoeg en erg leuk (binnen verwarmd) met heuvels, poortjes, e.d. Wij zijn niet zo van de animatie maar er wordt veel gedaan door het zeer vriendelijke en enthousiaste animatieteam. Tegenvaller was 'zandvoetbalveld'; dat verwacht je niet op zo'n grote camping. De Toscaanse omgeving is geweldig. Van alles te doen (Pisa, Volterra, Elba, Florence, etc.). Over het algemeen goed weer gehad (ca. 20-25 graden met zon, af en toe bewolking).

Family with young children, April 2013
"Leuk voor de meivakantie"
Anoniempke
5.0
8.0
05/12/2013 Tijdens de mei vakantie op de camping verbleven.. We hadden vooraf al gelezen dat het een grote camping was. Nou, dat is het ook echt..
In de zomer zul je mij hier niet vinden..
Stacaravans staan voor 90% hutjemutje op elkaar.. leuk als je ervan houd, maar als je een beetje privacy wilt is het niet aan te raden.
Wij hadden veel geluk en echt het mooiste plekje van de camping.

zwembad en speeltuin zijn super voor de kids. supermarkt op de camping was compleet.. het is wat duurder maar dat is normaal. Kun je niet zonder yogo yogo en pindakaas van de Calvé, wees gerust, deze is ook tegen de hoofdprijs te koop.
Wij gingen voor boodschappen naar Cecina. (coop, lidl, conad )

Je ligt best centraal voor bezoekjes aan Pisa, Lucca en San Gimigano e.d.

We zagen dat er een apart fietspad was aangelegd. Het zag er nog erg nieuw uit, dus met de fiets kun je ook prima naar het dorpje. (8km)

Family with young children, April 2013
"Leuke camping voor het voorseizoen"
fam.hopman
7.0
05/11/2013 In de meivakantie hier 9 nachten verbleven in een nette touroperator stacaravan. Het is een mega grote camping met heeeeel veel stacaravans. Hele leuke zwembaden, waarvan 3 ondiepe (tm 40 cm), 1 diepe en 1 binnenbad. Zeer goed onderhouden allemaal. Leuke centrale speeltuin met daaromheen de restaurantjes, bar, groot terras met WIFI, winkeltje, tafeltennistafels e.d. Lekkere Cappucino voor € 1,40 op het terras. Winkeltje wel duur maar dat is meestal op een camping. Dan maar dan Piombino of San Vincenzo voor de supermarkt. In het hoogseizoen vermoed ik dat het te druk is voor alles dus waren wij blij dat we er nu waren.
MInpunt; voetbalveld is van zand en heel afgelegen op de camping. Nodigt niet uit voor jongere kinderen om daar naar toe te gaan.

Family with young children, 2012
"Ideale camping voor ons gezin!"
mariellevdheijden
8.0
12/14/2012 de camping is groot, dat weet je. Verder ligt het ook wat afgelegen, maar goed, prima voor ons! Het zwembad is ideaal!! onze kids konden mooi spelen, het waar; prachtig! verder een hele mooie grote speeltuin en restaurants. We hadden een waikiki gehuurd via touroperator, achteraan op de camping, een mooi stukje lopen naar het zwembad, maar voor ons geen bezwaar. Het is tenslotte vakantie, dus geen reden om snel te moeten zijn. Regelmatig naar het dorpje; populonia geweest. ERG lekker eten en een prachtig uitzicht, daar moet je geweest zijn! ook Volterra is de moeite waard! Kortom een mooie camping en een mooie vakantie

Friends, 2012
"Fantastische familiecamping"
Kim
8.0
09/23/2012 Prachtige grote camping (weet wat je boekt!) van alles voorzien wat men mag verwachten van een dergelijke camping. Prima horecavoorzieningen en winkel. De winkel is zoals gewoonlijk iets duurder dan de supermarkt in het dorp. Italiaans brood is niet het meest smakelijke brood, zo ook hier bij de winkel niet. Het restaurant maakt lekkere gerechten, voor ieder wat wils. Het plein met bar is gezellig en de drankjes zijn lekker. Prijzen zijn vergelijkbaar met Hollandse horecagelegenheden. Goede kindvriendelijke zwembaden en originele animatie voor jong (kinderclub) en oud (live muziek, professionele shows en disco). Enthousiast top team. Net en schoon sanitair, misschien voor enige kampeerplaatsen wat ver weg. Erg vriendelijk personeel al loopt er soms wel eens ochtenhumeurtje tussen. Kanttekeningen: sommige touroperators hebben hun chalets erg ver achter op de camping staan. Vraag hiernaar wanneer je boekt. De camping ligt niet erg centraal, je moet altijd de auto pakken voor een dorpje.

With partner, 2012
"Prijs-kwaliteit goed (300 e voor 2 weken)"
Laurence
1.0
8.0
09/17/2012 Prima camping qua faciliteiten etc, 1 groot probleem: Er wordt aan Polen verteld dat dit een jongerencamping is, dus toen wij er stonden kwamen er 200 Polen de camping overspoelen met de bijbehorende alcohol problemen, diefstallen etc. Zelfs zo erg dat er regelmatig politie aanwezig was op de camping. Leuke vakantie gehad, maar de laatste vier dagen wel minder rustig gezeten op de camping door de Polen. Ingericht als een familie camping, maar gasten zijn dus anders in het naseizoen. Koop geen ijs op de camping, in het dorp is het ijs 10 keer lekkerder.

With partner, September 2012
"Tjone wat een mooi plekje!!!!!!!"
oscar
10.0
09/18/2012 echt een prachtig park, echt super, supermarkt inderdaad duur ,maar ja op welke camping nou niet?zwembad super, wc hoe die worden schoon gemaakt echt klasse,we hebben er een hele leuke en gezellige week gehad, animatie zo heb ik het niet vaak meegemaakt!
kortom ik kan het iedereen aanraden met of zonder kinderen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?