Arrival date
Departure date
Persons
From $ 69
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Mirafiori***
15 Reviews
Reviews Hotel Mirafiori***
Via altinate, II accesso al mare, I-30017, Lido di Jesolo
Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Mirafiori***? Then have a look at the reviews of Hotel Mirafiori*** in Lido di Jesolo, written by other travelers.
Hotel Mirafiori scores a 8.6 out of 10, based on 15 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Mirafiori***? Have a look at the reviews of Hotel Mirafiori*** in Lido di Jesolo, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 21 Holiday pictures of Hotel Mirafiori*** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Mirafiori*** Lido di Jesolo. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

8.5
7.7
8.4
8.4
Show score and reviews from:
With partner, September 2010
"Prachtig hotel"
Ingrid Overbeeke
10.0
09/21/2010 Het was een mooi en schoon hotel , elke dag schone lakens nog nooit meegemaakt.
Personeel heel vriendelijk ,vooral Angelo was altijd in voor een grapje, werkt hier ook al 18 jaar.
Ontbijt was prima , alleen het avond eten kon beter , wat je kreeg was goed maar de keus was niet zo ruim, misschien kwam dat omdat wij er de laatste week waren voordat ze gingen sluiten voor het winter seisoen
Een heerlijk zwembad met ligstoelen en parasols , maar ook op het strand ongeveer 50 m van het hotel gratis ligstoelen en parasols.
Een eigen gratis parkeerplaats.
Een goede basis voor dagtripjes naar bijvoorbeeld Venetie , Verona.
Aan de strandkant een hele lange boulevaart waar je heerlijk kan wandelen , en aan de andere kant van het hotel een hele lange straat met ontelbare winkeltjes.
Die straat is s'avond afgesloten voor verkeer zodat je heerlijk kunt winkelen .
Maar je kunt s'avond gewoon bij je hotel komen met de auto via zijstraatjes.
Kortom zeker een hotel waar we terug komen.

With partner, August 2010
"Super leuke vakantie!"
A&A
10.0
10/02/2010 We waren een paar weken geleden gasten in dit hotel .
Het hotel heeft een prima ligging, gratis parkeerplek en gratis ligstoelen op het strand. Dit zijn grote pluspunten van Mirafiori.
150 m verderop vertrekt een boot naar Venetië (maandag t/m donderdag € 27,00 retour).
Onze kamer was elke dag super schoon gemaakt.
Het personeel is bijzonder aardig, je kunt alles aan hun vragen, adviezen krijgen, en ook mee lachen.
Marta, Anna, Angelo en de rest doen alles om je een goed gevoel te geven.
Het ontbijt was redelijk goed, maar goed op zijn Italiaans...
Het avondeten vond ik zelf wel goed, maar ik ben gek op vis en pasta.
We gingen een paar keer uit eten bij het resto, tegenover het hotel.
De gerechten die ze daar serveren zijn bijzonder smaakvol, gemaakt van verse, mooie en authentieke producten. Heerlijk.
Het dorp zelf is bijzonder kindvriendelijk.
Mensen die daar op vakantie komen zijn vooral: Italianen, Oostenrijkers, Duitsen, Russen. Van die laatste geen last.

Super!

With partner
"Leuk hotel"
Ernst en Trudy
07/12/2010 Prijs/kwaliteit uitstekend.
Nette kamers en een hele goede parkeerplaats. Het ontbijt en diner waren in orde. Alleen ze waren zuinig met de airco die zou aangaan op 1 juni maar dat werd 13 juni omdat de temperatuur niet hoog genoeg was. Dit vonden wij een minpunt. Voor de rest een aanrader.

With partner, June 2010
"Zeer tevreden!!!!! Echt family hotel."
Agnieszka en Wojtek
10.0
07/16/2010 Wij zijn echt tevreden met deze hotel. Personeel spreekt engels, klant vriendelijk, hulpzaam. Ontbijt uitgebreid, lekker vers sap, coffie, versch. soorten beleg, jam, chocopasta. Voor lunch en dinner kan de klant zelf kiezen wat hij wilt. Kiezen uit Italiaanse pastas, fisch nou van alles.En de lekkerste was de salade buffet. Echt lekker.
Kamers waren elke dag schoongemaakt, bed opgemaakt, airco in de kamers. Lift in het hotel.
Zwembad schoon met jacuzzi en massage, 50 m tot aan het strand, lekker warm water, buiten douche en toilet
Bar in het hotel, kan lekker s avonds buiten gaan zitten. Op het strand ligbedden met parasols voor gebruik.
Ligging: 20 m tot de caffes en winkels, winkels laat open to 00.00 uur. Supermarkets in de buurt.
Het hotel heeft ook prive parkingplaats.
Redelijk goede prijs.
Het is wel aan te raden voor famillies met kinderen maar ook voor jong.
Wij hebben echt lekker vakanties gehaad en komen nog zeker terug.
Gr Agnieszka en Wojtek

With partner, June 2009
"Toller badeurlaub"
Birgit u Oliver
9.0
07/08/2010 Preis-Leistung stimmt, tolle Lage und nettes Personal.

With partner, June 2009
"Mooie ligging/goed hotel"
Marga van der Linde...
8.0
06/12/2009 Ligging van dit hotel is perfect voor diegene die lekker dichtbij het strand wil zitten. Ligbedden voldoende en gratis, zowel op het strand als bij het zwembad. Kamer gewoon goed en goed schoon, heerlijke douche (jammer van het douchegordijn dat aan je lijf plakt), balkon, voor Italiaanse begrippen een goed ontbijt en diner is ook goed. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De eigenaresse is juist heel aardig en attent. Althans, dat was ze voor ons. Als je alles gewoon netjes vraagt is niets teveel. Heel aardige receptioniste en bediening in de bar. Gewoon een heerlijk verblijf gehad. Lido is een leuke plaats met veel winkeltjes (in een straat). Wij waren hier een week en dan heb je de winkels wel gezien. Deze waren tot 's avonds laat open wat erg gezellig is. Het complex wordt keurig schoongehouden zowel binnen als buiten (zwembad en eigen strand). Absoluut voor herhaling vatbaar.

With partner, May 2009
"Wir hatten eine tolle Woche im Hotel Mirafiori."
Petra & Reinhold Ko...
07/05/2009 Sehr freundliches Personal, ruhige Lage, Sauberkeit perfeckt,

With partner, September 2008
"Matig"
Natasja
4.0
7.0
09/14/2008 Het hotel ligt mooi aan het strand en heeft een mooi zwembad. Dat is in principe gesloten tussen de middag, maar je mag wel zwemmen als je rustig doet :) Wij vonden het plaatsje niet zo leuk, het is leuker voor gezinnen met kinderen of ouderen. Er zijn geen leuke bars of uitgaansmogelijkheden. ALs jet wilt eten in de hoofdstraat moet je in zelfs in de rij gaan staan..! Het ontbijt was matig tot slecht. Het personeel was tijdens het ontbijt al tafels aan het dekken voor het middageten. Was storend en niet echt klantvriendelijk. De kamer was wel aardig, niet echt bijzonder. Beetje verouderd.

With partner, August 2008
"Slechte prijs/kwaliteit"
estherbroers_1985
5.0
4.0
8.0
02/02/2010 Hotel ziet er bij binnenkomst mooi uit (als je je auto geparkeerd krijgt op de kleine parkeerplaats van het hotel). Mooie hal.
Kamer is ruim en netje ingericht.
Eten is echt slecht. Zeer weinig, belachelijke prijzen voor het drinken en wat betreft buffet op=op, nu op tijd er bij zijn.
Nu was halfpension ook niet duur, maar ga toch maar ergens anders eten, is gewoon niet gezellig en ook nog eens niet lekker.
Ligging is mooi, direct aan het strand. Plaatsje zelf toeristisch, wel genoeg barretjes en restaurants. Voor een uitstapje naar Venetie is Lido di Jesolo goed te doen.
Wij gaan hier alleen nooit meer heen. Te toeristisch, personeel niet vrolijk en aardig en eten slecht!

Group trip, August 2008
"Goed hotel"
Jeroen
8.0
08/15/2008 Deel voorgaande meningen niet. (OK, had dan ook geen kinderen meegenomen).

Hotel aan het strand, perfect dus.
Als je wat jeugdiger bent en wilt stappen, dan kan je beter ander gedeelte van stad een hotel boeken (helaas voor ons dus paar keer taxi, maar dat viel reuze mee).
Hotel/omgeving is vooral bedoeld voor gezinnen (evt. met kinderen) en de wat ouderen onder ons.
Zwembad prima, bedjes gratis op het strand. Prima dus.
Kamer aan straatzijde. Overigens geen last van lawaai (wel van baby naast ons...).
Personeel is reuze gezellig, veel kunnen lachen met barman en enkele uit restaurant + tips wat te doen waar in de stad.

1 2 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?

Are you the owner?