Arrival date
Departure date
Persons
Rooms
From $ 99
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Masai Mara National Reserve
32 Reviews
reviews Masai Mara National Reserve
Would you like to know what other people thought of their holiday in Masai Mara National Reserve? Then take look on this page at the reviews written by other travelers. Did you spend your holiday in Masai Mara National Reserve? Then you can add your review here.
Masai Mara National Reserve scores a 9.3 out of 10, based on 32 reviews
Are you curious about what other people thought of their holiday in Masai Mara National Reserve? Have a look at the reviews of other travellers about Masai Mara National Reserve on this page. Were you on a holiday in Masai Mara National Reserve yourself? Make sure to add you review here. - - - - -
Please wait a moment...
Unfortunately no reviews have been added regarding destination Masai Mara National Reserve. You can post a review regarding destination Masai Mara National Reserve if you like.

Did you visit this destination?

Font size: A A A

1 2 3 4 next

There are 32 reviews of Masai Mara National Reserve

32 Reviews
Nightlife
2.8
9.4
9.4
Show score and reviews from:
With partner, 2013
"Fantastisch"
edwinboeijen
8.0
02/26/2013 De Big Five gezien in de prachtige park !

With partner, 2013
"Prachtig"
Jooytje
10.0
02/24/2013 In één woord "prachtig". Dit park overtreft alle verwachtingen. Zoals je de plaatjes kent van tv en de boekjes. Alleen doordat je daar zelf in een jeep sta, is het zoveel bijzonderder dan je je had kunnen voorstellen.

Group trip, 2012
"Zoals je op National Geographic ziet"
lieveautgaerden
10.0
11/15/2012 Weidse vlakten en heel hoog gras in juni. Dus heel goed uitkijken naar de grote katten.

Find more information about Masai Mara National Reserve at:

With partner, September 2012
"Fantastiche plek!"
martine
10.0
09/27/2012 Ik had voortdurend het gevoel dat ik in een film zat terwijl wij de masai Mara bezochten...in 1 woord schitterend.

Op een gegeven moment is het natuurlijk wel minder spannend als je voor de vijftigste keer een leeuw, een olifant of een giraf ziet maar bij elke gamedrive was het voor ons weer spannend wat we nu weer tegen zouden komen. Vooral het feit dat je in de Masai Mara ook van de paden af mag geeft een kick.

het enie minpunt wat ik zou kunnen noemen is het massale . soms is het gewoon leuker om maar met 1 of 2 busjes naar iets te kijken dan met 20 busjes maar voor ons was een bezoek aan de Masai Mara een onvergetelijke ervaring die we zeker niet hadden willen missen.

Family with older children, August 2012
"Stelde licht teleur"
Wesley
7.0
8.0
09/06/2012 Bezocht na Tsavo West en Amboseli, en dan stelde het toch een beetje teleur, zeker omdat de Masai Mara het hoogtepunt hoort te zijn van de safari, een van de bekendste safariparken is van Afrika en je er zoveel goeds over hoort. In totaal 8 uur aan gamedrives, en minder soorten dieren gezien dan in 2 uur Tsavo West of 3 uur Amboseli. De enorme kuddes gnoes/wildebeest en zebras zijn echt mooi maar vervelen redelijk snel (je bent zo snel verwend!) en geen luipaard, neushoorn of cheetah gezien. We hadden verwacht een grote groep leeuwen te zien, of leeuwen met zwarte manen en eventueel welpjes, maar slechts 1 solitaire vrouwtjesleeuw gezien en op het allerlaatst 1 jonge mannetjesleeuw met een vrouwtje, zonder zwarte manen. Hele slechte wegen ook, en dat drukt de pret enigszins, je komt er weg met blauwe plekken.

Friends, June 2012
"Mooiste plek op aarde!?!"
Wiebe30
10.0
06/09/2012 wat een fantastisch park heb nog nooit zo iets gezien echt fenomenaal

Family with older children, November 2011
"Niet te omschrijven zo mooi"
Co
10.0
11/27/2011 Een must als je Kenia bezoekt.

Group trip, October 2011
"Rigtig fed oplevelse og massevis af dyr."
Liselotte
10.0
03/18/2013 Den 16. oktober hvor vi ankom til Masai Mara national park, den 17. oktober og den 18. oktober hvor vi forlod Masai Mara national park opledede vi at se rigtig mange forskellige dyr og fugle.... Jeg har kun valgt et udpluk af nogle af de fantastiske fotos der blev taget undervejs.
Vi gik glip af en flodkrydsning. Ventede lang tid på det, og dagen efter fik vi at vide af vores chauffør, at de var kommet over ca 1½ time senere...
Det ville vi nu godt have set...

Group trip, October 2011
"Game drive et must og en oplevelse"
Liselotte
10.0
03/17/2013 Den 16. den 17. og da vi forlod Mara Serena Safari Lodge den 18. oktober 2011 så vi rigtig mange dyr. Det er svært at sætte ord på men billederne kan måske fortælle om hvor fantastisk en tur det var. Det vi er mest kede af er, at vi gik glip af en flodkrydsning...

1 2 3 4 next

Zoover link on your website

Click here for all Zoover gadget options

Poll

Which European tourists annoy you the most during your holiday?