Arrival date
Departure date
From $ 107
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Holbox Dream****
8.4
3 Reviews
Reviews Hotel Holbox Dream****
Avenida Pedro J. Codwel, 77310, Isla Holbox

Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Holbox Dream****? Then have a look at the reviews of Hotel Holbox Dream**** in Isla Holbox, written by other travelers.
Hotel Holbox Dream scores a 8.4 out of 10, based on 3 reviews
Would you like to know what to expect on your holiday in Hotel Holbox Dream****? Have a look at the reviews of Hotel Holbox Dream**** in Isla Holbox, placed by other travellers. Besides that you will be able to find 6 vacation photos of Hotel Holbox Dream**** on Zoover. - - -
Please wait a moment...
Unfortunately there are no USA reviews for Holbox Dream**** Isla Holbox. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 3 reviews of Holbox Dream****

8.4
3 Reviews
Appreciation
8.4
Location
10.0
Service
8.8
Price / quality
9.2
Rooms
8.4
Child friendly
7.0
Show score and reviews from:
reviews in language: 
With partner, August 2009
"Leuk hotelletje in dit paradijs"translate
Ilona Hultermans
Appreciation
8.0
Location
10.0
Service
8.0
Price / quality
10.0
Rooms
8.0
Child friendly
7.0

03/05/2010 Isla Holbox is sowieso een paradijsje. Alleen zandpaden en heerlijk terug in de tijd. Leuk ´dorpje´ op loopafstand.
Hotel is leuk, speelse kamers van prima kwaliteit. Geen overbodige luxe, maar wel schoon en een prima badkamer met heel grappig, schelpen als kranen. Geen ontbijt mogelijkheid, maar genoeg in de omgeving. Ook voor het diner zijn er genoeg goede adressen.
Natuurlijk de excursie gedaan naar de whale shark en er echt mee kunnen zwemmen, ook al is het telkens maar 3 minuten en moet je flink zwemmen om hem bij te houden. We heel indrukwekkend.
auto hebben we laten staan in het dorpje aan de kust. Prima mogelijkheden en je kunt het voor een paar centen ook prive stallen. Maar dan moest hij hem wel wassen, haha! Let wel op, er is geen afslag meer op de snelweg tussen cancun en Chitzen Itza, dus neem de B-route!

With partner
"Mooi hotel op een prachtige plek"translate
J.Verbakel
Appreciation
8.0
Location
10.0
Service
9.0
Price / quality
8.0
Rooms
8.0

05/23/2009 Ik en mijn man zijn in april 5 dagen in Holbox dream geweest. Het is een heerlijke plek om lekker tot rust te komen. Holbox dream is een klein en sfeervol hotel dat prachtig aan het strand ligt. Vanuit je ligbed kun je genieten van de ondergaande zon. We hadden een mooie kamer met badkamer. De kamer is eenvoudig zonder t.v. of koelkast Op holbox kun je heerlijke wandelingen maken zonder iemand tegen te komen en met een golfkarretje is het erg leuk om een dagje rond te toeren. Vanuit het hotel kun je in 5 min. langs het strand lopen en dan kom je op een weggetje dat naar het plein van het dorp loopt. Hier komen in de avond alle mensen bij elkaar en er zijn enkele restaurantjes waar je voor een goede prijs heerlijk kunt eten.

With partner, May 2008
"Awesome Hotel"translate
Todd and Valerie
Appreciation
10.0
Location
10.0
Service
10.0
Price / quality
10.0
Rooms
10.0

05/04/2009 We stayed at Holbox Dreams in May of 2008. It was our first time to Holbox and so during our week, we visited other hotels to look at them. This is the only hotel for us. We are looking forward to a return visit in May 2009. The rooms are great, the beach is almost private as this hotel is a short walk (5 minutes) from the town, We felt as though the hotel was there just for us. Virgini is a wonderful hostess and very helpful with any and all requests.


Zoover link on your website

Click here for all Zoover widget options

Poll

What annoys you the most on the ski slopes?

Are you the owner?

Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant. Click here for more information